søndag den 6. december 2015

Flygtede fra Islam i Iran, blev dræbt i San Bernadino af Islam

Kristen iransk kvinde flygtede fra forfølgelse - blev offer for Islam i San Bernadino


Rick Moran


Fjorten ofre for islamisk terror. Fjorten forskellige livsberetninger. Fjorten grunde til at sørge over en meningsløs død.

Et af ofrene for terrorangrebet, Bennetta Betbadal, flygtede fra sit hjemland Iran efter revolutionen i 1979, fordi hun blev forfulgt som kristen. Hun kom til USA, slog sig med tiden ned i Californien, blev gift og stiftede familie, og levede et godt og lykkeligt liv.

Indtil hun mødte et par terrorister.

“Det er den ultimative ironi at hendes liv skulle blive hende stjålet den dag af det som synes at være samme form for ekstremisme som hun flygtede fra for så mange år siden,” lød det fra familiens udtalelse.
Betbadal og hendes mand en politibetjent ved Riverside Community College, har tre børn, to drenge og en pige i alderen 10, 12 og 15, fortalte the Sun. Parret, katolikker, blev gift i marts 1997.
“Der er ingen grund til ondskab,” fortalte hendes mand Arlen Verdehyou, avisen. “Man skal være stærk for hinanden.”
Betbadal arbejdede som inspektør for San Bernardino County Health Department i 2006.
“Bennetta var stolt over at arbejde for mennesker i San Bernardino County,” nævnte udtalelsen. “Hun elskede sit job, sit samfund og sit land.”
I udtalelsen nævnves det at Betbadal forlod hjemmet med stor forventning onsdag morgen over den præsentation hun skulle fremlægge for sine overornden og kolleger ved deres årlige møde ved Inland Regional Center.
“Hun udsmykkede et smukt juletræ,” fortalte hendes mand the Sun.
En Gofundme konto oprettet onsdag for at hjælpe familien har allerede indsamlet over $45,000.
Historien om Mrs. Betbadal's er dybt tragisk, men livshistorierne for de 13 andre ofre er også hjerteskærende gribende. Se på en montage over ofrene, og du vil indse at de er et mikromkosmos af Amerika - sorte, hvide, indfødte, indvandrer. Forskellene på dem er ikke så vigtige som det der forenede dem; Kærlighed til familien og samfundet.
Victims of the San Bernardino shooting rampage
At de skulle rives bort fra livet burde ikke ske. Tashfeen Malik, en kvindelig terrorist der svor troskab til ISIS, gled ubesværet gennem DHS’ ‘kontrol’, trods hendes tætte bånd til en radikal imam i Pakistan. Ikke før regeringen tager dette meget seriøst og holder terrorister uden af landet des flere San Bernadino hændelser vil uvægerligt forekomme.

Fjorten ofre for islamisk terror. Fjorten forskellige livsberetninger. Fjorten grunde til at sørge over en meningsløs død.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails