søndag den 28. december 2014

Obama og skylden for raceuroligheder

Obama hævder USA er mindre splittet over racespørgsmålet end da han kom til magten

       
                       
                               
I et interview med NPR, den statsstøttede venstrefløjsradio, et interview der endnu ikke er blevet sendt, kommer præsident Obama med en indrømmelse der er forbløffende. I en pressemeddelelse fortæller netværket:

I en samtale her ved årets afslutning med NPR News fortalte præsident Obama Morning Edition værten Steve Inskeep at lavpunktet i moral om raceforholdene i USA er blevet overdrevet af samtalen i hele landet om den seneste vold og ikke er en præcis skildring af forholdene rundt om i landet.

Da han blev spurgt om U.S. er mere racemæssigt splittet, end da han blev præsident for seks år siden, svarede præsidenten: “Nej, jeg mener faktisk, at det er muligt at landet i sine dagligdags handlinger er blevet mindre racemæssigt opslittet.”

Hallo, Hold lige hesten! Var det ikke hans justistminister der i de sidste seks år har kaldt os “en nation af kujoner” fordi vi ikke har “ærlige samtaler om raceforhold? Og nu giver hans chef samtaler om racebetinget vold skylden for at overdrive problemerne. Kan Obama banden så venligst lige få styr på deres holdning?

Dette er en reminiscens af borgmester de Blasio der giver medierne skylden for at overdrive volden hos de voldelige demonstrerende i New York.

Meningsundersøgelser har gentagne gange afsløret at offentligheden ikke er enig med præsident Obama. Bedrager han bevidst sig selv eller lyver han helt bevidst for at minimere de skadelige virkninger af hans præsidentskab?                

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails