mandag den 22. december 2014

Hillary og alkohol - et problem?

Hillary på vej til afvænning?        


           
The National Enquirer, der stadig er pavestolt over at have bragt den kvindeglade John Edwards til fald - en historie der er velkendt i mange medier, men sådan set ignoreres, fordi manden var, trods alt, Demokraternes valg til vicepræsident, og hele venstrefløjens darling - fortæller at Hillary Clinton kunne være på vej til en behandlingsinstitution for at behandle et alkoholproblem.

En “overrislet” Hillary Clinton fik et hemmeligholdt kollaps under en ferie her for nylig - og bekymrede rådgiver ønske, at hun skal, i al hemmelighed, gå på afvænning før kampen om Det Hvide Hus.

Kilder tæt på den tidligere FirstLady og eks-udenrigsminister afslørede denne “tys-tys” “Afvænning for Det Hvide Hus” plan til The National Enquirer før Hillarys formelle meddelelse om at være præsidentkandidat i 2016 nu her tidligt næste år.


Historien antyder at ægtemand Bill ønsker at Hillary tager afsted og deler bekymringer med hendes assisten (Huma Abedin?) se denne artikel på synopsis.

Man er nervøs for at hun vil begå alvorlige fejl under præsidentkampagnen under indflydelse af sprut eller på grund af tømmermænd.

Nuvel, Hillary vil være 69 i 2016, og arbejdspresset ved en kampagne i den alder er i sig selv en udfordring, selv uden det handicap at være afhængig af diverse stoffer.

Jeg kan knap forestille mig Mrs. Clinton acceptere den disciplin der følger med et afvænningsprogram. Artiklen nævner at hun nok vil undgå Betty Ford Clinic og i stedet vælge en personlig rådgiver, men selv da, kræves der en masse personlig selvbeherskelse. Jeg mener at Mrs Clinton er altfor viljestærk til at ville acceptere sådanne omstændigheder og få gavn af dem. Men hun kan ‘begære’ præsidentposten så meget at hun vil være villig til at bringe dette offer.

Med John Edwards spillede the Enquirer ud i adskillige udgaver før man lod det fotografiske bevis fyre af, det billede der afslørede Edwards for verden. Da målet er at sælge flere eksemplarer i kiosker og supermarkedernes kasselinjer, så er det vel kun forventeligt at bladet har flere beviser ‘i ærmet’ og at man vil stille og roligt fremlægge dem.

Så følge med, og vælg den lange kø i supermarkedet for at få tilstrækkeligt med tid til lige at gennemse siderne i the Enquirer.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails