tirsdag den 30. oktober 2012

Hollywoodstjerners angreb på Romney

Romney styre giver et Zombie land hævder Hollywood instruktør


Christian Toto

Tilbage dengang handlede Obama om ‘Håb’ ‘Forandring’ ‘Sammenhold’ munter optimisme og ....nuvel aflede alles opmærksomhed fra, hvad han faktisk stod for med alt dette. Den nye, knap forbedrede Obama, afspejler ingen af de formodede værdier.

Lad os ikke kun give Obama skylden for denne 180 graders ændring. Se blot på hans tilhængere i Hollywood. “Girls” (TV-serie) skaberen Lena Dunham laver vamle sexgennemsyrede videoer for at hjælpe Obama til at vinde valget. Sarah Jessica Parker siger hun vil føle sig “enorm skuffet” om Romney/Ryan holdet vinder fremfor hun peger på Obamas robuske økonomiske genrejsning (fordi det kan hun ikke.)

Og så er der “Avengers” instruktøren Joss Whedon. Han har ‘fremstillet en ny politisk form med det formål at få Mitt Romney i miskredit.


"Ligesom en masse liberale amerikanere var jeg henrykt da Barack Obama blev præsident for fire år siden,” indleder Whedon. Han følger det ikke op med en liste over Obamas succeser, naturligvis.

Så fortsætter han komediestilen ved at sige, at en Romney administration vil medføre, hør blot her, en Zombie undergang.

A’hva’ba`? Jovist, tåbeligt, uden substans, helt frigjort for kendsgerninger og gennemført absurd, ikke sandt?

En Romney administration “vil være garant for fattigdom, arbejdsløshed, overbefolkning, sygdom, optøjer, alle absolut nødvendige elementer i at skabe et mareridtslignende Zombie kaosland” siger Whedon.

Han får slynget nogle ‘søde’ slogans ud, men det er ligeså desperat som Barbra Steisand der sender SOS breve til Demokrater og bønfalder om kampagnedonationer.

Obama falmer, og hans Hollywood venner kan kun dæmonisere Romney/Ryan fremfor at minde os om at de næste fire år med Håb og Forandring vil være ligesom de foregående fire år.

Ingen ønsker det.
Christian Toto

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails