fredag den 5. december 2014

Hillarys royale vaner -

Hillary Clinton: Begår en Romney - ingen kommenterer den


                                           
En utrolig bemærkning af Hillary Clinton blev ubegribeligt helt ubemærket her forleden, især i de førende medier. Om mandagen da præsident Obama lod Ferguson brænde ned ved ikke at ville indsætte nationalgarden i byen, der blev flænset af racebetinget strid, var bemærkningen for længst glemt.                

“Vi burde alle huske at dette handler om menneskers liv. Dette drejer sig om, vil jeg gætte på, de mennesker der serverede for os i aften, der lavede maden til os her til aften,” og de som udfører byggearbejde sagde hun til klapsalven. “Dette er menneskers liv, der i mange tilfælde har boet her længe og arbejdere der ikke kun har opfostret børn, men også har givet bidrag.”

Jovist, den tidligere udenrigsminister, hvis seneste opgave krævede den mest udsøgte diplomati sagde, at dusinvis af tjenere og kokke på det fine hotel alle ulovligt var kommer til Amerika (at bygningsarbejdere så lige kom med, var passende) Jovist, Hillary formodede blot at hendes hispanic tjener, der fyldte og genopfyldte hendes vinglas, bragte hende en dejlig chokoladedessert efter hun havde nedsvælget et 5 retters menu, var illegal der er sprunget over hegnet ved Laredo, Texas, og nu lever med 17 slægtninge i en hundedyr lejlighed i Brooklyn.

Bemærkningen var virkelig forundrende. Den ufølsomme Hillary havde foran hundreder af 1%’tere, også antydet at Mandarin Oriental Hotel har illegale ansatte, der (sådan set, hvis nogen har glemt det) er en forbrydelse. Hotellet var ikke så udpræget tilfreds med udtalelsen, selvfølgelig.
Clinton

Mandarin Oriental, New York har så vidt vides “ingen illegale ansatte og/eller udokumenterede immigranter,” sagde hotellet og benyttede en eufemisme for “illegale fremmede” (immigranter i Amerika kan per definition, lovligt komme ind i landet). “Vi kræver at alle ansatte beviser deres godkendelse til at arbejde lovligt i U.S.,” sagde Tammy Peters, en talsmand for hotellet i en email til Weekly Standard. “Hele tjenerstaben og køkkenpersonalet er direkte ansat af hotellet og vi benytter ikke udliciterede til sådanne services.”

Awwwwk. Men det som virkelig er interessant var de formodninger hos den tidligere topdiplomat om ikke blot personalet på hotellet, men om alle hispanics. I hendes tale henviste hun til de hun mente Obamas særordre ville hjælpe: selvfølgelig tjenerne og kokkene og bygningsarbejderne, men også frugtplukkerne og husassistenterne.

Budskabet var krystalklart og dobbeltsidigt: Mennesker der arbejder i de brancher er højst sandsynligt illegale fremmede, og værre, hispanics kan muligvis kun udføre disse jobs.

Mitt Romney, en af dem fra den 1% med fire heste til en værdi af cirka 18 millioner dollars, smadrede sine forhåbninger om at blive præsident da han ved en sponsormiddag i et palæ i Boca Raton sagde, “der er 47% der er med (Obama) der er afhængige af regeri9ngen, der mener de er ofre, der mener regeringen har ansvaret for at tage sig af dem, der mener de har ret til sundhedshjælp, til mad, til et hus, bliv blot ved.”

Og Hillary der hævdede at hun og ægtemand Bill var “på fallittens rand” da de forlod Det Hvide Hus er denne præsidentcyklus’ Romney. Hun flyver verden rundt i et Gulfstream jeg til 40 millioner dollars og kræver præsidensuiter når hun skal holde taler (for hvilke hun modtager 250000 dollars). Hun har en omfattende liste af krav med sig: Hun insisterer på at være “den eneste person på scenen under sine bemærkninger,” og forbyder enhver at optage dem.

Ligesom Romney ejer hun nogle dejlige huse, herunder et palæ til 5 millioner dollars i Washington D.C. Men hun synes ikke at mene at hun er “særlig velstående” fordi hun og Bubba “betaler almindelig indkomstskat.” Og hun mener helt bestemt at hun er helt nede på gulvet, forstår den amerikanske arbejders fortrædeligheder - så meget at hun gerne vil være præsident.

Måske vil hun forsøge, og måske vinder hun. Men hispanics, der kunne støtte hende, ved nu at hun anser dem som muligvis illegale fremmede, i stand til kun at arbejde i køkkener eller som bygningsarbejdere på frugtfarme. Dog er hun glad for at de betjener hende -- og hun vil uden tvivl ønske at de fortsætter med deres tjenende ånd når hun først er i Det Hvide Hus.


Joseph Curl covered the White House and politics for The Washington Times. He can be reached at josephcurl@gmail.com and on Twitter @josephcurl.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails