torsdag den 26. januar 2012

Iran forbereder sig på Harmagedon

Iran forbereder sig på Harmagedon

Udvalgte krigere beskrives som ‘Imam Mahdi’s soldater’

Reza Kahlili

Iran øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, har i de seneste holdt adskillige hemmelige møder med sine økonomiske og militære rådgiver for at forberede sig på muligheden af krig med USA. i
                                                            
Kilder rapporterer at forberedelserne indbefatter henrettelse af de iranere der er imod regimet.                    

Der fortælles at Khamenei skulle have sagt at genkomsten af den sidste islamiske Messias, shiiternes 12. Imam Mahdi er nært forestående og at specifikke handlinger nødvendigvis skal tages for at beskytte det islamiske regime til de kommende begivenheder. 
 

Ifølge Shiiternes tro vil Mahdi, komme igen ved tiden for Harmagedon.

Særligt udvaglt styrker indenfor Revolutions Garden og Basij, fortælles der om, er blevet optrænet i en indsatsstyrke med navnet “Imam Mahdi’s Soldater,” go de ksla have ansvaret for sikkerhed og beskyttelse af regimet mod opstande.

Mange i Garden og Basij har fået at vide, at den 12. Imam er her på Jorden, og hjalp med til Hezbollahs sejr over Israel i krigen i 2006, og snart vil meddele sit nærvær offentligt, efter det nødvendige miljø er skabt.


Ifølge SepahOnline, kilder rapporterer styrker indenfor Vali’eh Amr, revolutionsstyrkerne, der hovedansvaret for den øverste leders beskyttelse, at Khamenei har holdt adskillige møder i den seneste tid, hvor lederne instruerede sine rådgivere om at de skal stramme grebet om enhver der er imod eller kunne være imod regimet i tilfælde af krig.

Disse tiltag omfatter undersøgelser af enhver person eller gruppe der var pro-regimet, men nu har meninger der går imod regimets politik. Der skabes også en liste, der skal præsenteres for Khamenei, så hn kan afgøre modstandernes skæbne.

Det blev også beslutte at de politiske fanger der ikke angrer skal henrettes, sagde kilderne.

Dette tiltag blev også benyttet af grundlæggeren af det islamiske regime i 1988, Ayatollah Ruhollah Khomeini.

I bogen, “A Time to Betray,” er det dokumenteret at da Khomeini gav besked om sin kampagne sagde han, “hvis personen på noget tidspunkt eller situation fastholder hans (eller hendes) støtte til oppositionsgrupper, er dommen henrettelse. Udslettelse af Islams fjender er øjeblikkelig.”

Fatwaen førte til henrettelsen af tusinder af uskyldige mænd og kivnder i alle aldre på meget kort tid.

Khameneis liste over tiltag omfatter undersøgelse af virksomhedsejere. Hvis de viser, at der på et tidspunkt i fortiden ikke er blevet givet støtte til det islamiske regime, da kan deres virksomheder og ejendomme blive konfiskeret.

Journalister, skribenter og udgivere der bedømmes som værende imod regimet vil blive arresteret og straffet. Endog højere religiøse myundigheder der ikke helt og fuldt støtter Khamenei vil komme under overvågning og behandlet som var de direkte mod den retninge landet har sat.

I forrige uge er adskillige journalister allerede blevet arresteret. I en ny tale gav Khamenei hentydninger til en krigstidssituation og advarede de gejstlige, der kunne tvivle om hans ledelse af landet, at deres overlevelse er knyttet til det islamiske regimes overlevelse. Mange iranere der er imod regimet og også imod den religion den står for, så selv oppositionens gejstlige vil ikke have det godt om regimet falder.
 


Lederens plan går ind for total kontrol over Teheran, hovedstaden, hvor Basij og Revolutionsgarden militser vil være meget synlige således at ingen ville vove at udfordre regimet.

Disse nyheder følger i kølvandet på skabelsen af “Udrensnings Komiteen,” der hemmeligt ville eliminere alle der er bedømt som modstandere, selv indenfor militæret og regeringen. .

Khameneis ekstraordinære forholdsregler et grundlagt på en erkendelse af, at krig kan komme snart eller at regimet har besluttet at meddele at atombomben er klar og man gør sig klar til en mulig reaktion fra Israel eller Amerika.

Ayatollah Mesbah Yazdi, en indflydelsesrig gejstlig og en radikal ‘Tolver’ (tro på den 12. Imams tilstedeværelse) har tidligere fastslået at Khamenei drager til himmel hvert år for at få vejledning af Imam Mahdi, og kilder nær på den gejstlige har afsløret at Khamenei er blevet beordret af Imam Mahdi til at fortsætte med kernevåbenprogrammet trods verdens modstand og at han vil hjælp med til at fuldføre det.

                                

Sidste år i marts blev en hemmelig iransk dokumentarfilm “The Coming Is Upon Us,” åbenbaret for at skildre Khamenei som den mytiske person der skaber omstændighederne for genkomsten af Mahdi, der kan lede Iran til Israels ødelæggese. (se denne artikel på synopsis)



Reza Kahlili is a pseudonym for an ex-CIA spy who requires anonymity for safety reasons. He is a senior fellow with EMPact America and the author of “A Time to Betray,” a book about his double life as a CIA agent in Iran’s Revolutionary Guards. “A Time to Betray” was the winner of the 2010 National Best Book Award, and the 2011 International Best Book Award.


http://www.wnd.com/2012/01/iran-preparing-now-for-armageddon/s

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails