mandag den 15. december 2014

Feministers had til mænd giver falske voldtægsanklager

Had til mænd giver falske voldtægtshistorier           

                               
Paul Bremmer
                       
                                       
Feminister er frustrerede over, at magasinet Rolling Stone har trukket den sensationelle historie om voldtægt på Universityt of Virginia som man udgav sidste måned, tilbage. Mange bliver ved med at forsvare “Jackie” den student på UVA, hvis fortælling om en rædselsfuld gruppevoldtægt er fyldt med adskillige huller.

Jessica Valenti, klummeskribent for London avisen Guardian skrev: “Jeg vælger at tro Jackie. Jeg mister intet ved at gøre det, selvom jeg senere finder ud af det var forkert.”

Den liberale blogger Melissa McEwan tweetede: “Jeg kan ikke udtrykke det mere empatisk: Hvis Jackies historie er delvist eller gennemført usand, så giver det ingen grunde til ikke at tro hende.”                    

Det konservative ikon Phyllis Schafly mener feministerne så ihærdigt forsvarer Jackie og hendes delvist tilbageviste beskyldninger fordi de ikke ønsker at give tab på en anti-maskulin narrativ.

“Grunden til det er hoppet på historien og ikke har mindste betænkelighed ved om at den kunne være opspundet er den generelle antagonisme mod mænd,” sagde Schafly. “ Deres kampråb er at de ønsker at få fjernet patriarkatet, og alt der skader mænd, er noget feministerne fryder sig over.”


Rolling Stone reporter Sabrina Erdeley benyttede Jackie’s fortælling som centrum for en større historie, hvor man påstår at der er en omfattende “voldtægtskultur” på college campuses. Imidlertid mener Schafly ikke at voldtægt kan kvalificeres som en “kultur.”

“Der er ingen voldtægtskultur,” sagde hun. “Der er intet ‘kulturelt’ ved voldtægt. Voldtægt er en forbrydelse og skal straffes. Men mennesker der kommer med falske beskyldninger om en farlig forbrydelse som den skal også straffes, og jeg håber alle der kan forbindes med denne falske historie vil opleve nogle konsekvenser.” Phyllis Schlafly

Schlafly, hvis seneste bog “Who Killed the American Family?” udkom få dage før hun fyldte 90, er midt i et nationalt medielandskab domineret af feminister, og de som er angste for at gøre feminister vrede.

“De udgør virkelig en nederdrægtig gruppe,” sagde hun. “De kan ikke udstå mænd, og de ønsker at miskreditere og ødelægge mænd. Jeg tror det vil være yderst godt dersom UVA-voldtægts) historien bliver udstillet som et falsum, og at alle der har hørt om den fra første færd skulle have haft mistanke om at det var et falsum.”

Schafly har brugt det meste af sin lange karriere på at bekæmpe feminister, og går endog så langt som at sige - der er en krig mod mænd i USA, ikke en krig mod kvinder
 .

“Der føres krig mod mænd, og (feministerne) er meget åbne om det,” sagde hun. “De skjuler det ikke, de praler af det. Læs alt deres materiale - de siger altid de ønsker at få fjernet patriarkatet. De sagde at ægtemænd er ikke en nødvendighed i ægteskabet, der er ikke brug for dem i opfostringen af børn.”

Idet hun påpeger den skade der påføres mænd der falskeligt anklages for voldtægt henviser hun til de tre Duke Lacrosse spillere, hvis ry blev smædet i 2006. (Den ‘krænkede’ blev senere selv dømt for mord.- synopsis kommentar).  

“Det er sådan set virkeligt ‘farligt’ for en ung mand at komme på college nu om stunder. Han klarer sig bedre dersom han ikke taler med nogen kvinder når han kommer der,” sagde Schafly. “Feministerne har det helt fint med at komme med falske anklager, og de hævder alle mænd er i stand til at udføre en ækel handling som voldtægt.”

New York Times skribenten Jennifer Steinhauer  der skriver om UVA sagen, bemærker at “liberale kommentatorer, sammen med forskellige advokater for kvinder, argumenterer for at en fejlfyldt artikel i et tidskrift om et indviduelt overgreb ikke burde sløre for det helt store problem med seksuelle overgreb på campus.”

Artiklen citerede senator Kirsten Gillibrand, Demokrat - New York - der sagde, “Vi kender ikke kendsgerningerne om, hvad der skete eller ikke skete i denne sag. Men disse kendsgerninger har ikke ændret noget. UVA har indrømmet de har givet lov til at de studerende der har indrømmet at have begået et seksuelt overgreb med en anden studerende kan blive på campus. Det er og forbliver chokerende.”

Men Steinhauer sagde mange borgerlige “slår sig i tøjret over konceptet med en ‘voldtægtskultur’ der gennemsyrer diskussionen om seksuelle overgreb på campuses.”

Hun citerede Christian Hoff Sommers fra American Enterprise Institute, der sagde der er “ingen beviser for en voldtægt kultur på Amerikas campuses.”

http://www.wnd.com/2014/12/schlafly-hatred-of-men-gave-rise-to-uva-rape-story/#JgACMKsdmpz7dUUV.99

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails