søndag den 21. oktober 2012

Normaliseringen af pædofili er begyndt

Er normaliseringen af pædofili begyndt?

Chelsea Schilling

Fortjener mennesker der voldtager børn, eller fantaserer om seksuelt at krænke dem sympati, fordi de blev født med pædofile hjerner?

Det er det spørgsmål en prominent videnskabsforsker og en velkendt vært på CNN har stillet i kølvandet på Jerry Sandusky skandalen. (Træner der har misbrugt unge mennesker i årevis - synopsis info)

CNN havde fornylig en udsendelse om James Cantor, en homoseksuel psykolog og videnskabsforsker ved Klinik for Seksuel Opførsel ved Center for Afhængighed og Mental Sundhed og som er associeret professor i psykiatri ved University of Toronto.            

“Det ser ud til at man kan være født med en hjerne der er foruddisponeret til at få seksuel ophidselse i mødet med børn,” skrev han i sin CNN artikel.        

Han fortsatte, “Sager om børnemisbrug der involverer en lang stribe af ofre i årenes løb illustrerer, hvad der kan ske når nogen giver efter for, eller direkte er eftergivende overfor sine seksuelle interesser, uanset de potentielle farer for andre. Det er de sager der dominerer overskrifterne og provokerer til afsky over for pædofile. Men de er sjældne. Et ukendt antal sager giver anledning til sympati. Videnskaben antyder, at det er mennesker, der uden egen skyld, blev født med en seksuel lyst som de hele tiden skal bekæmpe, uden undtagelse, gennem hele deres liv. Lidt om ingen hjælp er til rådighed for dem.”


Ifølge American Psychological Association, er Cantor stærkt optaget af de neurologiske mekanismer ved seksuel opførsel og vittigheder, “Jeg føler mig heldig over at jeg har fundet en metode til at stimulere min hjerne intellektuelt ved at glæde mig over at tænke på sex hele tiden.”

Han har studeret hjernerne hos mandlige pædofile ved at benytte magnetiske resonansbilleder. Cantor forklarede sine resultater:

“Mænd med pædofile tilbøjeligheder har markant mindre ‘hvidt’ materiale, der er det sammenkædende væv der er ansvarlig for kommunikationen mellem forskellige områder i hjernen. Pædofile klarer sig ringe i forskellige forsøg af hjernefunktionen, er ofte lavere i højden og der er tre gange større sandsynlighed for at de er venstrehåndede eller kan bruge begge hænder (karaktertræk der er observerbare før fødslen) Skønt ikke biologiske egenskaber muligvis kan vise sig som relevante, er det vanskeligt, om ikke umuligt, at forklare forskningsresultater uden biologien har en markant rolle.”

Han forklarer udfra sin erfaring med sådanne individer at pædofile handler efter deres seksuelle lyster og forulemper børn “når de føler sig allermest desperate.”

“Alligevel er meget af det samfundet gør at forstærke, frem for at formindske deres desperation,” skrev han.

I USA bemærker Cantor, er der en tendens til at have fokus på de straffe der følger efter sexmisbruget har fundet sted - fremfor at implementere social politik med det mål at forhindre et misbrug.

“Om det er hjernens forbindelser der i sidste instans afgør, hvem der vil gå videre og udvikle pædofili, kan vi da afsløre det til nok til at afbryde processen?” spørger han. “Indtil vi afdækker mere om emnet, vil vi gøre mere gavn ved at gøre det nemmere for pædofile at kunne få hjælp fremfor at tvinge dem ind i en ensom hemmelighedsverden.”

Samtidig ringede en CNN støtte for at give udtryk for sympati for Sandusky der blev fundet skyldig i 45 af 48 sexmisbrugssager af børn efter han har forulempet mindst 10 drenge over en periode på 15 år.

CNNs Don Lemon, erklæret homoseksuel, der har afsløret at han blev foruempet som barn, interviewede Cantor om hans resultater. I det interview sagde han:

“Jeg ved jeg vil få en masse hademails for dette. Jeg har aldrig været en person der glæder sig over en andens nedtur, og da jeg så Jerry Sandusky gå ud i håndjern, da havde jeg på en måde ondt af ham, skønt jeg ved juryen fandt ham skyldig i nogle frygtelige ting. Jeg tænkte ‘Hans liv er forbi.’ Alle disse unge drenge, det var også frygteligt for dem. Der er ingen vindere.”

Samtidig advarer nogle eksperter om en meget kontroversiel kampagne i de seneste år der søger at sympatisere med - og endog normalisere - pædofili.

For bare et år siden sagde dr. Judith Reisman, hovedeksperten og forskeren i en undersøgelse for U.S. Justitsministeriet om seksuelt misbrug af børn, at fortalere for pædofile benytter den samme strategi der med succes blev anvendt for gøre homoseksualitet til et emne der skal drøftes i klasseværelset for små børn i nationens offentlige skoler.

Som WND rapporterede, overværede Reisman et symposium holdt af gruppen “mennesker tiltrukket af mindreårige” B4U-ACT for at udbrede “præcis information” om den holdning af pædofili er blot endnu en alternativ seksuel orientering.

“Hvis et fremmed land kom her og gjorde dette ved vor nation, så ville nationen blive rasende,” sagde Reisman om B4U-Act begivenheden, der også blev overværet af J. Matt Barber, vicepræsident for Liberty Counsel Action.

Talerne gik ind for at pædofili skulle fjernes fra listen over mentale defekter hos American Psychiatric Association med dens Manual for Diagnostik af Mentale Forstyrrelser.

Reisman forklarede at den samme strategi blev benyttet af homoseksuelle aktivister i 1970’erne, da - det at være tiltrukket af samme køn - blev fjernet fra APA’s liste over forstyrrelser. Med tiden blev legaliseringen af “bøsseægteskaber” de tvungne lektioner om homoseksualitet i offentlige skoler og tilladelsen til at homoseksuelle kan tjene i U.S. militæret resultatet.

“Dr. John Sadler (University of Texas) argumenterede for at diagnosekriterierne for mentale forstyrrelser ikke skulle være med grundlag i opfattelser af ‘synd’ da sådanne koncepter er underlagt skiftende sociale holdninger og udskiller dermed professionerne, der beskæftiger sig med mental sundhed, fra deres rolle som helbredere,” sagde B4U-ACT organisationen i en rapport om deres symposium i Baltimore.  

En anden berømthed var Fred Berlin fra John Hopkins, der argumenterede til fordel for “accepten af og medfølelsen med mennesker der er tiltrukket af mindreårige,” fortsatte rapporten.

Rapporten påpegede med omtalen af “tiltrukket af mindreårige mennesker” til pædofile og forklarede at bekymringerne kan blive klaret gennem “præcis information.” Richard Kramer, der repræsenterede B4U-ACT ved mødet, samtykkede i at ved at føje pædofili til listen som en forstyrrelse, så stigmatiseres “ofrene” for det livsstilsvalg.

Ifølge Barber sagde talerne ved konferencen at Diagnose Manualen burde “fokusere på behovene” hos de pædofile, og burde have “et minimalt fokus på social kontrol,” fremfor et fokus på “behovet for at beskytte børn.”

Barber der er en ihærdig fortaler for jødisk/kristne værdier og den traditionelle familie fortalte WND at symposiummet var “den Nordamerikanske Mand-Dreng Kærligheds Association alt sammen indhyllet og iført det troværdige sprog af elitære Ph.D.’ere.”

NAMBLA (organisationen nævnt i forrige afsnit) går åbenlyst ind for sex mellem voksne og børn. “Dette er en forsamling af moralsk relativt højt uddannede mennesker der beskæftiger sig med den mentale sundhed og som forsøger at opnå den ultimative tolerance,” sagde Barber. “Disse mennesker er disciple af Alfred Kinsey.”

Det var i 1940-50’erne at sex “forskeren” Kinsey udgav sine skriverier med latterliggørelse af ægteskabet, troskab og kyskhed og prædikede at der skulle eksperimenteres seksuelt overalt. Men ifølge Reismans efterforskning i “Sexual Sabotage,” så var Kinsey’s “forskning” sammensat af information ofte indhentet hos sexkrænkere i fængsler og så portrætteret som kom de var middelklasse Amerika. (se denne artikel på synopsis og denne af Judith Reisman http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/09/den-seksuelle-revolutions-general.html
Barber sagde at temaerne på symposiet hurtigt blev klarlagt:

Pædofile bliver uretmæssigt “dæmoniseret” i samfundet.
“Børn er ikke, ifølge sagens natur i stand til at samtykke” i sex med en voksen.
Konceptet med “forkert” brude ikke anvendes over for “mennesker der er tiltrukket af mindreårige.”
“En voksens begær efter sex med et barn er ‘normativt.’”
Og Diagnose Manualen “ignorerer at pædofile ‘har kærlighedsfølelser og romantik for børn’ på samme måde som voksne heteroseksuelle har for hinanden.”

Barber bemærkede at den selverklærede “bøsseaktivist” og taler Jacob Breslow sagde det er i orden for børn at være “objekt for vor tiltrækning.” Breslow sagde pædofile ikke skulle føle et behov for et samtykke fra et barn for at få sex meget mere end de ville skulle have samtykke fra en sko for at tage den på, ifølge Barber.

Berlin har tidligere rapporteret, at 67% af de pædofile og børnemisbrugere falder tilbage i vanen efter at være blevet behandlet for forstyrrelsen. Men de få der ikke gjorde blev opsporet i en periode på blot to, år og ethvert tilbagefald derefter ikke blev rapporteret. Reisman bemærkede at endog hans succes “historier” er anonyme og “absolut ikke bekræftede.”

I en kommentar herom på WND, sagde Reisman, “APA stien til pædofile normer følger succesen fra den homoseksuelle anarkikampagne. Uden diskussion har de pædofiles medielobby benyttet de lidenskabelige dreng kysser dreng scener i TV serien ‘Glee’ til at hjælpe de som ‘er tiltrukket af mindreårige’ til  i stigende grad at blive anset som en drengs sex ‘ven.’
 
Dr. Judith Reisman

“B4U-ACT påstår man ‘hjælper professionelle behandlere i mentale sygdomme til at lære mere om tiltrækning af mindreårige og til at overveje virkningerne af at opsætte stereotypier, stigmaer og frygt.’ Mens gruppen hævdede den ønsker at undervise pædofile i, ‘hvordan man lever livet helt og fuldt og bliver indenfor lovens rammer,’ så har ingen foreslået, hvordan man standser deres begær efter børn eller deres misbrug,” skrev hun.

Da Kardinal Tarcisio Bertone, en senior embedsmand i Vatikanet i 2010 kædede homoseksualitet sammen med seksuel børnemisbrug, forkastede Cantor påstanden om der der nogen forbindelse mellem homoseksualitet og pædofili.

“Det er ganske så solidt vist i den videnskabelige litteratur at der absolut ingen forbindelse er mellem det at være bøsse og så være pædofil.” fortalte han CNN.
 
Chelsea Schilling is a commentary editor and staff writer for WND, an editor of Jerome Corsi's Red Alert, and a proud homeschooling mother. Schilling joined the Army at age 17, receiving the exceptional designation of expert marksman three times. In addition to WND, Schilling has worked as a news producer at USA Radio Network and as a news reporter for the Sacramento Union.

http://www.wnd.com/2012/07/has-the-normalizing-of-pedophilia-begun/

Læs disse artikler om Judith Reisman og Alfed Kinsey
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/search?q=kinsey

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails