søndag den 22. december 2013

Statsstøttet bøsse Julevideo

Statsstøttet Bøsse Jul og Obamacare

           
Jerome R. Corsi                                                                                                     

NEW YORK – I en bestræbelse på at indynde sig hos en befolkningsgruppe overvejer Det Hvide Hus, hvilken nøgle til succes Obamacare kan få. En kampagne med titlen Out2Enroll har produceret en reklamevideo, der vil afprøve følelserne hos mange amerikanere der muligvis kunne være tolerante over for bevægelsen for homoseksuelles rettigheder.

Mens reklamen med et Juletema, der er sponsoreret af større venstrefløjsgrupper kan forekomme at være “gay” i alle ordets afskygninger, så er det mål seriøst, da Det Hvide Hus er klar over at uforholdsmæssigt stort antal homoseksuelle amerikanere ikke er forsikrede og kvalificerede til hovedydelser under Obamacare.


Out2Enroll lgik i aktion den 12. september med en Washington godkendt udtalelse,  og en orientering i Det Hvide Hus der indeholdt bemærkninger fra senior præsidentrådgiver Valerie Jarrett, Sundhedsminister Kathleen Sebelius og diverse LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexsual) sundhedseksperter fra hele landet.


‘Meld dig’


Out2Enroll videoen, “Meld dig til,” benævnt som en “Direkte Friheds Produktion” skildrer halvnøgne, muskuløse unge mænd iklædt Julemandsjatte og rensdyrgevirer der slikker på pebermynteslikkepinde mens de fjoller rundt, omfavner hinanden, samtidig med de pynter Juletræet og placerer gavestrømperne.


Med i videoen er en unanvgiven ung kvinde der synger om alle de dejlige ting ved Affordable Care Act til melodien “Let it Snow.”

Tekstens ophavsmænd, The PunditPress.com siger at sangen taler for at man melder sig til Obamacare med linjer som: “De nuværende forhold vil ikke stoppe dem. De nye planer er bedre, kan ikke vælte det. Bronze, sølv eller guld, så meld dig. Meld dig. Meld dig.”
En reklame på Out2Enroll website siger: “Cindy Lou kan elske med hvem hun begærer, og hun har adgang til forebyggende sundhedsomsorg, som alle kvinder der melder sig ind.”
En anden reklame er med en ung mand der benævnes Chris Adames, “en veteran fra Marine Corps der kender til vigtigheden af kvalitets sundhedshjælp.” Reklamen forklarer at Adames’  svære skader fra at have været i kamp nu behandles af Veterans Administration.


“Han er ovenud begejstret for at være frivillig for Out2EnRoll og hjælpe med til at sprede budskabet om vigtigheden at man melder sig til sundhedsforsikring,” bemærker websitet.


Reklamen siger: “Rudolph har netop fået influenza: Undgå den røde næse. Bliv dækket ved Out2Enroll.org”

LGBT samfundet er nøglen til Obamacares succes


The LGBT samfundet, en af Obama ihærdigste støtter er selve hovedgruppen som Det Hvide Hus skal have fat i før deadline den 31. december dersom tilmeldingerne til Obamacare skal lykkes.


“Et uforholdsmæssigt stort antal LGBT amerikanere er uden forsikring og dermed ikke kvalificerede til subsidier fra forbundsregeringen, hvilket er en grund til at såvel grupper der står udenfor og administrationen intensiverer deres anstrengelser i denne uge for at få dem til at melde sig under lovens betingelser,” skrev Juliet Eilpern i Washington Post tirsdag.


“Der er adskillige grunde til denne ulighed herunder den kendsgerning partnere af samme køn ofte ikke kvalificeres som familiemedlemmer så de kan komme ind under de arbejdsgiverbaserede forsikringsordninger, og undertiden mister dækning når de afskediges på baggrund af deres seksuelle orientering.”


Onsdag lavede Det Hvide Hus en infografik  for at tilskynde LGBT samfundet til at melde sig til Obamacare ved at lave en top 5 liste “De 5 mest givtige Affordable Care Acts fordele for LGBT samfundet.”
 
The Out2Enroll websitet understreger at forsikringselskaber under Obamacare ikke længere kan diskriminere mod LGBT samfundet.


“At være transkønnet er ikke længere et forbehold  - og forsikringselskaberne kan ikke nægte at sælge en ordning eller kræve mere i betaling med baggrund i din kønsidentitet,” rådgiver Out2Enroll websitet.


“Hvis du er en transkønnet person har du ret til at forvente at din ordning vil dække de ydelser du har brug for så længe de ydelser også gælder for andre personer i din ordning. Disse ydelser kan omfatte forebyggende screeninger såsom mammografi, prostataundersøgelser, livmoderundersøgelser, hormonbehandling og ydelser vedrørende den mentale sundhed. Afhængig af din ordning kan disse ydelser også omfatte kirurgiske procedurer relaterer til kønsskifte.”


Out2Enroll grundlaget
Tidligere stabschef i Det Hvide Hus under Clinton John Podesta der, fornylig blev knyttet til Obamas Hvide Hus for at arbejde som konsulent for præsident Obama i et år,  grundlagde Center for American Progress med base i Washington for at fungere som en førende progressiv tænketank der skulle foreslå venstreorienterende offentlig politik og lovforslag.  


Som WND  har berettet, kom Podesta i nyhederne, efter han var kommet til Obamas Hvide Hus, da han sammenlignede Huset Republikanske medlemmer med den berygtede kult People’s Temple ved Jim Jones i Jonestown Guyana.


The Sellers Dorsey Foundation har base i  Philadelphia og er dedikeret til at forbedre LGBT samfundets sundhedstilstand gennem offentlige uddannelser og bidrag.


Martin D. Sellers, grundlægger og formand for Sellers Dorsey, arbejdede tidligere for  Philadelphia Department of Public Welfare og for the Pennsylvania State Appropriations Committee.


“Martin er måske bedst kendt for sin rolle som en rådgiver for Guvernør Mitt Romney i opbygning, finansiering og forhandling af Guvernør Romneys sundhedsplan i Massachusetts,” lyder det på


Seller’s partner, Brian J. Dorsey, var en uafhængig public relations konsulent der tjente som kommunikationsdirektør for to sundhedsorganisationer i Pennsylvanie før han sluttede sig til Sellers for at skabe Sellers Dorsey.


The Federal Agencies Project er en ‘tåget’ gruppe bag lanceringen af  Out2Enroll, beskrevet i udtaelsen den 12. september som “dedikeret til at gøre forbundspolitik og praksis mere ansvarlige over for rettighederne hos LGBT samfund.”


The Center for American Progress udtalelsen identificerer  the Trimpa Group som partner i the Federal Agencies Project. The Trimpa Group, med kontorer i Washington, D.C., og i Denver,  benævnes på gruppens website som engagerede i “progressiv rådgivning, filantropi og politisk investeringsrådgivning og regeringsforhold.”
 
Jerome R. Corsi, a Harvard Ph.D., is a WND senior staff reporter. He has authored many books, including No. 1 N.Y. Times best-sellers "The Obama Nation" and "Unfit for Command." Corsi's latest book is "Who Really Killed Kennedy?"


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails