mandag den 1. oktober 2012

Noget er helt galt med medierne

Der er noget helt galt

           
Ben Stein       
       
Islam er ved at blive MSM’s officielle religion i Amerika.                     

Det er ikke blot det at ingen så meget som blinker over den forbløffende sandhed at USA har TV-reklamer over hele Pakistan hvor man undskylder for en nedladende Internet trailer for en ikke eksisterende film der forhåner den som muslimerne kaldet “Profeten Muhammad.”

Ingen hos MSM har blot antydet det mindste at ved at bøje sig i det samme land der gav husly til Osama bin Laden og til en gruppe der frydede sig over, jublede over terrorismen mod amerikanske borgere og som stadig er grundlaget for terrorgruppen Haqqani at det kunne være ydmygende og en fornærmelse mod erindringen om de store amerikanere der blev myrdet i Libyen for nylig.

Nej, vi går blot i takt med vor præsident og vor udenrigsminister der vil undskylde over for de mennesker der hader os og ønsker os død. Det er ikke det jeg henviser til. 
 

Det er noget langt værre: Har du bemærket at i de senere år, og især i de seneste uger siden mordet på ambassadøren og hans vagter og kolleger i Benghazi (en by som Erwein Rommel elskede og hvis indbyggere han hyldede) at uanset hvornår New York Times henviser til Muhammad så kalder de ham altid og uden anførselstegn Profeten Muhammad, som om alle og enhver med nogen fornuft forstår at SELVFØLGELIG er Muhammad Den Eneste Sande Profet, og at det er blot underforstået at Muhammad er Profeten.

Jeg ser dette på andre nyhedsmedier og også på TV. Nydelige nyhedsmænd og kvinder omtaler Muhammad som Profeten Muhammad. Ingen, ‘måske’, ‘og så dog’ eller ‘men.’ Jeg hører det også på BBC Wolrd Service

Nuvel, dersom muslimer ønsker at tro at Muhammad er Profeten, Guds fred med dem. Helt og aldeles i orden. Hvis nogen ønsker at tor det, held og lykke. Men hvorfor omtater vore førende medier her i USA, et til overmåde kristent land, islams profet som “Profeten.”.

Har du nogensinde set nogen større avis her i USA omtale Jesus Kristus som “Guds Søn, Den legemliggjorte Gud, Herren Jesus Kristus”? Kan du forestille dig New York Times der har en historie om et krucifiks der er nedsænket i urin i et “kunstgalleri” som værende krænkelse af “Herren Jesus, Guds Søn”? Kan de forestille dig en større avis i dette land der har en historie om Paven og omtaler ham som “Den Hellige Fader, Broen Mellem Himlen og Jorden”? Eller om Maria som “Den Hellige Maria, Guds Moder”? Det ville aldrig, aldrig ske.

Men på en eller anden måde, muligvis for de mennesker der skriver artiklerne og redigerer dem eller producenterne af TV nyhederne udviser frygt for at blive halshugget - og hvem går ikke det? - så har vi adopteret, i vore medier muslimernes antagelse af at Muhammad er Profeten samtidig med vi viser andre religiøse personer bagtrappen.

Dette er skræmmende. Vi formodes ikke at skulle adlyde en religiøs gruppe der har så mange tilhængere som ønsker os død. Vi forventes ikke, som journalister, at sætte etiketten på nogen som “Profeten.” Men det sker altså. MSM er blevet et talerør for Islam.


Hitler indså det for lang tid siden. Terror og frygt for vold kan medføre de mest forbløffende forandringer hos mennesker. Således kan også misforstået politiske korrekthed og selvhad for den største nation på jorden.

Jeg overhørte en samtale mellem to kvinder ved et middagsbrod forleden. Den ene sagde, “Jeg er ligeglad med hvad andre siger, Obama er muslim” (hun har sagt det tidligere) og den anden sagde, “Han er ikke muslim, han er blot dum.”

Jeg sagde ikke noget til dem. Jeg fortæller dig blot, at dette ikke forekommer at være normale tider. De føles som er det ‘de sidste dage.’

Der er denne følelse i luften, som når man betragter himlen ved solnedgangstid, dette udtryk i folks ansigter. Frygt overalt. Hr. Obama kan ikke tabe dette valg medmindre tilstrækkeligt med mennesker tror det står i deres magt at få standset det tikkende ur, og sådan har jeg det desværre ikke lige nu. Slet ikke. Når de amerikanske medier vender sig mod vore egne religioner med tolerance og ophøjer en religion af intolerance da er alt vendt på hovedet.

MSM siger at alt er i orden, stol blot på Prinsen af Grant Park, Chicago.

Men jeg har altid foretrukket talemåden “Sæt ikke din lid til Fyrster.” (“til et menneskebarn der ikke kan hjælpe.” Salme 146:3 - synopsis tilføjelse.)

Der er noget helt galt.
                    
                
       

       
Ben Stein is a writer, actor, economist, and lawyer living in Beverly Hills and Malibu He writes "Ben Stein's Diary" for every issue of The American Spectator.

http://spectator.org/archives/2012/09/24/something-is-wrong

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails