fredag den 20. januar 2012

Terrortræning i din baghave

Jihadister træner i din ‘baghave’?

Undersøger beskriver stederne som en infratruktur for angreb


En af efterforskerne der arbejder på en rapport om terror træningslejre i USA beskriver netværket som intet mindre end en infrastruktur beregnet på angreb. 


WND har tidligere rapporteret om det i en dokumentarfilm ved navn “Hjemlig Jihad: Terror Træningslejre i USA.,” og hvordan den giver bevis på at “Muslimer i Amerika” driver en række træningslejre i USA. 


Jason Campbell er projektleder for Christian Action Network, der har stået bag undersøgelsen af træningslejrene.


Han har for WND beskrevet nogle af sine besøg i lejrene, der har befundet sig i New York, Massachusetts, Maryland, Virginia, West Virginia, Tennesee, South Carolina, Georgi, Alabama, Texas, Oklahoma, Michigan, Colorado, Californien og Washington. 


“Den som virkelig gør at du bliver bekymret er i Georgia,” sagde han. “Man går ned ad vejen og lige pludselig er der kun troer, og der er to veje der fører direkte ned til lejren. Det er mørkt på grund af træerne. Og en af vejene hedder Mekka, den anden Medina.” 


"Hvis der nogensinde har været en infrastruktur for terrorisme så er det dette,” fortalte han WND.
Han sagde lejrene i sig selv ligger på øde steder med kun få naboer, og for det meste er de selvforsynenen, de har deres egen vandforsyning og ofte fødevarebutikker. De er også lukkede for udefrakommende, med kvinderne der undertiden har arbejde udenfor lejren, men ellers kun lidt interaktion.


"Hvis du døde her, så begraver de dig her,” sagde han. “Der er ingen tilladelse til dette fra Sundhedsmyndighederne.....”


En video er blevet lavet der beskriver efterforskningen, og her er traileren:

Campbell sagde også, at de lejre han besøgte har en moske, og ofte er leveforholdene “miserable.”
Stederne ledes af Muslims of Amerika Inc., et skatteundtaget organisation og den har været dirkete knyttet til, gennem Domsdokumneter til Jamaat ul-Fuqra. Organisationen opererer samfund hovedsageligt bestående af sorte, amerikansk fødte muslimer over hele USA.

Efterforskningen bekræftede at medlemmerne sædvanligvis benytter aliaser og bevidste forskellige måder at stave deres navne, og ganske rutinemæssigt benægter man eksistensen af Jamaat u-Fuqra. 


Gruppen rekrutterer helt åbenlyst gennem forskellige sociale service organisationer i USA, herunder fængselssystemet. Medlemmer lever i lejre hvor de forpligter sig til at adlyde Jamaat ul-Fuqras love, som man betragter som værende over lokale, stats og forbundsmyndighedernes.

U.S. myndigheder har sagsøgt gruppen med anklager der går fra forbindelser til al-Queda til hvidvaskning af penge og overførsel af penge til Pakistan til terroraktiviteter.

Organisationen støtter forskellige terroristgrupper der opererer i Pakistan og Kashmir, og følger Sheik Mubarak Gilani. Han praler af at lede “de mest avancerede træningskurser i Islamisk militær krigsførelse.” 


Jihadistorganisationen menes at være ansvarlig for næsten 50 angreb på amerikansk jord, men U.S. Regeringen nægter at opføre den på listen over udenlandske terrorister. 


I en rekrutteringsvideo fra Gilani, “Allahs Soldater,” fastslår Gilani på engelsk: “Vi kæmper for at ødelægge fjenden. Vi bekæmper ondskaben ved den rødder, og de rødder er Amerika.” Jamaat ul-Fuqra menes at have været ansvarlig for halshugningen af Wall Street Journal journalisten Daniel Pearl i Pakistan. 


Dokumentarfilmen giver påtrængende bevis på, hvordan “Muslims of America,” opererer og har allerede vakt opmærksom hos de lokale politimyndigheder og naboer. 


Gilani's amerikanske hovedkvarter ligger i Hancok, N.Y., hvor der gives træning til rekrutter der senere sendes til pakistan for yderligere jihadist paramilitær træning, som det oplyses af politiet. 


En rapport fra Justitsministeriet til lovhåndhæverne, forberedt i 2006, giver et glimt i hvor langt Jamaat ul-Fuqra, eller “Muslims of America” har opereret i USA.: “I løbet af de to sidste årtier, har en terroristgruppe kendt som Jamaat ul-Fuqra, eller “Det Fattiges Samfund,” været knyttet til mange mord, bombninger og forskellige andre lovovertrædelser i USA og Canada.” 


Gilani's "samfund” beskrives som “klassiske strukturerede terrorist celler” af ordenhåndhæverne.
Som WND har rapporteret afslørede et hemmeligt besøg i en Jammat ul-Fuqra lejr i New York Staten af Nordeast Intelligence Network, at naboerne er dybt bekymrede over den militærlignende træning der finder sted, men også en frustration over en mangel på opmærksomhed fra forbundsmyndighederne.

Campbell fortalte WND at lejrene giver ham stor bekymring på grund af deres beliggenhed i Georgia ved siden af et fængsel, i New York ved en vandforsyning og af andre lignende steder. 


Han sagde at informationen om lejrene er kommet fra kilder indenfor lovhåndhæverne fra organisationens egen forskning og ganske betegnende fra information der de som har været med men siden har forladt organisationen.



Læs også denne artikel:

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/12/terrorlejre-i-vor-nrhed-afslret.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails