tirsdag den 9. december 2014

Er sexrevolutionen forbi?

Sexrevolutionen er forbi?Således er Den Seksuelle Revolution bragt til ophør. Den slutter ikke med gårsdagens Sex Utopisterne der råber, “Oh hvilken Glæde” og priser den terapeutiske orgasme, der skulle bringe lykke til amerikanere fra alle dele af spektret. Revolutionen slutter med bander af vrede kvinder - nogle af dem et godt stykke oppe i 70’erne, nogle med børnebørn - der erindrer sig seksuelle overgreb der angiveligt skulle have fundet sted for op til 50 år siden. De er virkelig vrede og fortørnede. Nogle af dem bryder ud i tårer. Og deres formodede ‘angriber,’ i dette tilfælde en 77 årig rar onkel, Bill Cosby, kan man se på forsiden af Washington Post i tavs benægtelse.
.


Også på forsiden af Post er der flere beviser på, Den Seksuelle Revolutions uforventede død. The University of Virginia suspenderer alle former for fraternitet kønnene imellem på grund af overdreven libido hos de studerende. Man mener der er foregået en gruppevoldægt inden for de sidste to år i Phi Kappa Psi broderskabsklubben. Universitetet reagerede overhovedet ikke.

Åbenbart er det den facon universitet har svaret på anklager om seksuelle overgreb og det i årtier. En midaldrende kvinde er citeret for at sige at hun led overlast på campus tidligt i 1980’erne, men ikke orkede at rapportere om hændelsen til universitetets ledelse. Dengang var det velkendt at universitetet ikke ville lytte til sådanne klager.  

To beretninger om seksuelle overgreb, det ene - de påståede overgreb begået af et Hollywood ikon ved begyndelsen af Den Seksuelle Revolution, det andet en historie om påstået voldtægt udført for to år siden, begge berettet om i diverse historier på forsiden af en førende avis - antyder at Den Seksuelle Revolution er død.

Hvad skal så erstatte den? De seksuelle utopister er her jo stadig. Deres løfter om seksuel hygiejne, ekstatisk nydelse, og selvfølgelig deres fælde om borgerens ret til seksuel tilfredsstillelse er indbefattet i hvert eneste sexpensum i skolerne i landet. Således bliver der undervist i det harmløse uskyldige sexliv sammen med fødselskontrol fra næsten de første klasser. Når den tid kommer da eleven skal på college er den harmløse uskyldige sex blevet væmmelig; der er lektioner om seksuel forulempelse og råd ved voldtægter. Pludselig er sex ikke sjovt længere. Det er muligvis endog usundt.

Var det muligt at Den Seksuelle Revolution fra første færd var forkert på den? Kunne det være at moral spiller en rolle i sex? Mandens kønsdrift er sædvanligvis aggressiv, og skal holdes i ave. Kvindens kønsdrift eksisterer, men hun har ret til at sige Nej, at skifte samtaleemne, endog at nyde sex på moralsk vis, f.eks. i ægteskabet.

En sådan tale om moralens rolle i sex er meget gammeldags. Det gik af mode omkring 1960 da Den Seksuelle Revolution begyndte. Bill Cosby, nu en gammel mand, var en ung mand dengang. Han giftede sig med sin nuværende hustru i 1964, som katolik. Han blev rådgivet af Fader Carl Dianda der i dag siger, “De passede så godt sammen.” For at et ægteskab kan holde så længe så må det være sådan, men Bill var allerede inde i Den Seksuelle Revolution. Han gennemgik sin Hugh Hefner fase og senere faser. I Hefner fasen var han meget offentlig om sine interesser. Han gik til Playboy palæer og morede sig med bunnierne, måske endog Hef’s intelligentsia, De Seksuelle Utopister der i den grad fremmede Den Seksuelle Revolution.

I dag står Cosby som et moralens fyrtårn, især for sorte. Måske er han det nu. Imidlertid, før i tiden, havde han utallige affærer og har mindst et barn uden for ægteskab.

Så er der anklagerne der er fremlagt i Post om hans manipulering med unge piger med piller og voldtægter af dem. Et sørgeligt kor af kvinder er trådt frem med deres anklager, der går helt tilbage til de tidligste dage i Den Seksuelle Revolution og frem til 2005.

De var - kvinder med drømme om at blive skuespillere, manuskriptforfattere, og en af dem var faktisk en Playboy bunny. Bill var slet ikke så uskyldig som De Seksuelle Utopister gerne vil have os til at tro. I bedste fald var kvinderne dengang deltager i Den Seksuelle Revolution, men nu har de ændret sindelag. De kan muligvis også have været ofre for en Hollywood fetichist, der var brutal af afskyelig.

Uanset hvad den endelige dom over Bill Cosby ender med, så er mængden af vrede kvinder, og de college campuses, hvor sex er mere udbredt end at få lært noget, med til at indikere, og det tror jeg vi alle kan være enige om, at Den Seksuelle Revolution er forbi.
About the Author R. Emmett Tyrrell, Jr. is the founder and editor in chief of The American Spectator. He is the author of The Death of Liberalism, published by Thomas Nelson Inc. His previous books include the New York Times bestseller Boy Clinton: the Political Biography; The Impeachment of William Jefferson Clinton; The Liberal Crack-Up; The Conservative Crack-Up; Public Nuisances; The Future that Doesn't Work: Social Democracy's Failure in Britain; Madame Hillary: The Dark Road to the White House; The Clinton Crack-Up; and After the Hangover: The Conservatives' Road to Recovery

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails