tirsdag den 31. december 2013

Messias er faldet - Obamas nedtur

Barbara Walters om Obama: 'Vi troede han ville være den næste Messias'Thomas Lifson


Har Obama kulten set sin første medie frafalden? Når falske guder ser ud til at falde, vender deres troende sig imod dem. Der synes at være en begyndelse til noget lignende med Barack Obama, der jo lovede at få vandets stigning i havet til at  ophøre og føre os alle sammen.I en forbløffende erkendelse af mediernes dagsorden indrømmede Barbara Walter, i en samtale om Barack Obama til CNN’s Piers Morgan:


Han lovede så ufatteligt meget. Vi troede at han skulle være - jeg burde ikke sige dette ved Juletid, - men den næste Messias. Og hele ObamaCare, eller hvad du nu ønsker at kalde det, Affordable Health Act, det har bare ikke fungeret for ham, og han har fumlet rundt med det, og folk føler sig skuffede, fordi de forventede mere.


Noel Sheppard fra Newsbusters, der kom med historien, kommenterer:


Forestil dig at nogen af Walters format faktisk indrømmer at hun og andre forventede at Obama var den næste Messias.Det er noget af en udtalelse at komme med selvsamme dag en ny meningsundersøgelse afslører at denne præsident er den mindst populære nogensinde siden Nixon.


Det er også værd at bemærke, at dette kom frem dagen efter Washington Post fremførte at Obama var ansvarlig for top tre af de ti største Pinocchioer i år, og dagen efter PolitiFact belønnede ham med Årets Løgn.


Det kan se ud til at Walters ikke påtager sig noget ansvar for sin egen forgabelse i en falsk Messias. I stedet synes hun at beklage Obamas fejl med at ‘oversælge’ sig selv og påtager sig ikke noget ansvar for at have købt ‘varen.’


Når forventningerne til en person er meget høje bliver det også meget vanskeligt. Det er næsten meget bedre når forventninger er lave og derpå kan stige og stige. Hans var meget høje fra begyndelsen og siden er de faldet.


Men han har som du ved stadig nogle år tilbage. Er det ikke 3 år, Piers? Og som du ved vil der være en masse der ændrer sig skulle man mene i det tidsrum.


Lad blot frafaldet taget fart! Syndsbekendelse er godt for sjælen fru Walters.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/12/barbara_walters_on_obama_we_thought_he_was_going_to_be_the_next_messiah.html#ixzz2ntzCVHmV

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails