onsdag den 30. december 2015

Islam, voldtægt, og Sveriges skæbne

Islam, voldtægt, kvinder og Vestens skæbne

Muslimske mænd voldtager ikke-muslimske kvinder (og piger) i et langt større antal i lande med stadig større muslimske minoriteter. Voldtægt af vantro kvinder er en del af Islamisk lov og derfor islamisk tradition. Det har som sådan foregået i århundreder.


Denne artikel handler om den nuværende trussel som muslimske voldtægtsudøvere udgør for ikke-muslimske kvinder. For at gøre den ikke alt for lang, vil fokus være - voldtægter i Europa - der nærmest er epidemisk, men er tilstrækkeligt for at slå fast, at voldtægts jihad er en gruopvækkende realitet i hele verden.


Måske er der ikke noget andet europæisk land, hvor voldtægter har nået epidemiske proportioner som i tilfældet Sverige, et land der nu er kendt som “voldtægts hovedstaden” i Europa. Sverige ligger som nummer 2 på den globale liste over lande med voldtægter. Fra 1975 og til nu er voldtægterne øget i Sverige med -1472%. Baseret på denne udvikling forudses det at En ud af Fire svenske kvinder (og undertiden små piger) vil blive voldtaget. Voldtægt af mænd og drenge er også i øgning.


For at gøre denne mareridtsagtige situation lidt værre så skjuler myndigheder hvad der foregår og kommer med ‘eventyrlige’ undskyldninger, og/eller forklarer viser forståelse for voldtægtsudøverne. D’himmitude har fået godt fat. Få, om nogen, vil fortælle sandheden, at flertallet af voldtægterne i Sverige begås af muslimske mænd.


Værd at bemærke, at et stort antal af de muslimske voldtægtsudøvere er under 18 år, og hvis de kommer for en “dommer” modtager de meget milde domme (endog mildere end den absurd lempelige straf voksne modtager), for de netop betragtes som mindreårige. Og derfor løslades de tilbage til gaderne ret hurtigt. For at begå flere voldtægter. Relateret dette problem er den kendsgerning at mange muslimske mænd i Sverige klassificeres som “uledsagede børn” når de ankommer.


Den sygdom, den pestilens, der har overtaget Sveriges kultur er så chokerende at i et tilfælde, hvor en somalisk muslim blev fundet skyldig i voldtægt af en døende kvinde (hvilket er skrækkeligt i sig selv), nægtede retsvæsenet af sende ham tilbage til Somalia, fordi den afgjorde at han ville være en ligeså stor risiko for kvinder i Somalia som han ville være for kvinder i Sverige. Dermed gøres svenske kvinder mindre værd end somaliske.


(Her følger så en række links om voldtægt epidemien i Sverige: her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, here, og her.)


Men Sverige er ikke det eneste europæiske land, hvor voldtægt er blevet ganske almindeligt. Import af muslimer i massevis har fundet sted over hele kontinentet. Med den seneste lavine af unge muslimske mænd der fejer hen over Europa, er voldsudøvelse endnu højere. Herunder voldtægt.


I Storbritannien sker der voldtægter i en så stor grad at kvinder ikke længere føler sig sikre på ture med taxis. Samtidig er muslimske bander med salg af børn blevet så udbredte at man anslår der kan være så mange som en million ofre. Een Million! Man har omtalt voldtægt som værende i “industriel skala.” Og hvordan er dette massive angreb mod ikke-muslimske piger i United Kingdom blevet behandlet af myndighederne? Man har skjult sandheden, og ofte lagt skylden på ofrene. Politiske ledere, politiet, domstolene, medierne. Vælg selv. De er til overflod befolket af kujoner, der efterlader børn med lidelserne som følge af bortførelser, tortur, voldtægt.
Billedresultat for rapes in europe


(Her følger så en række links om handel med børn i UK: her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, here, here, here, her, her, her, her, og her.


I Holland er sexbander under ledelse af muslimske mænd også i øgning. I Tyskland er voldtægter af “asylansøgere” skudt voldsomt i vejret og de muslimske mænds voldtægter forklares altid som “kulturelle misforståelser.” Så for at undgå “misforståelser” får piger at vide de skal være tildækket så de ikke  gør opmærksom på sig selv og dermed kan blive voldtaget.


I Østrig føler kvinder påvirkning af denne lavine af muslimske indvandrere, da en 72 årig kvinde for nylig blev voldtaget af en 17 årig “asylansøger.” I Frankrig er gruppevoldtægt i øgning. Som med resten af Europa, hvis udøverne kommer for en domstol, modtager de knap en straf for deres afskyelige forbrydelse. I Spanien er situationen så dyster at kvinder ikke går ud af huset efter mørkets frembrud af frygt for at blive voldtaget af muslimske mænd.


I Danmark er mere end halvdelen af dømte voldtægtsudøvere muslimer. I Norge har der været en dramatisk øgning af voldtægter. 10% af kvinder over 15 er blevet voldtaget af muslimske mænd, og muslimske mænd er skyldige i 100% af de voldtægter der udøves over for norske kvinder. Voldtægt i Oslo er så udbredt at hoteller udleverer alarm-nøgler når folk tjekker ind og stadig flere norske kvinder går kun ud i grupper.
Billedresultat for rapes in europe .


Som over hele Vesten så får enhver der vover at fortælle sandheden at vide at vedkommende er “racist.”
(Her følger så en række links om voldtægtsjihad i Europa: her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, her, og her.)


På samme tid, trods denne vildskab, vurderer vore politiske ledere, medier, akademiet, muslimer, feminister og mange andre ‘lemminger’ at Islam respekterer kvinder, og at man ikke sanktionerer mishandling af kvinder og/eller at Vestens kultur er en voldtægtskultur på linje med ISIS.


Men uanset hvor vedholdende eller hvor dybt disse tåber holder deres stadig mere sårbare hoveder i sandet går realiteterne altså ikke væk. Tværtimod. Ved at benægte sandheden hælder disse - løgnere, apologeter og moralens relativister - blot endnu mere benzin på bålet med vold, voldtægt, tortur, slaveri og død.


Vi skal (mere end nogensinde) gøre op med den skade vi påføres. Så lad os komme i gang med at uddanne andre for at sikre at denne virkelighed ikke får et fast greb i Amerika. Lad os gøre vor del for at sikre at kvinder og piger i USA ikke ender som ofre for voldtægtsjihad.http://www.americanthinker.com/articles/2015/11/islam_rape_and_the_fate_of_western_women.html#ixzz3stNvCIaD

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails