onsdag den 18. juni 2014

Lad dem dog slå hinanden ihjel!

Lad dem slå hinanden ihjel

       
Mike Konrad        
               
Jeg ved det udmærket, de seneste ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) fremgange har gjort alle angste. Ingen tvivl om, at den islamvenlige administration vil have ønske om at træde ind, og redde Islam fra sig selv - endnu engang.

Lad mig foreslå en retning der vil virke fornuftig over for alle aspekter i Amerika; venstrefløjen og højrefløjen; fra militarister til pacifister: Lad muslimerne slå hinanden ihjel.

Efter administrationens forkludring med Bengahzi, med Det Arabiske Forår, med Syrien, så har ‘Himlen’ været så storslået at give endnu en chance for at få tingene på rette plads. Det er nærmest umuligt for administrationen at lave rod i det. Alt den skal gøre er - Ingenting.

Jovist, - Ingenting.

ISIS (Islamic State of Iraq and Levant) er nu for tiden en stor gruppe bøller med våben. De har ingen flåde, luftvåben udover nogle få helikoptere de har stjålet, de vil meget snart bryde sammen. De eneste de kan true er deres medmuslimer. Hvis de overtager Irak - hvad så? De vil meget snart forvandle Levanten til det 7. århundrede.

Er det så et problem for os? OK, oliepriserne vil måske stige et stykke tid, men de har brug for at sælge deres olie, fordi der er bare intet andet de kan eksportere og de kan ikke producere noget som helst gennem moderne industri. Samtidig vil de højere oliepriser motivere til mere hjemlig olieproduktion og de nærmest uudtømmelige ressourcer vi har i skiferolie, og det til et punkt hvor vi selv vil blive den største olieeksportør.

Disse mujahadeens er ikke i stand til at vedligeholde de våben de allerede har. Våben skal vedligeholdes. Våben skal passes, renses og opgraderes. Det kræver altså noget at voldtage, plyndre og halshugge. I løbet af to år vil de slagte hinanden med krumsabler og rustne AK-47’ere.

Iraks præsident, Maliki har bedt USA om assistance. Ja, hvorfor ikke?

Irak insisterede på at få en islamisk forfatning i landet; mod vore råd, og nu ønsker man amerikansk hjælp. Til hvad? For at Iraks shiiter kan fortsætte med at bevæbne Syrien og Hez’ballah i Libanon?

Hvis vort Udenrigsministerium havde mænd og kvinder med indsigt og intelligens i stedet for kærlighed til Koranen ville de sige til Maliki at vor hjælp skulle være med 4 betingelser:

1) Væk med den islamiske forfatning og indfør en verdslig stat.
2) Anerkend Israel.
3) Giv palæstinenserne statsborgerskab hos jer.
4) Afbryd forbindelserne med Iran.

Hvis Maliki siger Nej, så siger vi: “Fint, I har Jeres Islamiske stat. Vi skal ikke bestemme hvilken retning.” Han har ikke noget valg. Uanset hvad han bestemmer sig til vil Vesten vinde.

Dersom ISIS vinder vil Iran være afskåret fra landruterne til Syriens Assad og Libanons Hez’ballah. Hvordan skulle det kunne skade Vesten?  

Jovist! Irak kan falde sammen. Sunni officerer i Iraks hær vil ikke kæmpe for et Irak med Shia flertal. Faktisk har mange Sunni officerer allerede sluttet sig til ISIS. De shiiter der blot er menige soldater er ikke forberedt på at kæmpe mod bedre optrænede sunnier. Hvad så?

Når tyve sættes fast, får de ærlige fremgang. Når muslimer falder, vil civilisationen blomstre. Se blot på Skriften. Gud fortæller os noget.

Filistrene kom ud i total forvirring, og slog hinanden ihjel med deres værd. - 1. Samuel 14:20.

Nu er Iran forskræmt.
The Wall Street Journal fortæller at Iran har sendt to bataljnoer fra Irans Revolutions Garde for at hjælpe Iraks regering i kampen mod ISIS. Det er altså ret så bemærkelsesværdigt, om ikke overraskende med tanke på Irans intervention i Syrien. Iran har magten til at knuse ISIS i åben kamp. Men iransk intervention kunne også gøre konflikten i Irak meget værre. - VOX


Iran er i et dilemma. Iran skal beslutte om man vil bevæbne Hez’ballah eller Shia i Irak. Og hvordan påvirker det så Vesten?

Vore kilder fortæller at Iran har opfordret til international assistance for at knuse ISIS. Iran har brug for vor hjælp! Nationen der har peget fingre af Vesten i over 35 år, ønsker nu vor hjælp? Iranske embedsmænd opfordrer nu til et internationalt modsvar på ISIS volden

Lad dem bede russerne om hjælp. Lad dem bede kineserne om hjælp. Jeg er sikker på at russerne og kineserne vil være mere end lykkelige for at deres nationer skal være mål for islamisk hævn, ikke sandt? Intet gør en islamisk gruppe mere rasende end at vide at du har hjulpet Muslim Gruppe B. Og hvis russerne eller kineserne skulle intervenere - dem om det. Måske vil international terrorisme så  rette vreden mod øst. Fortæl dem at det vil være tjetjenere på steroider.

Hvis Iran virkelig er så desperat efter at redde sine forsyningslinjer gennem Shia Irak for hjælpe Assad, kunne vi indgå en handel. I ønsker vor hjælp. Vi ønsker at israelere skal få lov til at inspicere kernekraftanlæggene. Sig til dem, “Husk den første Irak-Iran krig.” Gør tilbuddet offentligt. Ingen hjælp medmindre de første israelske teknikere kan komme til Isfahan værket og efterfølgende sige - “Intet at komme efter.”

Sig så til den øverste ledelse at de skal indstille hjælpen til Hez’ballah. Fortæl dem at vi nyder dette.

Samtidig burde vi opmuntre alle euro-muslimske mænd til at være med i kampen og når de er rejst ikke lade dem vende tilbage til Vesten. Fortæl dem ‘Allah Ønsker Dig’; og send dem afsted med halalkød og tilstrækkeligt med våben så Mellemøsten forbliver i kaos i endnu 100 år.

Hvorfor er dette et problem? Selvom ISIS vinder sig Kalifatet vil man meget snart falde tilbage til 7.århundredes teknologi.

Jordan er skræmt lige nu. Landet kan blive kørt over. Man formoder landet er orienteret mod Vesten, med rudimentære former for et demokrati. Selvfølgelig er æresdrab og hustrumishandling stadig ikke forbudt; og .....Jordan nægter at tage imod flere palæstinensere.

Tiden er inde til at indgå en aftale. Få fat i Monty Hall og få ham til at sige til jordanerne (også saudierne) at hvis de vælger Dør nummer 1, så er det som er bag Dør 2 og Dør 3 ikke kønt. Det vil ikke være dejlige Carol Merrill.
Let's Make a Deal 1974
Monty Hall og Carol Merrill fra TV-showet - Let’s make a deal!

Og hvad er bag Dør 1
Hvis de ønsker vor hjælp:
1) Saudierne og jordanerne skal begynde at give palæstinenserne statsborgerskab.
2) Skabe ægte verdslige stater
3) Beskytte deres kvinder

Vær ubøjelig med det. Det vil de selvfølgelig ikke gå med til. Så lad dem udskyde det. Når Mellemøsten er et flammehav og en ruin burde administrationen opfordre Rusland og Kina til at intervenere. Intet lader imperier hurtigere falde end at forsøge af ‘tæmme’ muslimerne. Vi vil slippe ud af det og undgå vor egen kollaps.

Hvis vor administration intervenerer på nogen måde vil det være halsløs gerning. I løbet af de sidste to år har vor administration klokket i det igen og igen i Mellemøsten - i Libyen, med Morsi, Sisi, Det Arabiske Forår etc.

Denne gang er det pærelet.

Det eneste administrationen skal gøre er - INGENTING.

Det er så enkelt. Himlen har tilbudt administrationen en sidste chance til at angre - ved at gøre ingenting. Hvis man virkelig intervenerer vil det helt klart ses som et forsøg på at blande sig i Islam - endnu engang.

Lad Shia og Sunni slå hinanden ihjel. Med ordene af afdøde borgmester Ed Kock, “stil dig på den tabendes side.”

Mike Konrad is the pen name of an American who is not Jewish, Latin, or Arab. He runs a website, http://latinarabia.com, where he discusses the subculture of Arabs in Latin America. He wishes his Spanish were better.


http://americanthinker.com/2014/06/let_them_kill_each_other.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails