torsdag den 18. december 2014

Humor i Islam findes ikke

Bernie Planck

Prøv at finde “Regler for vittigheder om Kristendommen” og udover opfordringen til ikke at være ‘morsom’ i kirken så er der ingen. Nu forsøg så at google “Regler for vittigheder om Islam” og der er en overflod af regler for muslimer. Efter at have brugt en del tid på at forske lidt i emnet, har jeg kunnet finde een, en sølle een Hovedreglen, og tilmed en hellig regel som alle imamer udbreder til deres trofaste: INGEN MORSOMHEDER!
every time you eat bacon a Muslim fairy dies
Photo Credit: Lockhart Tactical

Side 259:
Allah har ikke skabt mennesket for at han skulle more sig. Formålet med skabelsen var at menneskeheden skulle afprøves gennem prøvelser og bøn. Et islamisk regime skal på ethvert område være seriøs. Der er ingen vitser i Islam. Der er ingen humor i Islam. Der er ingen morskab i Islam. Der kan ikke være morskab og glæde i det som er alvorligt. Islam tillader ikke at der svømmes i havet og er imod radio- og TV-serier.

Nogle af mine muslimske læsere vil protestere imod at dette er sandt - at de har hørt muslimske vittigheder Det som muslimer betragter og kalder muslimske vittigheder er imidlertid tåbeligheder - her er så en typisk muslimsk joke fra en islamisk netside.


Hasan radiallahu 'anhu fortalte: At en vis gammel kvinde kom til Profeten og bad ham bede til Allah for at hun kunne komme i Paradis. Profeten sagde, “Oh mor af den og den! Ingen gammel kone skal komme i Paradis.” Fortælleren siger, at da den gamle kvinde hørte dette gik hun grædende bort. Profeten sagde til folket rundt om sig, at de skulle fortælle den gamle kvinde at hun ikke ville komme i Paradis som en gammel kvinde. (At-Tirmidhi). Så reciterede han verset: "I sandhed siger vi! Vi har skabt disse (jomfruer) ved en skabelse og har gjort dem til kærlige jomfruer, af samme alder.” [Al-Qur'an 56:35-37]

Forstod du joken? Muhammad fortæller en gammel kvinde at ingen gamle kvinder vil komme i Paradis, men efter hun græd af skuffelse fik vor elskede profet sine tilhængere til leende at fortælle hende at hun faktisk trods alt vil komme i Paradis, men ikke som en gammel kvinde, men som en ung jomfru - Ha!, Ha!, Ha! Hun vil til al evighed kunne blive defloreret, hendes jomfrudom vil være bestandig og blive brudt ved et brutalt overgreb af en eller anden selvmordsbomber, som belønning for hans jordiske handlinger. Se det er da en joke, ikke sandt?

Jeg mener jeg har langt bedre muslimske jokes, men de vil helt klart være krænkende for muslimer:

Mahmud: Bernie fra Planck's Constant skrev at muslimer behandlede deres sorte slaver langt værre end nogen Simon Legree og at arabiske muslimer aldrig vil behandle deres sorte medmuslimer som venner.
Ahmed: Bernie tager fejl - jeg plejede at han mange sorte venner - indtil min far solgte dem.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails