mandag den 29. december 2014

Angreb mod moske hadforbrydelse?

Angreb mod moske i Fresno blev betegnet ‘hadforbrydelse’ var det det?Det er mærkeligt, hvordan politiet undertiden er meget tøvende med at benytte udtrykket “hadforbrydelse,” mens de andre gange benytter det i flæng. Et eksempel på det sidste fænomen fandt sted i Fresno, Californien. Patrick Poole fortæller på PJ Media:
Et vandaliserende angreb på Islamisk Kultur Center i Fresno juledag blev øjeblikkeligt benævnt som en “hadforbrydelse” og “islamfobi” af Fresnos politichef Jerry Dyer, og krænkelsesindustrien begyndte at ‘oprust’ som svar. Nu da en mistænkt er belvet anholdt, er denne narrativ helt kollapset.
AP rapporterer:
I forbindelsen med at man ledte efter en mistænkt har Fresnos politichef Jerry Dyer sagt at de knuste vinduer og blegemidlet hældt ud over det amerikanske flag indenfor i det islamiske center syntes at være en hadforbrydelse. Lørdag sagde Dyer at efterforskere interviewede Khan og deres teori er ændret. “Det var ganske åbenbart ikke som vi troede,” sagde Dyer, og tilføjede at politiet vil lade GBI agenter afgøre om der kan rettes anklager for hadforbrydelse.
.
Khan indrømmede, som han fortalte betjentene, at han var vred på personer i det islamiske center, fordi de talte dårligt om ham og generede ham, sagde Dyer.

Denne hændelse synes ikke at falde indenfor kategorien hadforbrydelse, da den ikke blev udført for at vise sit had mod nogen gruppe. Men Poole påpeger at et medlem af Khan familien fik lov at tale ved politiets nyhedskonference og sagde at han er “mentalt syg.” Denne pludselighed med at benævne gerningsmanden mentalt syg gør mig mistænksom.

Colin Flaherty tilføjer:

Statistikker om hadforbrydelser er de mest vildledende informationskilder om racebetinget vold. For at være en hadforbrydelse skal gerningsmanden/personerne uddele racebrochurer foran vidner, eller efterlade en besked eller udstede en pressemeddelelse. Selv da, finder stats- og nationale myndigheder sjældent der er noget om sagen. Det er hvad det unge par i Brooklyn fandt ud af sidste år, da deres bil blev omringet af en gruppe sorte, og de blev angrebet, mens de som angreb kom med racistiske tilråb.

Der hvor journalisterne går forkert i byen er at de siger, at blot fordi noget ikke sanktioneres som en hadforbrydelse, at så er der ingen racebetingede motiver involveret i volden.

Det er ganske naivt. Overvej dette: Sidste år i New Haven skabte 500 sorte postyr og vold ved en fest kaldet “Kun for Sorte.” Hadforbrydelse. Muligvis ikke. Tilfældigt? Næppe.

Tidligere på måneden forsøgte borgmester DeBlaiso at tage Rudi Guiliani i skole om fakts om betydningen af race når der opstår et mønster. Se blot på Ferguson, Missouri, Staten Island og Cleveland, sagde han. Det var et mønster der viste at racistiske betjente dræber mennesker uden grund.

Dog har vi over hele landet et mønster med sortes vold og sorte der angriber hvide, der statistisk set er helt ude af proportioner, og for mange journalister og offentlige embedsmænd betyder det ikke noget, fordi en eller anden nærmest anonym juraassistent sagde det ikke har noget med lov om hadforbrydelser at gøre.

Jeg har det yderst vanskeligt med at kunne tænke på en forbrydelse af sorte mod hvide der ikke omfatter - vrede, fjendskab og had.

Lad os dog benævnte problemerne som det de er.

http://www.americanthinker.com/blog/2014/12/christmas_attack_on_fresno_muslim_center_branded_hate_crime_by_police_chief_was_done_by_muslim_former_member.html#ixzz3NGdSmx1X

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails