søndag den 26. juni 2016

Er Brexit også en stemme mod muslimsk indvandring?

Bernie Planck

Måske er det et lille tegn på, hvad der kan ske i november: Amerikanerne skal stemme om deres land skal løbes over ende af illegale fremmede, og af en uhindret muslimsk immigration eller om de skal tage samme vej som briterne der fik nok af Politisk Korrekthed og omfavnende tolerance for muslimer og illegale immigranter. Hvis du er anti-Trump så var denne Brexit afstemning ingen god nyhed.Brexits første lektion for anti-Trump Amerika er at der et potentielt flertal derude der er vrede, angste og mere end villige til at hoppe ned i et hul. Sobre analytikere og økonomer advarede briterne gentagne gange om, at hvis de trak sig ud af EU ville der blive økonomisk og sikkerhedsmæssig uro. “Briterne hørte advarslerne, lyttede til eksperter af enhver slags der fortalte dem at Brexit betød katastrofe, de så premierministeren mens han indtrængende anmodede dem om ikke at tage en frygtelig risiko,”  siger Matthew d'Ancona i The Guardian. "Og deres svar: Rend og Hop!”

Her er en typisk reklame fra UK Independence Party (UKIP) før Brexit afstemningen:

anti-immigration ad from UKIP
Photo Credit: Liberal Democrats (UK)

For 3 år siden gik David Cameron med til en Brexit folkeafstemning (selvom han var imod at forlade EU), da han mente det var umuligt man ville melde sig ud.

Sidste år var det umuligt at forestille sig at Donald Trump havde nogen chance for at blive præsident i United States. Nu har han en 50-50 chance.

Er jeg så bekymret for at Hillary vil blive ved med at hævde at Trump er alt for dårligt informeret og alt for farlig som præsident? Faktisk ikke. Jeg har en god hukommelse, jeg husker at Jimmy Carter sagde præcis det samme om Ronald Reagan i 1980.
Original image used by UKIP can be found at Getty Images:

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails