lørdag den 14. december 2013

Forskellen - Obama og Mandela

Bernie Planck

Lad os først se på lighederne: De blev begge den første sorte præsident i deres land. De var begge Marxister og socialister. De har begget modtaget Nobels Fredsprisen; Mandela for det han har udrettet, Obama for det man mente han ville udrette. Mandela var kriminel før han blev præsident, Obama blev kriminel efter han blev præsident.

De blev begge født i Afrika, skønt der går rygter om at Obama måske blev født på Hawaii. Ingen af dem havde nogen erfaring med at lede et stort land.

Nu til forskellene: Nelson Mandela var en Stor mand - Obama er en slyngel og en løgner.
Photo Credit: Obama Caricature
Her følger den vigtigste forskel: Da Nelson Mandela blev præsident over Sydafrika råbte han ikke, “Vi vandt, hahahaha, vi vandt - I tabte,” overfor de hvide. Mandela arbejdede med de engang så forhadte og med modstanderne og troede på forsoning. Obama vil selvfølgelig ikke engang sidde sammen med Republikanere og tale om et hvilket som helst problem og han behandler dem som var de pestbefængte.
The Foundry: Conservative Policy News Blog from The Heritage Foundation, 23 Apr 2012, New York Times Finally Notices Obama's Unilateral Abuse of Power

Dagens New York Times tilbyder en forbløffende afsløring til enhver der ikke har fulgt nyhederne fra Washington i de sidste tre år: Præsident Obama ser helt bort fra Kongressen og benytter sun udøvende myndighed til ensidígt at implementere sin politik, uden hensyntagen til folkets vilje.

The Times nævner en hændelse sidste efterår da præsidenten ved et møde i Det Hvide Hus erklærede, “at administrationen skal være mere aggressiv i benyttelsen af udøvende magt for at regere i lyset af Kongressens obstruktioner.”

Således blev præsidentens “Vi kan ikke vente” slogan født, et slogan der er belevet et mantra for Obama administrationens ensidige regeringsførelse. The Times overser den kendsgerning at præsidentens “nye” slogan er blevet implementeret i langt tid før sidste efterår.

Efter valget november 2010 har præsidenten - der pludselig stod overfor et Republikansk flertal i Huset, efter i 2 år at have nydt et Demorkatisk styre - nu uden andet valgt end at gå på kompromis med oppositionspartiet,hvis han ønskede at få sagerne afgjort juridisk. Problemet er at præsidenten ikke ønsker at gå på kompromis - han ønskede at handle efter egen dagsorden. Derfor indrømmede han direkte, at hvor han ikke kunne lovgive så ville han regulere og styre uden om Kongressen.

Jovist, Obama er en dreven taler, en ‘hælden vand ud af ørerne’ taler som talemåde er; “Man kan rulle en lort i sukker og kalde det en tøffel, men den smager stadig af lort.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails