torsdag den 19. juni 2014

Pæsident Obama ser for meget TV

Præsidenten ser for meget TV

       
               
                               
Præsident Obama oplyser hele tiden om at han lærer om de problemer der plager hans administration ved at se nyhedsudsendelser. Jeg har før omtalt hans udtalelser som “bedragerisk uvidenhed” og en metode til at svække rygterne om hans personlige engagement. Men hvad nu hvis jeg har taget fejl og Obama nu faktisk ikke lader som om han er uvidende?                

Det er velkendt at præsident Obama holder af at se en masse TV. Hvornår er imidlertid for meget TV?

Præsidentens kendskab til forskellige TV-shows har hjulpet med til at give ham ryet som den første “popkultur præsident.”

Han henviser regelmæssigt til TV-shows, og havde en omtale af Mad Men med i sin sidste State of the Union tale. Han har udtrykt ønske om at Washington burde arbejde mere som House of Cards, og har tweetet anmodninger om ikke at afsløre noget fra showet i reklamespots.

Listen over TVshows som præsidenten er kendt for at følge er ret omfattende. Sammen med Mad Men og House of Cards, siges det at Obama er en ihærdig fan af Game of Thrones, True Detective, Homeland og Boardwalk Empire.

Desuden ser præsidenten sport og Sport Center regelmæssigt. Præsidenten synes at være en fan af spændings dramaer, hvoraf nogle har en del nøgenhed - The Daily Caller har endog lavet et slide show med alle de skuespillere som præsidenten har set nøgne.


Hvornår har præsidenten dog tid til at se alle disse TV-shows og programmer?

Det fortælles at han ser TV når han er ombord Air Force One, og mellem kl. 10.00 og 13.00. Oveni ved man han er enspænder, som ikke nyder at arbejde med andre.

Der har været adskillige episoder, hvor man hævder præsidenten ikke har været til stede. Præsidenten er kendt for at aflyse møde om den nationale sikkerhed, herunder langt de fleste af hans Presidential Daily Briefings (PDB) - herunder PDB’er der lå umiddelbart før angrebet på vort konsulat i Benghazi.

Hvor præsidenten befandt sig aftenen da angrebet i Benghazi fandt sted er stadig ikke afklaret. Her fornylig siges det han aflyste møder med sit nationale sikkerhedshold vedrørende den eskalerende krise i Ukraine.
Der er mange aftener hvor jeg åbenbart har delt samme TV-program som Præsidenten. Imidlertid er jeg ikke leder af den frie verden. Præsidentembedet er meget krævende og kræver fuld opmærksomhed. Jeg forstår udmærket at jobbet af og til kræver at man slapper af, en præsidents job er ikke mellem kl. 10.00 og 13.00.

Oveni præsidentens stramme TV-program, nyder Første familien en luksuriøs livsstil med utallige ferier og præsidenten har haft og planlagt over 170 ture på golfbanen.

Hver ny skandale burde bringe ekstra skændsel til den måde Obama bruger tiden. En ting er at have for lidt tid, noget andet er at sætte vigtige nationale sikkerhedshøringer til side, fordi man har travlt med at se den seneste episode af Game of Thrones.

Mens Rusland fortsætter sin krigeriske indstilling over for Ukraine er præsidenten passiv, fraværende
og uden nogen ideer. Hans udenrigspolitiske svar til Rusland er blevet vurderet som for mildt og alt for afhængig af hans twitter opfølgninger.
  
De stadig flere kriser og skandaler forstærker kun indtrykket af en præsident der er intet andet end en fraværende leder der begår mange fejl.

Da House Select Committee, der skal afdække hvad der faktisk skete om natten i Benghazi stiller spørgsmålet, “Hvor var præsidenten da angrebet fandt sted om natten?” - så er mit gæt at han så TV.

Alex VanNess is the Manager of Public Information for the Center for Security Policy.  Prior to coming to the Center, Mr. VanNess worked as an Intern for Congressman Doug Lamborn and then later as a member of staff for Congressman Tom McClintock of California.  Alex holds a degree in Political Science from Wayne State University in Detroit, and has pursued the study of Jewish Law and Philosophy at Shor Yoshuv Rabbinical College in New York.


http://americanthinker.com/2014/06/the_president_watches_too_much_tv.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails