onsdag den 11. december 2013

Mandela som radikal Marxist

'Nelson Mandela var en radikal Marxist '

                            
Nelson Mandela var en radikal Marxist og en fortaler for abort, pornografi, homoseksualitet og legalisering af prostitution, ifølge en prominent kristen missionær som var til et møde i den sydafrikanske præsidents hjem.
 


Præsten Peter Hammond, grundlægger af Frontline Fellowship og Africa Christian Nation, har i næsten 30 år arbejdet for forfulgte kristne i Afrika. Som et resultat af Hammonds besøg hos Mandela - hvor missionæren lagde hænderne på præsidenten og bad for at han skulle se på abortspørgsmålet som det virkelig er - den nådesløse nedslagtning af uskyldigt menneskeliv - blev Hammond af sin organisation underlagt en 13 år lang efterforskning.


I 2010, frigav Frontline to videoer under titlen “Mit Møde med Nelson Mandela,” hvori Hammond afslører den sande karakter af den revolutionære anti-apartheid leder og erindrer sit besøg i hans hjem.


“Jeg er forbløffet over at så mange i Vesten idoliserer Mandela og ophøjer ham som en messiansk figur, fordi de helt åbenbart ikke kender til det han lærer, hvad han tror eller hvad han gør - eller hans støtte til nogle af de mest radikale Marxistiske diktaturer på planeten med nogle af de værste menneskerettigheds krænkende handlinger, såsom regeringerne i Det Røde Kina og Cuba,” erklærede Hammond.


“Han har støttet disse diktaturer helhjertet og taget imod dem med de største ærestilkendegivelser.”


Hammond sagde der er mange kristne der idoliserer Mandela fordi de har fået forkerte informationer om den mand som han virkelig var.


Følgende er de øjenåbnende udtalelser om den nu afdøde leder:


2 kommentarer:

Balder sagde ...

Godt fundt!

Men oh hvor er jeg træt af blogger blogs med deres evige umulige captcha og logind pres. Det giver ikke lyst til at kommentere at skulle igennem hele det cirkus hver gang. (Men den side af blogger mærker du selvfølgelig ikke noget til)

Nu nået til den tredje umulige captcha!

Olsen sagde ...

Kære Balder
Netop jeg mærker intet til dette på Blogger, kun når jeg kommenterer på andre blogs.

Rigtig irriterende for man kan ofte ikke se hvad der står og skal igennem flere omgange før man har koden korrekt.

Til gengæld har jeg oplevet på en anden blog at modtage over 350 diverse spams med diverse 'naughty' tilbud inden det blev stoppet med et captcha system. Det desuagtet jeg havde blokeret for IP adresser fra 3. verdens lande, hvorfra de 'gode tilbud' altid stammede.

Related Posts with Thumbnails