tirsdag den 2. juli 2013

Katolsk præst halshugget i Syrien - tilskuerne jubler

Katolsk præst halshugget i Syrien mens tilskuerne jubler og tager billeder                                            

SHARONA SCHWARTZ                                                     

Den syriske katolske præst Francois Murad blev slået ihjel forrige weekend af jihadikrigere, blev halshugget ifølge det som fortælles af Catholic Online, der igen linker til en video der angiveligt skulle vise det brutale mord.
 
Som TheBlaze rapporterede forrige uge, var Murad, 49, i færd med at opføre et kloster ved Gassanieh, i det nordlige Syrien. Forrige søndag, på den kristne leders sabbat, bryder  ekstremistiske militante, der forsøger at vælte præsident Bashar Assad så ind i klosteret og pågriber Murad.  

De første rapporter angiver at Murad kan være skudt, hvorimod Catholic Online fortæller lørdag: “Vatikanet bekræfter døden ved halshugning af franciskanerfader, Francois Mura, der blev martyr ved syriske jihadister den 23. juni.”

Den katolske nyhedstjeneste citerer lokale kilder der fortæller at den radikale al-Queda forbundne Jabhat al-Nusra, eller Al-Nusra Front stod bag det barbariske drab.

I videoen lagt ud på Live Leak skulle angiveligt vise henrettelsen og de dusinvis af mænd og drenge man kan se juble mens de tre mænd kan ser siddende i baggrunden afventer deres forfærdelige skæbne.

Videoen kan ses her. ADVARSEL - meget brutal http://www.liveleak.com/view?i=ead_1372329728

Mændene halshugges metodisk en ad gangen ved at mænd holder det som ser ud som en almindelig køkkenkniv, og derefter lægges hovederne på ligenes kroppe. 
 


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails