onsdag den 8. juni 2016

Hillary i jakke til 12000 dollars talende om ulig indkomst

Hillary iført jakke til 12000 dollars talende om ulige indkomster


TOM KNIGHTON
I progressive cirkler, har det altid været fashionabelt at være efter de rige. Progressive forsøger at portrættere sig som mænd og kvinder af folket. Virkeligheden er, det meste af tiden, at det er de ikke. Især ikke når de kan bruge mere på et enkelt stykke tøj, end de fleste bruger på en bil. har en stor garderobes,
Hillary Clinton var iført en jakke der koster mere end $12,000 da hun talte om indkomstulighed og andre økonomiske udfordringer efter hendes sejr i primærvalget i New York tidligere på året.
Ifølge the New York Post, optrådte Clinton i en Giorgio Armani jakke til  $12,495 da hun kom med kommentarer i New York City i april efter at have slået konkurrenten Senator Bernie Sanders i hendes hjemstat.
Jakkens pris udgør rundt regnet 40% af det som gennemsnitsarbejderen i Amerika tjener på et år. Ifølge de nyeste data fra the U.S. Census Bureau, er medianinkomsten for U.S. arbejdere i 2014 $30,815.
Nuvel, lad det ligge og glem at jakken mere ligner noget der er blevet designet af Hefty eller Glad end af Armani.
Lad os i stedet se på den forestilling at nogen der er iført en jakke der koster mere end $12,000 -- og som sammen med sin mand tjente $153 million ved at holde foredrag fra 2001 og til igangsættelsen af hendes præsidenkampagne, altså et gennemsnit på lige omkring  $11 millioner om året -- at en sådan person skulle kunne belære folket om indkomstulighed.  
Hillary Clinton påstod i 2010:
‘De rige betaler ikke deres retmæssige del i nogen nation der står over for den slags arbejdsløshedsudfordringer (som Amerika gør) - uanset om det er som enkeltpersoner, virksomheder eller andre former for beskatning.’
Med hendes indkomst er hun helt klart “en af de rige.”
Ydermere er der intet til hinder for at hun kunne sende mange flere penge til IRS. Her er man meget villig til at modtage penge fra de velhavende, der mener de ikke betaler nok i skat.
Men nej, det har hun ikke. Det har heller ikke andre af de andre velhavende der gentager påstanden om at de rige ikke betaler nok i skat.
Naturligvis kan ingen på dette felt være virkelig chokeret over beviset på at Hillary Clinton er en hykler.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails