lørdag den 6. oktober 2012

Hollywoods reaktion på Romney-Obama debatten

Hollywood Imploderer over Obama nedturen

Ben Shapiro

Du ved du er en venstreorienteret Demokrat i store vanskeligheder når selv Bill Maher føler sig fortabt.

Præsident Obamas optræden i den første præsidentkandidatdebat med Guvernør Mitt Romney var så forfærdelig, at selv Maher der har givet 1 million dolars til en Obama super PAC, måtte vende hænderne mod himlen i fortvivelse. “Jeg kan ikke tro mig selv når jeg siger dette,” tweetede han. Men Obama ser ud som om han VIRKELIG har brug for en teleprompter.”

Det er så niveauet

Maher var ikke den eneste kendis der var ved at gå i opløsning, som havde han fået en spand iskoldt vandt hældt ud over sig.

“Gore 2016!!!!” tweetede Bette Midler.

“Romney gav en flot forestilling. Han vinder i meningsundersøgelser. Obama var meget passiv. Dette valg blev pludselig meget snært. Skræmmende,” tweetede Adam McKay, medstifter af Funny or Die, en venstreorienterede humorhjemmeside dedikeret til, i det store og hele at håne konservative.

Samuel L. Jackson, der har haft racistiske udfald her på det seneste foretrak at formode at debatten var uden betyding - en holdning han så absolut ikke ville have haft om Obama havde vundet. “Det skete egentlig ingenting her til aften?!” tweetede han, i en forbandet vrede. “INGEN vil lave om på hvem de stemmer på!! INGEN!!!”

Rapperen Lil Jon var mere direkte: “ALLE SIGER - SAMMEN MED MIG NU-   #F---ROMNEY.”
Med venner som ham, hvem har så brug for fjender?

Olivia Wilde, der har skabt sig en karriere ved at kysse medlemmer af sit eget køn tweetede, “Hvis du ønsker at forbundsregeringen ikke skal blande sig i dine beslutninger vedrørende sundhed så bliv for Helvede ude af vore VAGINAER. “debat 2012.” Naturligvis har Romney aldrig foreslået at nogen skulle nærme sig Olivia Wildes vagina. Ingen andre konservative heller ikke. Den vagina må hun selv styre. Tilsyneladende har hun ikke den fulde kontrol over sine egne åndsevner.

Men det er hun ikke alene om.

Alec Baldwin fulgte med i koret med “Obama er for pæn og klog og det skader ham” memoet:
“Obama er potentielt en stor mand der i det offentlige liv mildest talt føler sig dårlig tilpas. Mitt er en gudsbenådet pengemand og skatteunddrager.” Nej, sådan er det ikke. Obama er bare en skrækkelig præsident der befinder sig udmærket i det offentlige liv. Han kan bare ikke klare kritik. Og Romney viste sig at være en fremragende debattør med en utrolig beherskelse af kendsgerninger.
 

Men Lady Gaga er enig med Alec Baldwin: “Jeg mener det er vigtigt at bemærke før dette begynder, at Romney er millionær og har betalt et godt stykke under gennemsnitsskatteraten, blot 13,9%” Nuvel Ms. Gaga, hvad med at lade os se nogle skatteopgørelser så vi kan se, hvor meget du har betalt til forbundsregeringen, og lige så vigtigt, hvor meget du har givet til velgørenhed?  Eller vil du blot sige at dine revisorer sandsynlige brug af ‘skattehuller’ blot er sket fordi de nu “er født sådan?”

Nogle fra Hollywood insisterer bare på at Obama har vundet. Eva Longoria der netop har afsluttet en reklame for Obama om “krig mod kvinder” tweetede, “Jeg befinder mig på New Zealand og ser præsidentdebatten. Obama er fremragende om sundhedsreformen! #Obama 2012.” Måske var det værd om hun overvejede at slå sig ned i New Zealand, hvis hun har tænkt sig at være så afkoblet fra virkelighederne her i United States.

Den bedste udtalelse om aftenen gik til Chris Rock, en Obama tilhænger der også tilfældigvis er ret så morsom. “Obama venter på det rigtige øjeblik og så hiver han bin Ladens kranium frem på podiet. Vent på det. Vent på det....” Jovist, Obama trak “Jeg slog Bin Laden” kofangeretiketten frem lige før afslutningen på debatten. Jeg var målløs.
 
Den ‘morsomme’ Chris Rock
Sandt at sige så burde Hollywood være henrykte over en potentiel Romney sejr i præsidentvalgkampen. Hollywood har lidt voldsomt under Obama administrationen.

Ifølge Motion Picture Association of America, US/Canada faldt billetsalget i 2010  2011, og også i år går det ned. Det eneste der holder afkastet på nær 0 har været 3D film, og at man har hævet billetpriserne. Men med et marked i stagnation vil man snart komme i minus.

Når det drejer sig om TV, er markedet blevet yderligere fragmentret af Internettet. Vigtigere er at Obama administrationens rådne økonomi  har skadet annoncørerne, hvilket igen indirekte påvirker afkastet i TV industrien. Kun Fox  har fået forøget reklameindtægt i 2011 af de større sendenetværker. CBS faldt med 3,3%. ABC med 3,9%. NBC faldt med hele 12,9%.

Hvad ville kunne hjælpe Hollywood? Mindre regulering. Mindre skatter. Og en eksplosion i reklamemarkedet ved at forbrugerne bruger flere penge. Det kan kun ske når folk tjener penge. Hollywood mere end nogen anden industri er afhængig at den disponible indkomst hos folket. Når denne falder, som det er sket i de sidste fire år, så sparer folket. Og et af de mest oplagte steder at spare er på valg af underholdning.

Med Bill Clinton fik Hollywood det bedste fra begge verdener: En liberal præsident der regerede som en konservativ over økonomien. Men med Barack Obama, der må de stå overfor konsekvenserne af socialismen som de hævder de elsker. Det er tydeligt at de fleste i Hollywood ganske enkelt giver kapitalismen skylden for socialismens fiasko, selvom det er den socialistiske overforbrugspolitik i stater som Californien der har fået selvsamme socialistiske Hollywood til at lave film andre steder.

I sidste ende vil Hollywoods mening om debatten ingen betydning have. Mitt Romney har vist sig i stand til at tale direkte til det amerikanske folk - og det er det som indgyder Hollywood så megen frygt.

I årevis har de været i stand til at kontrollere politik fordi så få Republikanerne har taget imod udfordringen og er kommet med et direkte alternativ. Romney er en udmærket kommunikator. Og venstrefløjen i Hollywood aner, ikke hvordan de lige skærer den til.

Det gør deres foretrukne kandidat heller ikke.
           

Ben Shapiro

Ben Shapiro is an attorney and writer and a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, and author of the new book “Primetime Propaganda: The True Hollywood Story of How The Left Took Over Your TV” from Broadside Books, an imprint of HarperCollins.

http://frontpagemag.com/2012/ben-shapiro/hollywood-implodes-over-obama-meltdown/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det fortæller bare noget om at "Hollywood" skal holde sig til at lave film og ellers bare holde kæft.

Der er ingenting i der filmindustrien der gør at de skulle være specielt egnede til at vurdere politiske situationer, tværtimod.

Related Posts with Thumbnails