mandag den 23. juni 2014

VM Fodbold og Islam - Englands nedtur!

Jeg håber England får bank ved VM’       


           
Niveauet af giftigt had i Roshan Muhammed Salih's artikel, 'Jeg håber Italien kvaser England ved VM', er foruroligende. Der er rigeligt med had i den til at en muslim vil ønske at være nuvel....en terrorist. Det had er meget lig det som MPACUK'S Asghar Bukhari besidder; som på lignende vis er i fråde af raseri over det onde Vesten, når han interviewes eller når hans kriver på sit website.

F.eks. disse kommentarer:
“De lykkeligste øjeblik i mit liv har sædvanligvis været de øjeblikke, hvor det engelske fodboldlandshold er blevet slået ud af en international konkurrence....helst på straffespartk. Glædesfølelsen er nærmest ubeskrivelig.”

Og fra nu af bliver det kun værre. Det slutter med en form for anti-engelsk sexsuel sadisme, som i denne passage:

“At se nationens forventninger stige til store højder efter en heldig sejr mod et middelmådigt hold, og derpå se de selvsamme forventninger blive brutalt knust efter et ydmygende nederlag er noget jeg aldrig bliver træt af. Det er en velsignelse.”

Roshan Muhammed Salih opsummerer derpå:

“Jeg vil så gerne have at de taber stort, des flere mål jo bedre fordi, det er den totale ydmygelse.”

Endelig så denne temmelig syge og perverse udtalelse:

“Jeg græder nærmest at glæde over at skrive dette.”
Muslimer i Premier league
Se disse ord er ikke fra en eller anden ung pakistansk muslimsk hooligan eller seksuel befamler fra Keighley eller Alum Rock. Du ved den slags muslim der ofte har en besættelse med “slå kuffar (vantro) ihjel” og “voldtag deres mødre og søstre” på Facebook og andre netsider. Hr. Salih er en middelklasse veluddannet med noget af en historie.

Roshan Muhammed Salih er redaktør af websitet 5 Pillarz, hvor man kan finde dette afsnit. (Lauren Booth og Yvonne Ridley, to kendte engelske konvertitter -- eller “omvendte” -- skriver også for websitet).

Han var også chef for London's Head of News for Iran's Press TV (2007-2012) og for Islam Channel (2005-2007). Før det var han researcher/associeret producer for London Weekend Television og Granada. Han arbejdede endog -- ifølge sin LinkedIn detaljer ---på Jonathan Dimbleby programmet.

Uanset hvad så er det engelske fodboldlandshold for Roshan Muhammed Salih, hans “undertrykkere” (eller i det mindste “allieret” med disse). Jovist, de tre sorte spillere, og også de af irsk - polsk-skotsk og anden herkomst er hans “undertrykkere.” Faktiske er de anglo-saksiske spillere alle fra den engelske arbejderklasse. Det er mærkeligt fordi den engelske arbejderklasse har sådan set ikke haft noget med Det Britiske Imperium og gøre i det 19. århundrede og før. Dog er de jo kuffar (vantro) -- som de sorte på det engelske hold. Det er det som betyder noget for hr. Salih og mange andre muslimer. Man kan så forklæde det med Marxistisk/Leninistisk tale om “kolonialisme” og “racisme” enderesultatet er det Salih siger og som er det samme muslimer har sagt (om vantro) i over 1000 år.

Hans anti-England mani når nærmest en grad af sportsgalskab når han siger at “det engelske hold vedholdende har spillet den mest kedsommelige, uinspirerende form for fodbold i årtier.” Jovist har han ret: Pakistan eller Bangladesh, eller Sri Lanka er jo meget bedre fodboldnationer.

Roshan Muhammed Salih hævder at sådanne følelser var inspireret af nogle engelske/walisiske folk der kalder ham en “Paki.” Betyder det så at de hundreder af unge engelske piger der er ofre for muslimske bander der begår sexovergreb (sammen med de hundreder af unge hvide mænd der er blevet gennembanket af muslimske bander - især i Nordengland) også skulle være racister mod det Salih kalder “Pakier”?

Enten udgyder Salih krododilletårer eller selvmedlidenhedstårer når han siger at han har “boet i Storbritannien i det meste af sit liv, men er offer for racisme og islamofobi det meste af livet.”

Nuvel, sådan er tingenes tilstand i England - i det mindste ifølge Salih. Hvad med tingenes tilstand i - lad os sige det islamiske Pakistan?
Newcastle har indrettet et særligt bederum for sine muslimske spillere.
Mellem 2001 og 2011 blev der i Pakistan slået cirka 35000 civile ihjel alene af islamiske terrorister. Udover alt dette brændes en kirke ned næsten hver eneste uge.

Hvordan hænger det sammen med engelsk “islamofobi” og det at nogen kalder dig en “Paki” kære Salih?

Og det er kun i Pakistan.

Hvad med de 1,5 millioner dødsfald forårsaget at de sadistiske islamister i Sudan? Hvad med Boko Haram, Janjaweed, al-Shabaab, ISIS, al-Queda, Taliban, Islamisk Jihad, Det Muslimske Broderskab og Salafisterne i Egypten? Hvad med de op til 80 millioner indiske hinduer, Sikher og Buddhister, der døde som et resultat af den endeløse jihad i deres land?

Salih fremfører så endnu en racistisk holdning om englænderne (eller i det mindste alle engelske patrioter) når han siger, at han “bidrager langt mere til dette land end gennemsnitspatrioter der forårsager kaos i bycentrum lørdag nat og lyder af sociale ydelser.”    

Det er den form for udtalelser der klassificeres som “hadforbrydelse” når de ytres af hvide. Det er den form for hadforbrydelse man kan se blæst op når hvide tordner mod muslimer. Imidlertid når de fremføres af muslimer så er det ikke meget - eller ingenting - der gøres ved sådanne udtalelser.

Ydermere indrømmer Salih at hans intense had til kuffar “deles af mange” andre “indvandrere” (hans egne ord). Nuvel så. Vi får ofte det stik modsatte at vide. Men denne artikel er skrevet for Salihs medmuslimer, ikke til en begivenhed på tværs af trosretninger eller for BBC. Således er det han siger sådan set langt mere ærligt end noget muslimer siger på BBC eller ved en andre begivenheder, hvor flere trosretninger er til stede. Men lige et øjeblik! Jeg nævnte BBC. Er det ikke utroligt at denne mand faktisk har skrevet artikel for the Guardian.

Roshan Muhammed Salih indrømmer derpå at han benytter England for at opnå sine egne målsætninger. Han siger: “Som så mange andre immigranter kom jeg til dette land ikke gennem et frit valg, men fordi min forældre tog den økonomiske beslutning at indvandre fra mit hjemland....”

Det er dog besynderligt fordi når “islamofober” siger det så benægter venstreorienterede multikulturalister og nogle muslimer det direkte.

Trods alt det er Salih stadig i UK. Men det er fordi han “er blevet fastlåst her lige siden, fordi det er hvor min familie er, og det er her vi vil forblive.”

Han benytter belejligt England som støtte for det han kalder britisk “kolonialisme.” Og det er derfor han “håber de får læsterlige klø i fodbold.”

Som MPACUK, laver han propaganda for en muslimsk -- eller Islamisk -- “narrativ” om at alt er Storbritanniens skyld. Hvor forudsigeligt!

Muslimer ha beskyldt kuffar for alle deres egne fiaskoer og vold i de sidste 1400 år.

Muslimer gav endog vantros angreb skylden for deres erobring og underlæggelse af næsten en tredjedel af planeten 200 år efter Muhammads død.

Ser du, det er altid vantros skyld; som det er tilfældet i Irak, Syrien - altsammen kuffars skyld også i dag. Selvfølgelig vil muslimer som Salih ikke sige “kuffar.” De vil sludre om “Vestens kapitalisme” eller i Salihs tilfælde “engelsk kolonialisme.”

Det er dog forundringsværdigt at alle disse onde kapitalister og kolonialister er kuffar. På den anden side ville det være virkelig en kæmpenyhed dersom man forventede at muslimer selv påtog sig skylden og dermed også deres religion.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails