fredag den 13. december 2013

Mandela med hans egne ord

Den ægte Mandela med hans egne ord                                                


Joseph Farah                                             

Her i løbet af weekenden bemærkede jeg, at listen med Nelson Mandela citater er gået helt amok på internettet.

Ingen af listerne jeg så havde dog nogle af disse med -- hvilket siger mere om manden og myten end du vil kunne lære ved at læse alle rapporterne fra den etablerede internationale presse.                   
                   
1) “Hvis der er et land der har begået ufattelige overgreb i verden så er det United States of America. De er ligeglade med mennesker.”

2) “Længe leve Cubas Revolution. Længe leve kammerat Fidel Castro....Cubanske internationalister har gjort så meget fra afrikansk uafhængighed, frihed og retfærdighed. Vi beundrer det cubanske folks ofre for at fastholde deres uafhængighed og suverænitet over for en ondsindet imperialistisk kampagne der har til formål at ødelægge de fremskridt Cubas Revolution har medført. Vi ønsker også at kontrollere vor skæbne.....Der kan ikke være tale om overgivelse. Det drejer sig om frihed eller døden. Cubas Revolution har været en inspirationskilde for alle frihedselskende folk.”

3) “Asiens og Afrikas folk har set bort fra den løgnagtige kampagne udført af USA mod de socialistiske lande. De ved, at deres uafhængighed er truet, ikke af nogle af landene i den socialistiske lejr, men af USA, der har omringet deres kontinent med militærbaser. Forestillingen om den kommunistiske ‘bøhmand’ er et amerikansk trick for at aflede opmærksomheden hos Afrikas folk fra den ægte udfordring de står med - nemlig Amerikansk imperialisme.

4) “Under en kommunistisk partiregering vil Sydafrika blive et land med mælk og honning. Politiske, økonomiske, og sociale rettigheder vil ikke kun være for de hvide. De skal deles ligeligt af hvide som ikke-hvide. Der vil være tilstrækkeligt med land og huse til alle. Der vil ikke være arbejdsløshed, sult og sygdom. Arbejderne til tjene en anstændig løn; transport vil være billig og uddannelser gratis.”

5) “Yasser Arafat var en af de enestående frihedskæmpere i denne generation, en der ofrede hele sit liv for det palæstinensiske folks sag.”

6) “Kommunismens sag er den største sag i menneskehedens historie!”

7) “De som føler sig irriteret over vort venskab med præsident Gaddafi, kan springe i havet.”

8) “Der er et område hvor (Fidel Castros) Cuba står på skuldrene af alle andre - det er i dets kærlighed til menneskerettigheder og frihed!”

9) “Socialismens sejr i USSR, i Folkerepublikken Kina, i Bulgarien, Tjekkoslovakiet, Ungarn, Polen og Rumænien, hvor leveforholdene for folket var i mange henseender lig, og endog værre end vores, beviser at vi også kan nå dette vigtige mål.”

10) “Kommunister overalt kæmper for at ødelægge det kapitalistiske samfund og erstatte det med socialismen, hvor det almindelige folks masser, uanset race eller hudfarve vil leve i fuldkommen lighed, frihed og lykke. De søger at revolutionere samfundet, og kaldes derfor revolutionære. De som støtter kapitalismen med dens klasseopdelinger og andre ondskaber og som er imod vor retfærdige kamp for at afslutte undertrykkelsen kaldes modrevolutionære.”

11) “I vort land er det undertrykte folks kamp under ledelse af South African Communist Party og inspireret af dets politik. Målet for S.A.C.P. er at besejre Nationalist Regeringen og befri Sydafrikas folk fra ondskaberne ved race diskrimination og udnyttelse.”

Forresten så fandt jeg et citat fra Mandela som jeg faktisk godt kan lide. Jeg tror ikke han mente det. Det gør jeg. Faktisk hvis han fik sin vilje med dette, så ville de internationales mediers fortælling om Mandelas død være blevet meget vanskeligt.

“En kritisk, uafhængig og undersøgende presse er selve livsblodet i ethvert demokrati. Pressen skal være fri for statslig indblanding. Den skal have den økonomiske styrke til at modstå regeringsembedsmænd indsmigren. Den skal have tilstrækkelig uafhængighed fra særinteresser for at være klar og udforskende uden frygt eller favorisering. Den skal nyde beskyttelse af forfatningen, så den kan beskytte vore rettigheder som borgere.”

Amen til de sidste.

Som man siger, Selv et ur der er gået i stå viser rigtigt to gange om dagen.
 Joseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators News Service.. He is the author or co-author of 13 books, including his latest, "The Tea Party Manifesto," and his classic, "Taking America Back," now in its third edition and 14th printing. Farah is the former editor of the legendary Sacramento Union and other major-market dailies.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails