tirsdag den 21. juni 2016

Ondt blod: Obama, Storbritannien, EU og Brexit

Ondt blod: Brexit, U.K. og Barack ObamaAt måtte lytte til truslerne fra den værste præsident i U.S. historien er rigelig grund til at briterne stemmer sig ud af EU.

Mordet på Jo Cox. et kvindeligt medlem af Parlamentet der støttede en forbliven i EU - og som en konsekvens heraf lod døren stå åben for en strøm af immigranter fra Mellemøsten, som Tysklands Angela Merkel står for - har hæmmet folkeafstemningen. Før hændelsen, førte Brexit i meningsundersøgelserne. .

Obama var i U.K. før Jo Cox døde, og han udstedte sin ‘afpresnings’ udtalelse: Hvis I briter forlader EU, vil I befinde Jer helt i bunden af U.S.’s liste over handelspartnere. Det skadefro udtryk i hans ansigt var åbenbar, muligvis stammer det fra hans velbehag i at fare rundt i den nation, hvis imperium aldrig er set før i historien, og så spille boss.

Storbritanniens styre omfattede Kenya, hjemlandet for Obamas fader, og skuepladsen for et grumt oprør mod Jomo Kenyatta og hans Mau-Mau bevægelse som er blevet beskrevet af Robert Ruark i bogen Something of Value og opfølgeren, Uhuru.  Ved således at benytte sin blodlinje er Obamas ord et udfald mod det britiske imperium.
Billedresultat for robert ruark books

For eksempel var en af hans første handlinger som præsident at sende en buste af Winston Churchill retur, en gave til United States fra Great Britain, der symboliserede venskabet mellem de to allierede siden 2. Verdenskrig.  

Senere blev Obamas Hvide Hus fanget i at lyve om at man ikke sendte busten retur, vel vidende at den havde befundet sig i den britiske ambassade siden 2008. (det viser sig så der var to identiske buster af Churchill udført af Jacob Epstein, den som blev returneret af Obama og en anden der blev givet til præsident Lyndon B. Johnson i 1965)

Da busten af Churchill åbenbart tjente som et utilsigtet symbol på Obamas antipati mod ‘moderen til alle imperier’ var den kun en lille del af det gennemvædede had mod Det Britiske Imperium som er blevet banket ind i hovederne af alle små socialister - som den unge Barack.

Denne propaganda går tilbage til Lenin og hans fobiske had til Great Britain som grundlæggere af borgerlige værdier, onde internationale banker og imperier. Denne negative kritik af Great Britain falmede noget efter 2. Verdenskrig, for at blive erstattet af den kommunistisk tænkende med USA. Husk refrænet ved anti-amerikanske slogans i 1950’erne mod Bomben, og Amerika som symbolet på imperialismen i Vietnam. Hos venstreorienterede er USA blot et andet Rule Britannia.

Således lærte den unge Barack mens han sad på knæene af sine første mentorer af USA er et imperium, noget man arvede af briterne. Det er derfor hans globale udsyn er at USA bare skal ned af sine piedestal som leder af verden og vores våbenarsenal skal decimeres, og med hans vision om ‘en verden’ alle nationer skal betragtes som værende lige. )Læs denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/10/obamas-kommunistiske-mentor.html)


Som følge af dette verdenssyn betragtede den unge Barack EU som et stort skridt frem mod at udslette nationalismen - som af socialister anses som årsagen til krig - og at alle problemer bedst kan løses af en kollektiv regering.  

For Obama er EU drømmen der gik i opfyldelse ved at nationerne opgiver deres ‘lumre’ suverænitet og holder hænder med deres naboer til “det fælles bedste.” Bedre endnu, EU er et kæmpemæssigt og byzantinsk bureaukrati, alle taler forskellige sprog, mødes i to hovedstæder der ledes af Euro ministre. der er helt og aldeles ude af fornemmelse med deres hjemlande og glemmer vælgerne.

Helt åbenbart er EU det rene Nirvana for socialister - magten til at nedskrive, diktere og regulere enhver handling og med 28 lande der er tvunget til at adlyde.

Nu er ‘enden’ endelig nær - ikke kun for Britain, men for mange flere medlemmer under pres for at acceptere en kvote af flygtninge fra Mellemøsten. Obamas råd til Britain om at blive i EU er gennemskuelig og helt klart ikke til Storbritanniens eget vel.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/06/bad_blood_britain_brexit_and_barack.html#ixzz4CCCuLPom

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails