lørdag den 11. juni 2016

Politisk Korrekthed hæmmer på alle felter

Paul Ryan afslører hvem han virkelig er

Ekstra! Ekstra! Republikanernes Paul Ryan er en fortaler for politisk korrekthed. Jo, den er god nok! I kommentarer vedrørende Trumps udtalelse om dommer Curiel, (se forrige artikel) sagde Ryan til George Stephanopoulos:


“Den udtalelse er uhyrlig. Det er ikke politisk korrekt. At formode at en person ikke kan udføre deres arbejde grundet race eller etnicitet ....det er ikke politisk korrekt at gøre; det er bare forkert at sige det.”   


I årtier har konservative og andre anstændige lovlydige amerikanere måttet fungere under åget af Politisk Korrekthed. De er offentligt blevet forhånet, mistet arbejde, fået deres karrierer ødelagt, og blevet sparket ud af universiteter. Hvorfor? Blot fordi de udøver deres ret ifølge First Amendment. Siger hvad de mener, giver udtryk for deres overvejelser, mødes, skaber kunstværker, donerer til et politisk initiativ, og holder fast ved deres religiøse overbevisning de har haft i rigtig lang tid.
Politisk Korrektheds kulturen har holdt dette land tilbage, vi er ikke kommet fremad, videre. Det er den bagvedliggende magt bag DOJ’s inkvisition mod såkaldte ‘klimabenægtere.’ Den har forhindret os i at finde løsninger på udfordringer der plager landet. Og den har skabt adskillige generationer der ikke aner hvordan man kritisk tænker, af frygt for at sige noget ‘forkert’ og komme til at betale prisen for det.


Og nu er Paul Ryan - tidligere vicepræsidentkandidat for GOP, kuren mod alle Boehners syge resultater, discipel af Jack Kemp - blevet en apostel for den selvsamme doktrin der er ansvarlig for undertrykkelse af konservative -  og det i årtier.


Virkeligheden har været som en blind for ham! Trumps succes har været, i stor udstrækning, grundet hans villighed til at stå op imod PK overherrerne. At kritisere Trump for ikke at være Politisk Korrekt - er i bedste fald - direkte komisk.


Vi har endelig en kandidat der ikke er bange for at smadre de progressive PK idoler der har domineret vor politik og kultur og Speaker of the House beslutter så at slå følge med Demokraternes Medie Kompleks der enerådigt afgør hvad vi må tænke, hvad vi må sige, og hvordan vi skal opføre os.


I Paul Ryans Amerika er modsatrettede synspunkter ‘Verboten’. konservative eller religiøse debatter hæmmes og videnskabelige sandheder -- som den at der er to køn - bliver undertrykt og vi skal give los for fantasier som -- at køn det er noget flydende.


Konservative har været som fanger i denne Politisk Korrektheds bizarre verden i årtier og ser det ud til at Paul Ryan er en af fangevogterne.


Det er på tide at Ryan bliver fyret.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/06/paul_ryan_reveals_who_he_really_is.html#ixzz4BFWz47Aa

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails