lørdag den 25. juni 2016

Brexit har store forgreninger til U.S. politik

Brexit har store forgreninger til U.S. politik

Revolten mod de elitære i UK og i Amerika er kun i sin opstart. Måske there will always be an England.
Som en overraskelse, vandt Leave Brexit afstemningen, om enten at blive i EU eller forlade EU med en pæn stor overvægt hos vælgerne. Britisk suverænitet vandt, David Cameron tabte. Jeremy Corbyn tabte. EU tabte. Bureaukraterne tabte. Angela Merkel tabte. Barack Obama tabte. Globalismen tabte. Myndighedspersoner næsten overalt tabte. Og frem for alt tabte den ubegrænsede indvandring.  
Så hvad skete der lige med det ellers så priste britiske betting marked, der næsten altid får ret, og forudså at med 80% sandsynlighed ville Remain sejre? Eller alle de seneste meningsundersøgelser der hældede mod Remain?
Svaret: De selvsamme elitære der havde overbevist hinanden om at de ville vinde og derfor alle de andre sædvanlige  ‘mistænkelige’ - medierne, meningsundersøgerne, og sørgeligt nok - finansmarkederne - om at de havde ret. De tog grueligt fejl. At se dem nu på BBC og de kan stadig ikke begribe hvad der lige skete. Bondeknoldene har gjort oprør - åh nej, nej, nej. Der må være en fejl. Fik de da ikke budskabet? Himlen vil jo falde ned hvis vi forlader EU.
Jorden til eliten: Borgerne i ægte demokratier ønsker ikke ubegrænset immigration til deres lande af mennesker der ikke er spor interesseret i demokrati. De ønsker heller ikke at blive styret af regler og regulativer fra ansigtsløse bureaukrater hvis slet skjulte mål er magten og rigdomme til dem selv og deres venner! Ganske enkelt , ikke sandt?
Denne afstemning er en rigtig stor hjælpende hånd til Donald Trump, hvis han er klog nok til at gribe muligheden og han ikke overdriver. Mange, muligvis de fleste amerikanere føler lige præcis det samme som deres brødre og søstre på den anden side af dammen. De foragter de samme elitære, og de ønsker at redde deres land.
Trump der tilfældigvis er i Skotland lige nu (jo, jeg ved de stemte for Remain - men ikke så solidt som forventet), burde vise sin støtte. UK er Amerikas nærmeste allierede. Vi burde være de første til at strække hånden frem, forhandle en frihandelsaftale, mv. og få gang i hjulene igen.
Den meste elitære af præsidenter Barack Obama har åbnet sin moralsk narcissistiske mund med støtte til Remain siden og advarede det britiske folk om at der ville være “konsekvenser” dersom de stemte for Leave. Det kan han ikke tillade sig, har ingen myndighed til at gøre det og burde ikke gøre det selvom han ønskede det. Og så gør han det alligevel.
Hillary Clinton er selve indbegrebet af ordet - elitær. Hun var måske oppe hele natten for at regne ud hvordan der nu skulle handles i den nye situation. Jeg har et forslag - FLYT TIL BRUXELLES.
Samtidig bør Trump tage handsken op nu for U.S. og UK. Hvorfor vente? Vær præsidentiel - vi har brug for en. Donald har en naturlig allieret i den førende talsmand for de konservative Leave tilhængere - Boris Johnson. De to mænd siger man ligner hinanden - og det passer vidst.
Længe leve Anglosfæren. Husk på Magna Carta og alt det. Dette er en dag der i sandhed bør fejres, og det selvom børsmarkederne bløder rundt om i verden. De skal nok komme sig. Der er nu nye muligheder for at købe. En boble er briste, men det er ikke en børsboble. Det er en menneskelig boble bestående af elitære der søger at styre på en facon der ikke ligger langt borte fra Kammerat Lenins, blot skjult under en falsk maske af bureaukratisk demokrati. De har fået en gevaldig blodtud fra borgerne i England. Churchill ville have været stolt. Nu er det på tide at Amerika slår følge.
Men bliv ikke for kæphøj. Dette er kun en lille sejr - en enkelt folkeafstemning- men tag ikke fejl dog en sejr.
Følg blot Sir Winstons instruktioner og "never, never give up."  Jo jeg ved udmækret at det citat ikke er helt korrekt, men det er dog et fremragende råd.
ainston
Roger L. Simon is a prize-winning novelist, Academy Award-nominated screenwriter and co-founder of PJ Media.  His next book—I Know Best: How Moral Narcissism Is Destroying Our Republic, If It Hasn't Already—just published by Encounter Books June 14, 2016.  You can read an excerpt here. You can see a brief interview about the book with the Wall Street Journal’s Opinion Journalhere. You can hear an interview about the book with Mark Levin here. You can order the book here.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails