torsdag den 12. december 2013

Kommunismen i det sydlige Afrika

Mandela kommunisten

Nelson Mandela var kommunist. Skønt de fleste ikke mener det er vigtigt så er det dog selve essensen i, hvem han var. Han frasagde sig aldrig kommunismen. Han undskyldte aldrig for at have været kommunist. Han udstillede aldrig kommunismens sjælsdræbende natur. På den måde var Mandela som Mugabe, den rædselsfulde Marixstleder af Zimbabwe, skønt han ikke var lige så nederdrægtig som Mugabe.


Blev Mandela kommunist ,fordi han havde brug for kommunismen til at få afsluttet det hvide Afrikaaner styre i Sydafrika? Nej. Kommunismen kunne godt undværes i kampen mod det virkelig ægte racistiske styre og arven fra europæisk kolonialisme.


I den tidligere britiske koloni Zimbabwe blev Biskop Muzorewa i 1979 valgt som premierminister, og denne sorte Metodist lægmand blev accepteret af såvel hvide som sorte. I 1980 gennemtvang den kommunistiske Mugabe, ved brug af ekstrem vold og intimidering, nye valg, som han vandt, og Mugabe, Slagteren, har været ved magten i de sidste 39 år.


Biskop Muzorewa repræsenterede alt det vi kunne ønske af en sort politisk leder. Han besøgte Israel i 1983 og opfordrede Zimbabwe til at oprette diplomatiske forbindelser med den nation.


Muzorewa gik i sultestrejke da Mugabe begyndte at udslette al politisk opposition.


Kommunismen er noget at det værste der er hændt for Afrika, og som Muzorewa demonstrerede, var den komplet unødvendig for de sortes frigørelse. Faktisk har det helt store flertal af ofre for de sorte afrikanske kommunistiske slyngler været deres sorte ikke-kommunistiske modstandere, som plagede nationer som Angola, Etiopien og Mozambique fra vist.  

Det som forekommer endnu mere perverst ved Mandelas kommunisme er, at National Party of the Dutch Afrikaners, de fremmeste fortalere for racisme og hykleri mod den hvide engelske minoritet, og deres Union Party selv var entusiastiske Bolsjevikker. Som jeg omtaler i min bog Sinisterism, der kæder alle de “ækle små ismer” sammen, og som Orwell udtrykte det så flot, i den samme tydelige gruppe, så støttede overherredømme hvide Afrikaaners Bolsjevismen lige fra begyndelsen.


General James B. M. Hertzog, lederen af Nationalist Party sagde i en tale i november 1919 i Pretoria så “anbefaler jeg på det varmeste Bolsjevismen til folket. Jeg siger at Bolsjevismen er folkets vilje til frihed. Hvorfor ønsker nogen at undertrykke og udslette Bolsjevismen? Fordi den nationale frihed betyder døden for kapitalismen og imperialismen. Lad os ikke være angste for Bolsjevismen.  Ideologien er fremragende.”


Hans medarbejder, Dr. Daniel F. Malan, sagde den 23. januar 1920 i Vryburg: Bolsjeviker står for frihed, ligesom Nationalist Party.”


I 1922, oprettede Nationalist Party en "United Front" sammen med Communist Party og Labour Party. Ved Nationalist Party kongressen i 1923, der bekræftede en pagt mellem Labour Party og Natonalist Party proklamerede Malan igen at de to “var så direkte mod kapitalistisk og monopolitisk dominans og udnyttelse af folket.”


Dr. Walter Williams skrev i 1989 en fremragende bog South Africa's War Against Capitalism, der til overmål viser, at det hvide Afrikaaner styre i det store og hele accepterede principperne ved radikal socialisme.
 
Kommunismen som Mandela gik ind for var kompatibelt med den hadfyldte hvide overherredømme holdning hos Afrikaaners - skønt knap bemærket, har kommunismen altid fundet, at racemæssigt hykleri også er tiltrækkende.


Marx selv var anti-semit og mod sorte, som Max Eastman, engang en ledende amerikansk kommunist der dog forlod den monstrøse verdslige religion beskriver det: “Han (Marx) kunne være from, illoyal, snobbet, anti-demokrastisk, anti-semitisk, anti-Neger; i beskrivelsen af sin medsocialist Lasalle skrev Marx: Det er fuldstændig åbenbart ud fra hans hovedfacon og den måde hans hår vokser, at han nedstammer fra Negerne, der sluttede sig til Moses i rejsen ud af Egypten, medmindre måske hans mor eller bedstemor havde seksuelle forbindelser med en n-----.”


Det store russiske flertal der dominerede Sovjetunionen udslettede millioner af minoriteterne, lavede Kazakstan om til et kæmpemæssigt radioaktivt landområde, og indførte anti-semitisme der gjorde en hel klasse af jøder til “Refuseniks” der krævede ret til at forlade landet og bosætte sig i israel.

Det kommunistiske Kina er lige så elendigt, som tibetanerne og uighurerne kan berette.


Kommunismen er den mest nederdrægtige ‘tro’ der nogensinde har indtaget menneskets hjerter. Fiasko med af-kommuniseringen efter Sovjet Imperiets fald, knusning af studenteroprøret på Tianamen Pladsen, og de overvældende bevisers vægt om de millioner der blev myrdet af kommunister -- 100 millioner er lavt sat nu om stunder, meget værre end Holocaust - er de slående beviser på vor tids moralske forbrydelser.


Man kan meget vel mene at Mandela var en “God Kommunist,” og måske er det sandt, men det har ikke større gyldighed end at kalde Albert Speer en “God Nazist.”


Begge udtryk er i sandhed mærkelige begreber.

http://www.americanthinker.com/2013/12/the_communist_mandela.html#ixzz2n9gI79tP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails