mandag den 28. december 2015

Hillary og foragt for kvinder

Hillary og kvindehadDen seneste beslutning hos Princeton om at sige fra overfor deres mest berømte præsident Woodrow Wilson på grund af hans racisme - efter man i 100 år  har hyldet ham - er symptomatisk for venstrefløjen. Wilson var den første “liberale” eller “venstreorienterede” eller “progressive” præsident og han var også den mest racistisk indstillede præsident i amerikansk historie. Hans svigersøn McAdoo blev støttet af Ku Klux Klan som Demokraternes kandidat i 1924.

Wilson var, som faktisk alle Demokratiske præsidenter til Carter, en hykler. Hvis det lyder ekstremt, så tænk lidt over dette præsidentielle eftermæle. Grover Cleveland udpegede et Klan medlem som Højesteretsdommer. Wilson ‘udrensede’ sorte fra forbundsjob. FDR udpegede et Klan medlem som chefanklager, og endnu en som Højesteretsdommer. Truman gik med i Klanen, dog kortvarigt, og hans skriverier, der blev opdaget for nogle år siden, viste at han også var anti-semit. JFK forbød at Sammy Daivs Jr. optrådte i Det Hvide Hus. LBJ var imod enhver Borgerrettighedslov da han sad i Senatet. Og så videre.

Hillary hævder hun støtter kvinder, man faktisk støtter hun de som behandler kvinder nedværdigende. Hendes mand er det værste seksuelle ‘rovdyr’ i amerikansk politisk historie. For Bill var det ikke noget problem at han havde myriader af affærer samtidig med ægteskabet med Hillary. Det virkelige problem var ikke, hvem han havde samtykke sex med mens han var gift - Monica affæren handlede om at Clinton så direkte ind i kameraet og løj for Amerika - men de kvinder han tvang sig ind til. Listen over kvinder der kommer med denne anklage er lang, og ingen af disse kvinder var Republikanere. Historien er deprimerende bekendt.

Paula Jones blev på brutal vis generet som ansat hos staten Arkansas af Guvernør Bill Clinton. Præsident Clinton befamlede en rædselsslagen Kathleen Wiley selvsamme dag hendes mand begik selvmord. Som Arkansas justitsminister slog og voldtog Clinton Juanita Broaddrick, efter det hun fortæller i sin troværdige rapport.

Her har vi ægte kvindeforagt, ikke opfundne fantasier af skøre feminister. Her er Hillary fuldstændig tavs eller slår ud mod disse kvinder, der er kommet med alvorlige anklager mod hendes uærlige mand. Hvordan kan nogen som hende blive taget alvorligt, når hun hævder hun forsvarer kvinder?  

Hillary nægter også at angribe den mest nederdrægtige og alvorlige kvindehad i verden i dag, en tydelig og nuværende fra for kvinder over hele planeten: Islam.

Alle religioner er ikke ens i deres vurdering af kvinder. Hinduer i det 20. århundrede praktiserer stadig Suttee (rituel levende brænding af kvinder) og solgte unge piger til tempelprostituion (gudernes brude). Buddah lærte at kvinder stod langt under mænd i rekinkarnationskæden, således var der ingen mening i at der var buddhistiske nonner. (det holdt han dog inde med til sidst, fordi hvis der ingen gavn var ved det, så heller ingen skade).

Værst er dog Islam. Sløret, tyndt eller tungt eller ‘kvælende’ er en udvortes tegn på denne undertrykkelse. Den gyselige praksis med “kvindelig omskærelse” må stadig udholdes af millioner af muslimske piger. Kvinder i “strenge” muslimske nationer må ikke køre bil eller stemme eller komme udover den lave status der er foreskrevet for kvinder i Islam. Dette mareridt ender endog ikke med døden. Muhammad fortalte sine tilhængere at de flest af indbyggerne i Helvede er - kvinder.  

Judaismen, Zoroastrianismen og Baha’i er kendt for at give kvinder en langt højere status end alle andre gamle religioner, men disse tre gode religioner er relativt beskedne i antal over hele verden og de to førstnævnte er holdt inde med at søge proselytter for lang tid siden.

Den ægte forsvarer af kvinders rettigheder i dagens verden er Kristendommen. Faktisk er en af årsagerne til at kristne mishandler og myrdes i Mellemøsten og Afrika i dag især på grund af at kristne samfund giver rettigheder til kvinder som Islam mener de ikke bør have.

Kristendommen har været en historisk inspiration for enhver global bevægelse for fremme af lighed og godhed mod kvinder. Kristne kvinder kæmpede for kvindernes stemmeret i Vesten og bekæmpede Gandhi i forsvar for Indiens kvinder. Romerriget antog den ellers undertrykte tro Kristendommen, først og fremmest fordi den prædikede åndelig frihed og lighed for kvinder.

Alle der i sandhed bekymrer sig om kvinders forhold i dagens verden er nogle der står bag disse tapre kristne og gør opmærksom på de farer Islam udgør for kvinder.

Hillary er slet ikke ven af kvinder, selvom hun forsøger at lyde som om. Hun er en apologet for de ægte kvindehadere der accepterer den reneste version af Islam, og således citerer Hillary den gennemført frygtelige venstreorienterede ‘sang’ om at “Islam ikke er vor fjende” og det trods islamister over hele verden undertrykker kvinder.   

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails