torsdag den 25. oktober 2012

Rotterne forlader den synkende skude

Rotterne forlader den synkende skude


Daniel Joppich

Conan O'Brian viste sit sande ansigt da han kaldte Romney “Mittler.” Det er et godt tegn for Guvernøren for når oppositionen begynder at sammenligne med Hitler eller Nazismen, så ved du de er trængt op i et hjørne. I politik svarer det til at nedturen er begyndt.(læs denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/10/sammenligne-republikanere-med-nazister.html

Ved O'Brian's aftenshow synes man snarere at springe overbord.

Denne video viser Romney omtale Hitlers forsøg på at skaffe sig olie. Er han så Mittler?

Jay Leno kom med en afslørende joke om Obama tirsdag aften på The Tonight Show. Det har været noget man har savnet hos næsten enhver komiker her i landet de sidste fem år.

JAY LENO: Et af præsidentens vindende pointer på debataftenen var, hvordan sanktionerne mod Iran smadrer deres økonomi. Og tro mig, hvis nogen ved hvordan man smadrer en økonomi så er det Præsident Obama.

Leno var ikke alene. Aftenshowenes helt store Obama fanknægt, David Letterman på  Late Night With David Letterman i i en samtale med Rachel Maddow havde dette:

DAVID LETTERMAN: Her er det som mest foruroligede mig forleden aften, denne løsagtigen legen med kendsgerninger. Og præsident Obama citerer fra den artikel Romney skrev om Detroit, “Lad dem gå fallit, lad dem gå fallit.” og så bringer han det op igen. “Åh nej, Guvernør, du sagde ‘lad dem gå fallit’ bla, bla, bla, lad dem gå fallit.” Og Mitt sagde, “Nej, nej se nu ordentligt efter, vær præcis, vær præcis.”
Nuvel, jeg er ligeglad med om du er Republikaner eller Demokrat, du ønsker at præsidenten fortæller sandheden; du ønsker udfordreren lyver. Og så fandt vi ud af i dag, eller lige derefter, at faktisk var det præsident Obama der ikke fortalte sandheden med uddraget fra den artikel. Jeg blev mismodig.


RACHEL MADDOW: Fordi du måske føler at overskriften “Lad Detroit gå fallit” var upassende?
LETTERMAN: Nuvel, kendsgerningen er, at præsidenten fremførte den og sværgede at den var korrekt, og at Romney tog fejl og så tænkte jeg, ‘ han er præsidenten, så selvfølgelig har han ret. Nu viser det sig så at han tog sig nogle friheder med det citat.
"Tage sig nogle friheder” = LYVE, LYVE. Sig det Dave, " Obama  L-Ø-J. "

Jeg tvivler på Dave skifter holdet ud her efter 6. november, men i det mindste er han begyndt at erkende bedraget og han er ikke bange for at sige det. Uheldigvis forsøger han dog stadig at dække over sin regelmæssige stjernegæst, dog ikke med en introduktion med “L.....” ordet.  

”Det er ganske sandsynligt at muren rundt om Obama er ved at smuldre. De venstreorienterede i medier forsøger på forfinet vis at distancere sig fra BO. De ønsker at være i stand til at sige. “Se blot her, var det ikke det jeg sagde direkte og barskt.”

Jeg spekulerer på hvor mange flere af Obamas mediekammesjukker der vil gå ned af landgangsbroen som rotter der forlader et skib der er fordømt.

Obama er på NBC (og MTV, men hvem bekymrer sig om dem). Lad os se om Leno, Brian Williams eller holdet på The Today Show bruger lige så megen tid på at tale om Benghazi som de gør om Michelle, hans børn, hunden og White House Beer. Altså alle de ting som de ubeslutsomme vælgere bare vil have viden om her to uger før valget.

Eller vil Williams få Obama til at indrømme at han fra første dag vidste alt, hvad der faktisk skete i Benghazi eller at han “tog sig nogle friheder” under debatten da han fastslog at det var Kongressen der krævede nedskæringer (i militæret) og “at det vil ikke ske.”

Fra folkene på Heritage:

Obama erklærede at “nedskæring er ikke noget jeg har foreslået. Det er noget Kongressen har foreslået.” Dette blev karakteriseret som “fejlopfattelse” af Bob Woodward der stod bag oprindelsen til dette problem i sin bog The Price of Politics, i hvilken højtstående Obama medarbejdere bragte konceptet til Harry Reid og derpå solgte det til Republikanerne i Kongressen. Woodward gentog senere. “Det vi hørte præsidenten sagde er ikke korrekt.”

Obama fastslog så derpå uden omsvøb, “Det vil ikke ske.” Dette forbløffede lovgiverne og de berørte der lyttede, fordi trods presseskeretær Jay Carneys protester om at dette har været Obamas holdning hele tiden så er det en kæmpe afsked med præsidentens gentagne erklæring  om at  han ville nedlægge veto mod enhver løsning der ikke omfatter massive skatteforhøjelser.

"Fejlopfattelse”...."Ikke fortælle sandheden"... "Tage sig friheder" = LYVE, LYVE, LYVE. Sig det Bob. “Obama L-Ø-J.”

Hold op med at komme med undskyldninger for den siddende præsident. Han vidste præcist hvad det var han sagde og det var ikke andet en en fed løgn.

Nu her da løgnene og bedragene bliver ved med at komme frem for dagens lys da forlader rotterne skuden.

http://www.americanthinker.com/blog/2012/10/the_rats_are_leaving_the_ship.html#ixzz2AILG4Zwq

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails