mandag den 21. december 2015

Tunnelen til England stormet af indvandrere fra Calais

Frankrig: Indvandrere stormer Kanal Tunnelen med jernstænger og HamrePAMELA GELLERI Europa går integrationen af indvandrere helt i vasken.


“Indvandrere stormer Kanal Tunnelen med jernstænger og hamre,” af Donna Edmunds, Breitbart, December 17, 2015:


Så mange som 1000 indvandrere har været indblandet i planer om at storme indgangen til Kanal Tunnelen ved Calais for at komme til England, nogle af dem bevæbnet med jernstænger og hamre. A16 vejen til Calais har været lukket en time mens politiet affyrede tåregas mod mængden for at drive dem tilbage.


Muslim migrants quit Calais camp and leave it like this
Sådan ser der ud efter besøg af de muslimske indvandrere i Calais


Årvågne lokale borgere benytter Facebook gruppen ‘Les Calaisians en Colère' (Vrede Calais borgere) for at advare om, at bander på cirka 50-60 indvandrere på en gang arbejder på at standse trafikken mens deres sammensvorne angreb tunnelen


“Et angreb på tunnelen af ulovlige indvandrede er i gang!” blev der postet "Vær på vagt hvis du kommer ind i området, især omkring avenue Roger Salengro hvor grupper på mellem 50-60 er blevet set....”


"ADVARSEL! Der er rapporter fra pålidelige kilder om at en gruppe på seks eller 7 indvandrere løber omkring med jernstænger og hamre.”


Gruppen lagde også adskillige videoer ud med indvandrere der samler sig lang vejsiderne i forsøg på at standse trafikken.


Denne aktivitet ser ud til at have gået for sig i mindst 24 timer - sidste nat lagde gruppen en video ud der viste at chauffører med nød og næppe undgik at være med i en ulykke, mens de kantede sig forbi madrasser og en trægren der lå på vejen.
migrants-channel-tunnel-that-connects-france-and-britain.jpg


I en kommentar skrev Vanililaslise Short wrote: "...Jeg var der, de er overalt, og det er absolut ikke rart at befinde sig midt i et helvede!”I


Sophie Lesuisse tilføjede: “De er overalt,... indgangen til tunnelen og på vejen tæt ved byen.”
.
Marine Canu svarede: “Jovist er det en ophidset situation. Jeg er netop kørt forbi denne vej. Det er virkelig ret så skræmmende!”


Martial Lamoureux skrev: “Alt dette risikerer at ende i en blodpøl!”


Andre rapporterede om aktivitet andre steder. Choubibi Bidoubidou kommenterede: “Lige pludselig befandt jeg mig midt i et angreb med hundreder af indvandrere på A16.”


"Også sammenstød med CRS [Fransk uropoliti) og tåregas. Meget, meget farligt - pas på.”


A16 var lukket i en time i begge retninger. rapporterede France3, da CRS forsøgte af fjerne mellem 800 og 1000 indvandreree der havde samlet sig for at blokere trafikken.


"Ved at nærme sig tunnelen har mange indvandrere forsøgt med alle midler at hæmme trafikken for at komme med på lastvogne, blokere veje og fjerne skilte,” sagde præfekten for Pas-de-Calais.


“Det er et fænomen man møder på dage med tung trafik (især midt på ugen og i nogle weekends) i tilgangsvejene til Tunnelen.Indvandrerne forsøge at standse trafikken og bryde ind i lastvognene på vej til Storbritannien,” tilføjede han.


Nu er det ganske almindeligt at politiet anvender tåregas mod indvandrerne, der svarer igen med kasteskyts.


Pamela Geller is the founder, editor and publisher of Atlas Shrugs.com and President of the American Freedom Defense Initiative (AFDI) and Stop Islamization of America (SIOA). She is the author of The Post-American Presidency: The Obama Administration's War on America, with Robert Spencer (foreword by Ambassador John Bolton) (Simon & Schuster); Freedom or Submission: On the Dangers of Islamic Extremism and American Complacency; and Stop the Islamization of America: A Practical Guide to the Resistance (WND Books). She is also a regular columnist for World Net Daily,the American Thinker,Breitbart.com and other publications.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails