søndag den 14. oktober 2012

EU betaler for Israels ødelæggelse

Hvordan Europa betaler for Israels ødelæggelse

       
Giulio Meotti    
       
Samtidig med at USA er hjemsted for mange kristne støttegrupper af Israel er de kristne grupper der mere er knyttet til den globale offentlige mening, bureaukratiet, medierne, og juraforum alle nærmest voldeligt anti-Israel og anti-jødisk. I denne måned for eksempel stemte Church of England til støtte for en boykotbevægelse mod Israel.

I en særlig rapport af den israelske ‘vagthund’ NGO Monitor afsløres den kæmpestrøm af penge der bliver ydet af europæiske regeringer til de kirke-baserede bestræbelser på at ødelægge Israel. Denne udvikling baner vejen for et nyt blodbad på jøder gennem værktøjet - at udelukke Israels jøder fra nationernes familie.

Den hollandske regering yder for eksempel millioner af Euros til organisationer som Kerk in Aktie og Interchurch Organization for Development Cooperation, der støtter en “general boycot” af israelske produkter som værende den Protestantiske Kirke i Nederlandenes politik. Interchurch Organization modtog også penge fra EU (€5.3 million).

Diakonia, Sveriges største humanitære NGO grundlagt af fem svenske kirker (Alliance Missionen, Baptisk Foreningen, InterAct, Metodistkirken og Mission Pagtens Kirke), finansierede programmer “til erindring af Nakba,” det palæstinensiske ord for “katastrofe” der dækker grundlæggelsen af Israel i 1948.

Storbritanniens Christian Aid, og Finlands FinnChurchAid, modtog millioner fra EU til at fremme de værste anti-israelske bagvaskelser, herunder udsultning, tortur, røven af ejendom og belejring. Kirkernes Verdens Råd der spiller en afgørende rolle i at mobilisere kirker i boykotten mod Israel får årligt millioner af europæernes skattepenge.

Europæiske skatter benyttes på adskillige måder som støtte til anti-semitisme af en intensitet der ikke er set siden Nazityskland.

Bruxelles nærmest propper kontanter ned i lommerne på islamiske terrorister.

Den Palæstinensiske Selvstyremyndighed har rapporteret at EU (41,4 millioner Euros), Frankrig (40 milioner Euros) Irland (5 millioner Euros), Norge (53 millioner dollars) og Verdensbanken (40 millioner dollars alle har givet midler til det palæstinensiske budget, der derpå benyttes til at betale “martyr” familierne (læs: Selvmordsbomberne) og de 5500 palæstinensiske fanger i israelske fængsler.

Europa finansierer også Israels ødelæggelse ved at kanalisere millioner af Euros til verdslige og venstreorienterede NGO’er.

Her følger blot nogle:
Addameer (207.000 $ fra Sverige), Al Haq (426.000 $ fra Holland, 88.000 $ fra gældsplagede  Irland og 156.000 $ fra Norge), Al Mezan (105.000 $ fra Sverige), Applied Research Institute (374.000 $ fra EU og 98.000$ fra det næsten fallitramte Spanien), Coalition of Women for Peace (247.000 $ fra EU) og Troicare (2.000.000 $ fra Bruxelles, og 640.000 $ fra UK).

Der er en fjerde måde som Europa betaler til palæstinensisk terrorisme og anti-semitismen: Bøger, skolebøger, dokumentarfilm, TV kanaler. Dette er en form for “software” i den hellige krig mod jøderne.

Ifølge en rapport fra Institut for Overvågning, Fred og Kulturel Tolerance i Skoelundervisningen er de EU støttede lærebøger fyldt af had mod Israel: “Palæstina” vises som omfattende hele den jødiske stat, judaismens allerhelligste steder (såsom Tempelbjerget og Rakels Grav) er blevet fjernet, jøderne dæmoniseres og arabysk martyrium hædres. I disse tekster beskrives jøderne som “lumske,” “græshopper” og “vilde dyr.”

Takket været de arabiske satellit kanaler, kan Hezbollah’s a´l-Manar og Hamas’s al-Aqsa TV stationer ‘stråle’ deres had til de europæiske dagligstuer, radikalisere muslimske indvandrere på kontinentet. Bruxelles har aldrig forsøgt at hindre dette europæiske Jihad TV, og ignorerer endog massakren på fire jøder i det sydlige Frankrig sidste forår udført af en fransk muslim.  

EU betaler for et TV show med titlen “The Stars” der fortalte seerne at størrelsen på “Palæstina” er 27000 kvadratkilometer - et areal der omfatter Israel, herunder Tel Aviv, Jaffa, Hadera, Haifa, Petah Tikva. Showet beskrev Nazareth som en “palæstinensisk by.” EU flaget udstilles med stolthed bag værten gennem udsendelserne i hele første sæson af “The Stars.”

En af de seneste udgaver af Zayzafoon, Den Palæstinensiske Selvstyreenheds tidsskrift til børn havde et essay fra en pige, hvori Adolf Hitler beundres, fordi han slog jøder ihjel. Historien afsløret af Palestinian Media Watch viser en pige der i sin drøm spørger Hitler: “Er du den der slog jøderne ihjel?” Hitler svarer: “Ja, jeg slog dem ihjel således at I alle skulle vide at de er en nation der spreder ødelæggelse over verden.” Zayzafoona er finansieret af UNESCO i Paris og MDG Achievement Fond, endnu en FN organisation betalt af den spanske regering.


Denne video afslører glimrende det had der spredes hos børn (er meget betegnende blevet fjernet, 27.12.12)
For 70 år siden måtte europæerne inddæmme jøderne og føre dem til den nærmeste jernbanestation. Nu behøver de blot at finansiere en lærebog, finde et TV-show og skrive en check på en afstand af 3299 kilometer (afstanden mellem Bruxelles og Jerusalem). Det er en langt renere og meget mere komfortabel anti-jødisk politik der modstår enhver fornuftig ekscorcisme.

Vi vil ikke være overraskede den dag, under det Eurabiske Banner, de nye europæere vil fosøge at udstøde Holocaust efterkommerne fra landet Israel. Dette andet Shoah vil blive kaldt “Fred og Kærlighed for Palæstina.”

Giulio Meotti

Giulio Meotti, a journalist with Il Foglio, is the author of the book, "A New Shoah: The Untold Story of Israel's Victims of Terrorism."

http://frontpagemag.com/2012/giulio-meotti/how-europe-funds-israels-destruction/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails