mandag den 30. januar 2012

Muslimske flygtninge - Ja, Kristne - Nej

Muslimske flygtninge JA - Kristne flygtninge - NEJ!

Pamela Geller

Kristne befinder sig i overhængende fare over hele verden, og alligevel bliver de nægtet flygtningestatus, mens muslimsk flygtningeimmigration fortsætter uhindret. 


U.S. politiken vedrørende flygtninges omplacering  ville chokere de fleste amerikanere, hvis de kendte til den. FN udvælger de som kan komme til U.S. som flygtninge. Gennem mandat fra FN’s Flygtningehøjkommissariat (UNHCR) kan dette bestemme hvilke af verdens sammenklumpede masser der kommer til U.S. som humanitære flygtninge. Og ganske forudsigeligt, da favoriserer dette FN Råd muslimer. Kristne fra muslimske land bliver nægtet status som flygtning.

Nigerianske kristne kvinder i protest over forfølgelser

Dette forekommer trods den kendsgerning at i deres hjemlande, under Shariah, forfølges kristne og mange gange går de en sikker død i møde på grund af deres religiøse overbevisning. På samme tid, entrer hele muslimske samfund U.S. i titusinder om måneden, trods den kendsgerning at i deres hjemlande er de ikke udsat for religiøs forfølgelse.

Dette er ikke noget ‘uheld.’ Vi ved at FN styres i det store og hele at dets største blok af lande, Organisationen af Islamisk Samarbejde (OIC). OIC er en af de største interregerings organisationer i verden. Det er en religiøs og politisk organisation med bånd til Det Muslimske Broderskab, en organisation der har forpligtet sig, med deres egne ord, til “elimineringen og ødelæggelsen af Vestens civilisation indefra.”

Det er ganske så skrækkeligt, men dog sandt, at afghanske kristne nægtes flygtningestatus af FN og mange nationer i Vesten, herunder Storbritannien. FN hævder at afghanske kristne ikke imødekommer de kriterier der gælder for en flygtningestatus som er stipuleret i Statut 6B hos UNHCR, der kræver at flygtninge har en “velbegrundet frygt for forfølgelse på grund af hans race, religion, nationalitet eller politisk overbevisning.”

Er dette derfor vi har udgydt ubetaleligt blod og skatter i Afghanistan? Således at kristne kunne udsættes for forfølgelse og blive slagtet? Hvad var hensigten? Shariah?

UNHCR tendenserne for 2006 indikerede at der på verdensbasis ville være flere end 32,9 millioner “personer med årsag til bekymring” herunder 11 millioner der blev betegnet som “flygtning.” De fleste af disse kom fra Somalia, Darfur i Sudan, Etiopien, Irak, Pakistan og Myanmar -- alle muslimske lande, undtagen Myanmar og Etiopien (der har en stor muslimsk befolkning). Det betyder at mange flygtninge fra disse lande er ikke-muslimer der søger at undslippe religiøs forfølgelse. Men det er kun de som bliver nægtet en flygtningestatus.

U.S. rangerer som nummer 3 blandt verdens nationer der tager imod flygtninge. Siden 1976 har millioner af nye borgere entret United States som lovlige humanitære flygtninge, ifølge rapporter fra U.S. Udenrigsministeriet. De store grupper af somaliere der på det seneste er kommet til U.S. har certifikatet “humanitære flygtninge” iflg. vort Udenrigsministiriums regler.

Hele muslimske samfund er blevet importeret til United States. Når de kommer her, støttes de af sociale ydelser der kommer fra Kontoret for Flygtninge Genbosættelser under U.S. Sundhedsministeriet. Byerne der modtaget disse enorme antal flygtninge er fastlagt af Flygtninge Rådet.
Undervisning i Vestens hjælpemidler for muslimske flygtninge i Maine

Flygtninge med humanitær status har bogstaveligt talt vundet i det sproglige lotteri. Helt typisk modtager de grønne kort som bosiddende udlændinge i løbet af et år efter ankomsten til U.S., og berettigede til at blive U.S. borgere indenfor 5 år, medmindre de bryder vore immigrationslove, begår en forbrydelse eller bliver deporteret. I den proces forsynes de med kontanter og assistance i sociale forhold fra forbundsstaten, NGO’er og frivillige foreninger.

Men dette lotteri er ikke åbent for ikke-muslimske flygtninge. Tilbage i oktober 2008, “afviste muslimske FN embedsmænd ansøgninger fra desperate kristne irakere om at få lov til at bosætte sig. Den kristne irakiske befolkning er siden blevet decimeret. Over halvdelen af den kristne befolkning før krigen i Irak er nu flygtet ud af landet.

Ved at gå ind for det argument, at Islam er en Fredens Religion, og man ignorerer straffene for frafald, dømmer vi tusinder af kristne til martyriet, og tvinger andre til at leve i skyggerne af en forfærdende fattigdom.

Vi har brug for at kræve, at vor regering yder beskyttelse og asyl for kristne flygtninge og konvertitter fra Islam til Kristendommen som er truet under Islams dødsstraf for frafaldne.

Pamela Geller is the publisher of AtlasShrugs.com and the author of the WND Books title "Stop the Islamization of America: A Practical Guide to the Resistance."

Join Pamela Geller in her fight to battle jihadist initiatives in our local communities -- read "Stop The Islamization Of America: A Practical Guide to the Resistance"
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=372525

Læs også denne: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/04/somaliere-forandrer-lille-by.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails