søndag den 7. oktober 2012

Hvorfor er der ikke flere jøder

Hvorfor er der ikke flere jøder?

Bernie Planck
For tre tusinde år siden, var der ifølge den folketælling som Kong David iværksatte lidt over 5000000 jøder i Det Forende Kongedømme Israel.

I dag ifølge CIA World Factbook, er der cirka 5,7 millioner jøder i Israel.

Det har således varet cirka tre tusinde år for at der blot er 700000 flere jøder i Israel

På verdensplan er der måske kun 14 millioner jøder [2010 Jewish Virtual Library].

Vi ved selvfølgelig godt at mange jøder blev dræbt af romerne, grækerne, babylonierne, assyrerne, perserne, tyskerne, polakkerne, russerne og af andre, men det forklarer stadig ikke hvorfor der ikke er hundrede millioner jøder i dag. Svaret: Islam.

For totusind år siden, ifølge den tyske historiker og arkæolog Theodor Mommsen, var der 1 million jøder i Egypten, 1/8 del af hele landets befolkning på den tid. Efter næsten 1400 års ophold under den kærlige og venlige hånd - Islam - er der færre end hundrede jøder i Egypten i dag. Det er altså 100. Ikke hundredtusinde heller ikke 100 millioner.

For totusind år siden, ifølge den tyske historiker Adolf von Harnack, var der 1 million jøder i Syrien. Næsten 1400 år efter den muslimske erobring af Syrien er der færre end hundred jøder i Syrien i dag.

Selv i det kristne Europa, fra 13. til 16. hundredtallet der udviste deres jøder, forblev jøder - jøder - indtil de udvandrede til muslimske lande.

I begyndelsen var de muslimske herskere tolerante over for deres dhimmis, men som århundrederne gik, blev tolerancen til undertrykkelse. Modsat de populære myter af moderne tiders muslimer, da er livet som en dhimmi ufatteligt hårdt. Hvis din far, for at beholde sig job eller undgå de knusende dhimmi skatter, konverterede til Islam, så kunne du som en søn ikke arve fra ham medmindre du også konverterede til Islam

Hvis en fattig dhimmi ikke kunne betale al-jizya (skat på ikke-muslimer) så ville familien blive tvunget til at overdrage deres børn til den muslimske stat som betaling. Selvfølgelig ville de børn så blive solgt som slaver eller konverterede til Islam og blev så benyttet som kanonføde i de islamiske krige, hvor flere vantro skulle besejres og med tiden konvertere til Islam.

Flickr User: Lubaib Gazir
Og således er verden bebyrdet med 1,5 milliard muslimer og ikke tilstrækkeligt med jøder. I de dusinvis af lande, hvor vi finder at befolkningerne langsomt er blevet muslimer der finder vi også de lande med befolkninger der er uvidende og intolerante.

I det ene land som er jødernes finder vi imidlertid et af de mest innovative (se min artikel Israel Creates more in One Month than Islam in a Century] og mest tolerante lande i verden, hvor næsten en fjerdedel af landet slet ikke er jødisk. Israel er hjemsted for mere end 2 millioner, for det meste araber, ikke jøder.

På grund af Islam er verden fyldt med fattigdom, sygdom, vold og uvidenhed og mindre fyldt med jøder.

Med en befolkning på 1,5 milliard har Islam fremvist blot fire muslimer der har vundet Nobel Prisen i videnskab eller litteratur. Jøderne, ud af en befolkning på hundred gange færre, har vundet 174 - se min artikel Muslimske opfindelser - Nobel Priser.  (se også denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/01/hvorfor-jder-vinder-sa-mange.html) 

Hvis jøderne var ligeså talrige som muslimer, hvilken vidunderlig verden med skabertrang og innovation.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails