torsdag den 19. december 2013

Min favorit kommunist spionchef

Min favorit kommunist spionchef

Jeg mente jeg kendte rigtig meget til det at lyve. Jeg har trods alt skrevet to populære bøger om løgn på højt plan og om bedrag, og er blevet interviewet om emnet hundreder af gange på TV og i radio.
Jeg troede sådan set at jeg kendte de fleste tricks - den måde man har øvet indflydelse på amerikanerne, vildledt, forført, bedraget, indoktrineret og intimideret dem til at forkaste alt der er godt og helstøbt til fordel for vrede, ufornuft og destruktive ideologier og opførsel.
Men det var før jeg mødte Ion Mihai Pacepa.
Som forfatter til den tankevækkende nye bog  “Disinformation,” er Pacepa den højest stående efterretningsofficer der nogensinde er hoppet af til Vesten fra Sovjetblokken. 
 
Med andre ord var han den øverste kommunistiske spionchef - lederen af Rumæniens efterretningstjeneste, og nærmeste rådgiver for den berygtede diktator Nicolae Ceausescu. Som sådan var han ikke blot øjenvidne til de dristigste og mest ubegribelige hemmelige løgnekampagner i vor tid, han var i visse tilfælde den førende deltager.
Heldigvis, fik Gud dog afbrudt Pacepas brillante karriere ved at indgyde ham en stærk samvittighed, således at han endelig - trods den magt og prestige, de forførende tanker bag kommunismen og et liv i luksus, som han nød som spionmester, med en overflod af bjergvillaer, jagthytter og chauffører - lod sin samvittighed vinde. Således mønstrede han modet til at vende ryggen til det onde og foretage et meget farligt skridt, begrundet i tro, fra magtens tinde.
Han ankom til USA, hvor han brugte år på at afsløre, for Amerikas efterretningstjenester præcist, hvordan deres fjendtligsindede modstander udførte sine allerhemmeligste og mest nederdrægtige aktiviteter.
Pacepa er nu 84, og bor her som en “stolt amerikaner,” men på grund af de stadige sikkerhedstrusler og mordplaner mod ham, lever han under dække af anonymitet, og under et andet navn.
Ceausescu blev rasende da Pacepa hoppede af, brød med kommunismen og på egen hånd smadrede en hel spiontjeneste (som han jo selv stod i spidsen for). Ceausescu fik et nervøst sammenbrud og lovede en dusør på 2 millioner dollars til den som kunne levere “Pacepas hoved,” og udsendte adskillige mordenheder - herunder den berømte terrorist Ilich Ramirez Sanchez - også kendt som “Carlos Sjakalen” - til USA for at opspore hans tidligere toprådgiver og slå ham ihjel.
Det lykkedes ikke. Alle forsøg på at slå Pacepa ihjel - og der var rigtig mange - var uden succes, selvom CIA gemmestedet og anonymitetrn på et tidspunkt blev brudt og man igen måtte give ham en ny identitet, og bosted.
Med tiden blev den forbandelse Ceausescu sendte mod Pacepa hans egen, da diktatoren og han ligeså onde hustru Elena, blev henrettet af en rumænsk henrettelsesafdeling straks efter en retssag, hvor de var anklaget for ting som var hentet, næsten ordret, fra Pacepas første bog “Red Horizons: The True Story of Nicolae & Elena Ceausescu’s Crimes, Lifestyle, and Corruption.”
“Red Horizons” blev en international bestseller i 27 lande, og præsident Reagan henviste til den som “min Bibel for at forhandle med diktatorer.”
U.S. Rep. Frank Wolf overrækker  Præsident Reagan et eksemplar af "Red Horizons" i the Oval Office
OK, det er tilstrækkeligt med Kold Krigs Historie. At forstå fortiden kan være meget vigtigt, men med amerikanerne der er øjenvidner til den stadige nedsmeltning af deres elskede land, så er mange meget mere bekymrede og interesserede i at forstå nutiden - og hvordan man kan ændre det som er ved at være en ildevarslende fremtid.
Lad os derfor behandle nutiden.
For det første vil jeg undskylde for at bringe ubehagelige erindringer frem, men i en æra med de alvorligste trusler mod Amerika der kommer fra to ondsindede ekspansionistiske ideologier - Marxismen og Sharia Islam - så har vi nu to gange valgt en præsident der er i overensstemmelse med begge. Ydermere er regeringen på fallittens rand, vor toilet er smidt i muddere, familiernes nedbrud er udpræget, narkoafhængigheden (den illegale som legale) er det nye normale og Gud bliver i stadig stigende grad udelukket af vort samfund. Du ved sikker hvad jeg mener.
Mens vi forsøger at forstå, hvordan det er blevet muligt at Amerika er faldet så lavt og så hurtigt (husk for blot 25 år siden da Reagan var præsident og det var “morgenstund i Amerika”), så dukker Ion Mihai Pacepa op for endnu en gang at afklæde de hemmelige super-løgne fra sociopatiske ledere og sende sin unikke lys ind i mørket.
Af den grund har han skrevet  “Disinformation: Former Spy Chief Reveals Secret Strategies for Undermining Freedom, Attacking Religion, and Promoting Terrorism,” sammen med historikeren og juraprofessor Ronald Rychlak og udgivet af WND Forlaget. Jeg er beæret over at have været med som bogens redaktør, og medskribent og delagtig i udarbejdelsen af Firlagets dokumentarfilm “Disinformation: The Secret Strategy to Destroy the West.”
Altsammen meget flot, siger du. Men hvad har en tidligere kommunist spionmesterchef at sige der er relevant for mig i dag?
Lad os se på det: Umiddelbart små ting som, hvorfor det meste af Vesten har vendt sig så katastrofalt mod vores grundlæggende tro, Kristendommen. Eller hvorfor “radikal Islam og jihadist terrorisme, efter en lang periode med tilsyneladende ro, pludselig bryder frem på scenen i moderne tider for at angribe ikke kun Israel, men også Amerika. (Tip: PLO lederen Yasser Arafat og hans efterfølger Mahmoud Abbas, Irans Ayatollah Khomeini, og endog al-Queda topbossen Ayman al-Zawahiri blev alle optrænet af KGB).
Små ting, som hvorfor USA tabte i Vietnam, da vore heroiske soldater jo vandt hvert eneste slag - og hvordan vor nuværende Udnerigsminister John Kerry med en ‘solid’ indsats hjalp med til dette tab ved at fremføre KGB misinformation.
Små ting, som hvorfor Marxismen får mere greb i USA på selv de højeste plan i regeringen og skaber en virtuel kupstemning under intentionen om “fundamentalt af forvandle” det frie Amerika til en centralplanlægnings socialistisk stat.
Er det relevant nok for dig?
For som en der allerede har studeret strategierne og taktikkerne bag bedrag, er “Disinformation” som det sidste stykke i et gigantisk puslespil - det man har ledt efter så længe. Denne brik, når det så endelig er sat på plads, gør billedet færdigt - således at man forstår det kaos den moderne verden står midt i.
Skønt Pacepa og hans medforfatter Rychlak så fremragende afdækker mange af virkelig skadelige misinformationskampagner der har hjernevasket så meget at nutidens verden så er der en misinformationskampagne - der berører Pacepa personligt - som stadig trænger til at blive afklædt, og det foregår lige nu.
Korrekt. Den 28. juli 2013 var det 35 år siden Pacepa ankom til USA, for altid efterladende bag sig sin stilling som den højeststående spionchef hos kommunisterne. Han tog mod til sig og gik ind på U.S. Ambassaden i Vesttyskland og informerede vagthavende om at han, en 2 Stjernet General og topembedsmand i den enorme Sovjet efterretningsmaskine, ønskede at hoppe af til Amerika.
Så langt, så godt. Han blev sendt afsted på en natteflyvning.
Der var dog et problem. Selvom præsident Carter havde godkendt Pacepas afhopning og gav ham asyl, så erfarede generalen snart at han havde udført sit arbejde lidt for godt. For ser du, Carter var så grundigt overbevist om, at Ceausescu var en rigtig fin fyr - en moderat, “Vestliggjort” kommunistleder, en der interesserede sig for frihed og handel, en mand USA kunne “lave forretninger med,” ikke som alle de væmmelige stivstikkere i Moskva - så nu da han informerede Carter om at det hele var fup og svindel, en perfekt misinformationskampagne, ja så troede præsidenten ham ikke!
Carter’s store ego var alt for involveret i troen på at han var den der kunne afmontere kommunismen ved at ‘omfavne’ “løsgængeren” Ceausescu, og dermed stikke en pæl i hjertet på Sovjetblokken, og forårsage tumult. Som med alt andet var Carter til døden naiv.
Virkeligheden var at Ceausescu var en af de mest afskyelige ledere i det forrige århundrede og livet i Rumænien var mere dystert og undertrykkende end selv i Moskva, meget lignende nutidens ultraundertrykkende personkult i Nordkorea.
Det var først da Reagan kom i Det Ovale Værelse at man troede på Pacepa. Faktisk var det sådan, at straks efter Reagan fik læst Pacepa’s “Red Horizons da ,” ændrede Reagan allerede næste dag Reagan -U,S. politikken overfor Ceausescus Rumænien,  idet han anerkendte det som den modstander det i sandhed var og afsluttede landets status som “højt prioriteret handelspartner.” Derfor hader nogle i Rumænien stadig Pacepa i dag.
Det er usædvanligt - nej det er ekstremt sjældent - at møde en person som Pacepa, der boede, arbejdede og konspirerede, ikke kun som øjenvidne, men som en vigtig aktiv deltager i bedrag og massemanipulation, en som det dog lykkedes at hoppe af, ændre sig, på grund af en samvittighedskrise. Oftest bliver personer der har haft magt og indhyllet i bedrag i dette - til de dør. Pacepa havde en stærk, medfødt anstændighedssans, der ikke kunne smadres fuldstændig af den overmåde store kommunist-løgne maskine, der fortærede næsten alle og alt på sin vej.
Således er det at have et vidne som Pacepa - den rene guldgrube. Derfor er hans  bog,  såvel som  filmen ægte skatte.  
Nu til den misinformationskampagne vi har ønske om at neutralisere i dag: Hovedårsagen til at Mihai Pacepa - elller “Mike,” som hans venner kalder ham i USA - stadig må leve en CIA identitet er at, til i dag er der magtfulde mennesker i Rumænien der betragter ham som en forræder. Faktisk har der siden udgivelsen af hans nye bog og film, været aktive tiltag for at angribe og nedgøre ham - og måske endnu værre ting.
Men nu, med forsynets hjælp, kan det se ud til at tingene vendes, som et stort taleshow i Bukarest viser. MAn har sendt eT sekstimer langt show, med den to timer lange film “Disinformation: The Secret Strategy to Destroy the West” (med rumænske undertekster). Den indeholder også et interview med tidligere CIA direktør R. James Woolsen, der skrev forordet til t “Disinformation.”
Her er så en rumænsk TV-reklame for at skærpe appetittet på udsendelsen af dokumentaren “Disinformation.” 

For at befri Rumænien for en af kommunistverdenens mest uhyggelige diktatorer sendte Radio Free Europe oplæsning af Pacepas “Red Horizon” således at alle rumænere kunne høre det.
I dag med “løgne-maskinen” stadig i funktion og på overarbejde for at nedgøre Pacepa - der i virkeligheden er en nationalhelt, fordi han så ødelæggende blotlagde sin tidligere chef Ceausescus forbrydelser - så vil måske denne udsendelse på nationalt TV af “Disinformation” give yderligere rystelser derovre.
Her i gode gamle USA, hvis du læser dette, så få fat i bogen - den er virkelig læseværdig. Hvis du mere er til billeder, så gør dig selv en kæmpetjeneste og få fat i filmen. Se den, vis den for dine venner og del den med endnu flere. Den er både en åbenbaring og meget lærerig. Jeg er sikker på du vil værdsætte hver eneste stump lige så meget som jeg.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails