søndag den 13. december 2015

Det er ISIS der fører religionskrig - ikke Vesten. Nye videoer afslører det

Ny ISIS video erklærer sejr i den ‘endelige kamp.’Islamisk Stat har frigivet to nye skræmmende videoer, hvoraf den ene skildrer deres apokalyptiske vision af verdens ende, og den anden fremkommer med en serie trusler mod byer i Vesten.
Den apokalyptiske video har titlen “Vi mødes ved Dabiq” hvilket referer til en by i Syrien hvor Sunni Islam tror at det endelige slag vil finde sted mellem Vestens Korsfarere og “Islams sande troende.”
Videoen viser også en “bevæbnet enhed” fra ISIS der er på fremmarch mod Colosseum som en henvisning til “Roms hære,”  rapporterede the Mirror.
I en scenen ser man en død kriger blive kysset af sine kammerater. I en anden skildres en jihadist på hesteryg som en sejrende soldat der rider gennem ørkenen. Jihadisterne ses siddende på tanks og armerede køretøjer, der synes at være amerikansk svært udstyr der benyttes af terroristhæren.
Filmen viser et kort med ISIS flaget over Algeriet, Libyen, Egypten, Syrien og Irak og viser derpå en grafik med flag fra 60 lande som man har besluttet at ISIS er i krig med og med tiden vil besejre.
Blandt de 60 flag viser United States of America.
Den sidste video kommer lige efter den som blev frigivet i sidste uge og som viser to ISIS krigere der sidder på en strand og truer med terror angreb mod Paris, New York, Washingtom og Moskva.
På gebrokkent engelsk siger den en af dem, at “hævnen er indledt,” og at “blod vil flyde.”
"Frankrig var begyndelsen,” siger han. “I morgen vil det være Washington. Det vil være New York og det vil være Moskva.”
For elleve år siden skrev, Joel Richardson "The Islamic Antichrist," en bog der i detaljer skildrer Islams apokalyptiske vision med henvisning til de bibelske profetier..
På den tid, 11 år siden sagde Richardson at han behandlede emner som den islamiske drøm om at genoprette et Kalifat, og deres profetier om en hær der marcherer bag det sorte islamiske erorbringsflag.
Dette scenario er ikke længere kun spekulation eller postulater om bibelsk “profeti.”
"I dag er disse ting virkeligheden,” fortalte Richardson WND.
Han sagde at han absolut ikke tillægger Islams profetier nogen værdi. Men lederne i Vesten vil være uforberedte på at møde trusler fra grupper som ISIS, hvis de ikke forstår deres teologi og deres eskatologi.
"Der helt sikkert ikke inspirerede profetier - i det mindste ikke inspireret af Gud,” sagde Richardson. “Satan er imidlertid en hårdhjertet modstander og han ved udmærket, hvad Bibelens profetier går ud på. Således da Bibelen lover at den dag vil komme, hvor Jesus, Messias, vil komme tilbage for at genskabe Davids trone og Israels kongedømme, har Satan haft travlt med al sin styrke på at modstå disse løfter i at gå i opfyldelse.
For de som besidder åndelig indsigt er det så muligt at høre Satans hvisken i de hævdede profetier om Muhammad? Richardson mener det.
Han sagde at nogle af de islamiske profetier synes at være lånt fra og fordrejet af jødedom, gnostikerne og kristen extra-bibelske traditioner.
"Men de er helt klart blevet manipuleret af den onde til at vildlede en hær af villige værktøjer,” sagde han.
Det er lige præcis her verden befinder sig i dag.
"Selvom jeg ikke tror af ISIS kalifatet vil holde, så viser Satan dog nu sin indflydelse,” sagde Richardson. “Han benytter de satanisk manipulerede profetier i Islam for at rekruttere bogstaveligt titusinder af muslimer fra hele verden for at slutte sig til hans styrker.”
ISIS' nye video demonstrerer, hvor besatte terrorgruppen er med Islams profetier om endens tid.
Den sidste video efterlader indtrykket at den er direkte hentet fra siderne i Ricihardsons bog.
"ISIS soldater ses bærende sorte flag som jeg skrev om for over ti år siden. Mit formål er ikke at lege profet, for det er jeg absolut ikke,” sagde han. “Men enhver der virkelig har været opmærksom på ordene i de bibelske profetier sammen med det som sker i den islamiske verden ville kunne se alt dette komme.”
Er Richardson så optimistisk om udfaldet?
"HVor gerne jeg end vil være optimist, så bliver det kun værre,” sagde han. “Blodsudgydelsen og vanskelighederne er lige netop begyndt. Det gøre Bibelen klart.”
"Men den siger også at lige før Jesus vender tilbage vil de flest, om ikke hele kirken sove dybt,” føjede han til
"Husk Jesu lignelse om de kloge og de tåbelige jomfruer. Den bliver også opfyldt i denne time.”
Richardson påpeger de seneste meningsundersøgelser af  Pew Research der viser at sølle 5% af de kristne tror på at Jesus vil komme tilbage i deres levetid. Lignende undersøgelser har vist at muslimer tror vi lever i de sidste dage - cirka 5 gange så mange som kristne - i nogle lande er det så højt som 80%.
"Det kan da ikke undre at vore kirker er i tilbagegang og antallet af unge mennesker der opgiver alt for at slutte sig til ISIS nærmest eksploderer,” sagde han. “Mens den moderne kirke fokuserer på at gøre vort budskab mere spiseligt for en stadig mere gudløs kultur, mens vi udvander budskabet for at gøre det meres spiseligt, så taber vi vore unge.
På samme tid opfordrer ISIS de unge til at give deres liv, risikere alt og dø.
I en verden med et åndeligt vakuum og svage kristne ledere giver Islams budskab genklang. Pew Research har for nylig udgivet en ny undersøgelse om at Islam er verdens hurtigst voksende religion.
"ISIS' tilhængernes antal er nu så hurtigt voksende, at verdens regeringer leder efter metoder til at standse budskabet,” sagde Richardson. “Jeg ville argumentere for at det er på tide at den moderne kirke holder inde med at lege skjul og begynder at forberede deres ‘får’ på det som kommer. Før Jesus vender tilbage siger Bibelen at “forkyndelsen” først skal opfyldes. (Mattæus 24:14-15). Dette gælder over hele den islamiske verden. Jeg tror ikke det er et tilfælde at Bibelen også nævner at før han vender tilbage vil et utal af kristne dø som martyrer for Evangeliet. (Åbenbaringen 6:11)”
Med håbet om at vække nogle kristne har Richardson netop udgivet en ny film i samarbejde med I Frontier Alliance International om den forfulgte kirke i Mellemøsten. Den hedder "Sheep Among Wolves.”
"Billedresultat for sheep among wolves
"Hvis du gerne vil vækkes, så se denne film,” sagde han. “Se den med din bibelstudium gruppe. Se den i din kirke. Nu er tiden inde for kirken i Vesten til at stå op imod og imødegå udfordringen i disse sidste dage. Den islamiske verden er lysvågen. Det er på tide for os at vågne og indfri alt det Herren har beredt for os.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails