mandag den 8. oktober 2012

Amerikas sidste frie valg? Del 2.


Amerikas sidste frie valg? - Del 2


Wes Vernon

Tonsvis af kontanter står bag den gigantiske og fjendtligt indstillede billedlige plæneklipper der søger at få USA ned på knæ. Store penge. I forrige klumme (læs her) diskuterede vi truslerne der kommer mod os fra alle retninger: Militært, diplomatisk, kulturelt, økonomisk, ved intimidering og underkastelsesIinfiltration af vore større institutioner.  

Mennesker der hader dette land, mener det alvorligt. De vil ikke være tilfredse før vi er under deres hæl. De har deres egne ideer om hvordan verden skal være, om det er kommunisterne der ønsker en Stalin lignende verdensorden, eller islamisterne der ønsker et verdensompsændende Kalifat. Begge ønsker de en “verdensorden” (læs diktatur).

Som vi har bemærket på dette sted så lader troværdige analyser formode at vi kunne være på vej mod en Civil War nummer to: “skaberne mod tagerne” som Arthur Herman udtrykker det; eller “den herskende klasse versus ‘land’ klassen” som skitseret af Angelo Codeville i hans tynde med intellektuelt tykke bog The Ruling Class.Men hvor får alle disse destruktive kræfter deres penge fra? Helt klart ikke fra atmosfæren!

Her er svaret til dig (sådan set intet nyt)

Læsere der regelmæssigt læser denne klumme ved at en stor del af svaret på spørgsmålet er: Soros multi-milliardæren der har sat alle sine penge af til at forsøge at øve indflydelse på næsten ethvert hjørne af amerikansk liv. Det er der sådan set intet nyt i, eller er der? Her er hvad der er nyt:

På det tidspunkt denne klumme udkom var der et møde ved National Press Club for at præsentere en undersøgelse, hvis resultater bekræfter at den grundlæggende forvandling af United States er finansieret fra udlandet og med hemmelige penge. Den udenlandske finans gives generøst ,og som en kendsgerning af George Soros. Som vi mindes om af Cliff Kincaid (Præsident for America’s Survival Inc., (ASI)konferencens sponsor), er Soros en “pengemaskine for Barack Obama, Det Demokratiske Parti og forskellige marxistiske grupper.”

ASI siger Soros bestyrer en udenlandsk hedgefond Quantum Funds, der gør “det i praksis umuligt at bestemme” kilden til de fonde (lad blot fantasien blive sluppet løs).

Hvis du fornemmer en del ironi her i betragtning af at agenter for hr. Soros i Det Hvide Hus kommer med påståede (virkelige eller indbildte) udenlandske konti til præsidentens kampagne, så bemærk venligst at det er endnu en sag om venstreorienteret hykleri.

Undersøgelsen der blev frigivet ved ASI konferencen udstiller at Soros “benytter sine milliarder (herunder de i udlandet) til at bekæmpe den amerikanske kapitalisme og den amerikanske levevis.”


Et eksempel

George Soros, Angela Davis, og Critical Resistance af Tina Trent (Ph.D.) finder, for eksempel at Soros står pengemæssigt bag (blot som en begyndelse) 1 — arbejdet af den berømte Angela Davis, kommunist i rigtig mange år, modtager af Lenin Freds Prisen fra det gamle Sovjetunionen, stadig aktiv i bestræbelsen på at få skabt et sovejetlignende Amerika; og  2 — Marxist Center for Constitutional Rights, der nu forsvarer grundlæggeren af det kriminelle Wikileaks og grundlæggeren Julian Assange.Soldat i Hæren Bradley Manning er nu stillet for Retten for at have overdraget fortrolig information til Assange. Pudsigt nok (eller måske netop ikke, afhængig af “hvis side” præsidenten er på), har Obamas Justitsministerium forbudt indførelsen af dødsstraf i denne sag.

Ineteressant nok (igen, måske ikke, hvis man kan se det store billede), har Wikileaks postet en artikel der forsvarer den afdøde Frank Marshall Davis, Kommunistpartiets mentor for Barack Obama (og man mener han er Obamas “virkelige far”), og som har indrømmet at have haft seksuelle forhold med børn.


Åben fængslerne

"Soros-kommunist forbindelsen” som beskrevet af  Dr. Trent's undersøgelse er også eksemplificeret i multimilliardærens fondsmidler for en kommunist “fangers rettighedsgruppe” der bliver betalt af “en tidligere topembedsmand fra det Moskva finansierede Kommunist Pasrtiet USA” (igen Angela Davis).

1 — adskillige “fange” strejker over hele landet er blevet støttet af Critical Resistance, den Davis-ledede og Soros betalt “kriminelles lobby.”

2 — En retssag er anlagt af Center for Constitutional Rights (endnu en  Soros-fond gruppe) der argumenterer for at “isloation” er det samme som tortur og “rå og usædvanlig straf”. (Glem blot rettighederne hos ofrene for forbrydelsen; de tæller ikke med her).

3 — Præsident Obamas Equal Employment Opportunity Commission går frem mod at få forbudt at en kriminel baggrund undersøges med argumentationen at det er “diskriminerende.”
Soros penge får “de kriminelles lobby” til at køre som i olie, en lobby der håber at gøre “fangers rettigheder” til en venstrefløjssag. Det næste skridt, som Kincaid påpeger, er at “få tømt fængslerne.”

Det kan man se som værende en grundlag for det som vil være en betragtelig del af en afgørende del af det kaos der vil komme til at herske (koordineret med lignende, eller næsten lignende angreb fra andre kilder) under denne nedbrydning af Amerika.

Critical Resistance har været stærk fortaler for flygtningen Marilyn Bucks sag, engang et medlem af terroristgruppen Weather Underground, som var i fængsel for en lang række af forbrydelser. Indtil hun blev løsladt. Hendes løsladelse (som ASI har påvist) blev foranledediget af embedsmænd fra Oboma/Holder Justitsministeriet, der falskelige hævdede at hun “havde angret sine terroristmetoder.”

Samme gamle ‘sag’ - nye penge.

"Fængsels Reform" har længe været en topprioritet hos Kommunist Partiet og National Lawyers Guild (en kommunistisk frontgruppe, kaldt således for så længe siden som september 1950 af House Committee on Un-American Activities).

I det 21. århundrede er ‘sagen’ blev genoplivet af de penge der er blevet udøst over den af George Soros og hans meddrabanter.


Dr. Tina Trent, citerer i sin rapport ,der blev udgivet fornylig, om de tusinder af dollars fra Soros Open Society Institute givet som støtte til en bog skrevet af Wilbert Rideau, en af de mest koldblodige, nådesløse mordere der nogensinde har vandret på planeten, der undgik en henrettelse og blev løsladt fra fængsel i 2005 for sin forbrydelse i 1961, takket været Johnny Cochran (fra O.J. Simpson sagen). I en video erkendte Rideau at han burde være blevet henrettet for sin forbrydelse. Hans advokater har “manipuleret” med appelsystemet (som muig model for ‘fængselsreform’).Den kommunistiske/islamiske kobling & Soros generøsitet

Frank Gaffney, Præsident for the Center for Security Policy, er en af Amerikas mest vedholdende analytikere om truslerne mod Amerika. En indsigtsfuld udtalelse der er knyttet til ham er at Sharia eller Islamisk lov er “kommunismen med en Gud.”

Som Kincaid bemærker ved ASI konferencen arbejder radikale muslimer sammen med kommunister for en fjernelse af kapitalismen og den amerikanske levevis. Med tiden vil disse to ideologier desværre komme til at hersker, men i mellemtiden udgør de “en uhellig alliance mod Amerika” (en alliance kunne vi føjet til der har sammenfald med Soros interesser).

(Endnu engang en ansvarsfrasigelse -: Vi taler ikke her om din islamiske nabo eller den pæne dame i burka der slår ind på kasseapparatet i supermarkedet. Det er blevet sagt at islamiske terrorister kun udgør 1% af verdens muslimske befolkning. I hele verden er der 1,62 milliard muslimer. Det betyder således at der er 16 millioner vodelige radikale der har til hensigt at slå “vantro” ihjel - det vil sige alle de andre ....P.S. - Der har været adskillige rapporter om “Død over Amerika” retorik prædiket i moskeer over hele Amerika.)

Denne klummes hensigt er at i fremtiden at vende tilbage til ASI konferencen. Der er nemlig nogle fremragende talere der, og vi har brug for at nævne hovedpunkterne de fremførte.

Den allestedsnærværende George Soros

Et af de første forsøg på at afklæde det anti-amerikanske Soros imperium var The Shadow Party af David Horowitz og Richard Poe.

"Shadow Party," er selvfølgelig Soros’ netværk. (Og forresten har Soros folk advaret deres kritikere, at det ingen virkning har at de forsøger at standse dem, fordi “skibet allerede har lagt fra kaj” som de i privat selskab advarede Fox News samtidig med deres (og det lykkedes til sidst) bestræbelse på at få Glenn Beck bort fra kabeltv. (Nu klarer Beck sig helt fint på et natligt internet show).  

Amerikanere! - Horowitz og Poe advarer - burde vide at Soros og kompagni har en plan om at omskrive U.S. Forfatningen. Obama har bemærket “unøjagtigheder” i det samme dokument (som ellers hyldes af de fleste) som hindrer ham i at gøre de ting han ønsker at gøre ensidigt (men som har gør alligevel, og vi skal også behandle det problem i nær fremtid)

Det er blevet påvist at Soros maskinen, 1) har fået væltet regeringer i udlandet og med succes kunne gøre det samme her; 2) - har klistret Amerika til ved et stort netværk af private tænketanke, fonde, fagforeninger, skjulte PAC (støtte til udvalgte kandidater) og andre frontgrupper; 3) - har uddelt ‘gaver’ til begge sider; 4)- har fået effektiv kontrol over Demokraterne; og 5) - har sendt sine “radikale infiltratorer” til at gå igang med stille og roligt at forvandle Amerika socialt, kulturelt, og de politiske institutioner og det “i mere end en generation.”

Udover det...

Soros maskine har brugt millioner på at opbygge eller købe sig ind eller få indflydelse på 180 medier og frontgrupper. Efterforskning i omfanget af det vidtstrakte blækspruttearme lignende netværk vil garanteret gøre dig svimmel. 180 medier!! Kan det da undre at ingen på ABC, CBS, CNN, New York Times eller Washington Post nogensinde har - aldrig - er gået i dybden med en undersøgelse om dette individ der er så fænomenalt magtfuld og indflydelsesrig på vort samfund? Tavsheden er direkte larmende.

Ikke alene er journalisternes ‘talerør’ selv betændte, men deres “J.skoler” (journalistuddannelserne) og støttende professionelle grupper og avisernes “ombudsmænd” - det vil sige Pro-Publica's Journalism Advisory Board, the Center for Public Integrity, endog  Columbia School of Journalism (der længe er blelvet betragtet som journalistikkens “kronjuvel”!) ligeledes. Hvad er der sket med det at “undgå tilstedeværelsen af en interessekonflikt!”

En kilde til information om Soros er Brent Bozell’s Media Research Center der har  identificeret mennesker, hvis navne eller værker du burde kende til. De omfatter David Gergen (CNN), Christinene Ahmanpour (ABC), Jill Abramson (Ordførende redaktør - New York Times), Leonard Downie (tidligere redaktør, nu vicepræsident Washington Post.)

Som du kan forstå så er det derfor Soros ikke er helt tilfreds med blot at få fjernet Beck. Han ønsker at lukke hele Fox News ned og også konservativ taleradio. Han er ikke tilfreds med usle 180 medier. Han ønsker hele medieverden skal være Obamas de facto propagandaministerium,

Anti Fox-kampagnen omfatter boykot af de som reklamerer; falske anklager om racisme, beskyldning mod konservative værter for at opildne til had (pyt være med at Soros favorit allierede og sager har prædiket og praktiseret vold); og fået små virksomheder til ikke at sende Fox i deres butikker og værksteder.

Det langsigtede mål for Soros omfatter ødelæggelsen af Tea Party (selvfølgelig); at neutralisere den konservative bevægelse; sætte hælen på markedskapitalismen (gennem overvældende unødvendige regulativer og skatter); skabe en regeringskontrolleret-og-betalt national “nyheds” organisation; og at eliminere jødisk/kristne værdier fra vor kultur.

Men igen der er meget mere. I mellemtiden, endnu engang, spørgsmålet: Vil vi blive kulturelt ødelagt indefra?; af terrorisme indefra?; af et militærangreb?; af en borgerkrig nummer 2?; af en mands magtsyge?; eller en kombination af ovennævnte? Det er da skræmmende “valg.”
Wes Vernon

http://www.renewamerica.com/columns/vernon/120719

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails