fredag den 11. december 2015

Indrejseforbud eller halshugning - hvad foretrækker muslimer?

Indrejseforbud eller halshugning - hvad foretrækker muslimer?
Hvad synes muslimer er mest krænkende: Et rejseforbud eller at få hovedet hugget af?

Jeg stiller dette spørgsmål fordi vi får at vide at muslimer over hele verden bare er så krænkede over Donald Trumps forslag om et midlertidigt indrejseforbud for muslimer til USA. Hvor er dog vreden at ISIS halshugger andre muslimer? Hvor er vreden over massehenrettelser, undertrykkelse af kvinder og at homoseksuelle smides ud fra høje bygninger?

Hvor er demonstrationerne i Pakistan mod ISIS? Hvor hører man prædikener i Malaysia mod denne “u-islamiske” udgave af religionen? Hvor er imamerne, der jo burde være på TV og sige fra mod denne onde gruppe? Man finder dem ingen steder.

De eneste der står frem i medierne er de som siger de er så vrede på Donald Trump fordi han øsnker et imidlertidigt indrejseforbud til USA, hvilket berører cirka 0.000000001% af verdens muslimer.

Se nu spekulerer jeg jo lidt på, hvad nu hvis Donald Trump gik ind for at nogle muslimer skulle halshugges, ligesom ISIS gør, tror du så muslimer ville blive fortørnede? Hvis Donald Trump opfordrede til at der skulle sættes ild til muslimer, at de skulle druknes i bure, eller placeres i en bil og sprænges i luften, eller de skulle knuses under tanks, tror du så vi ville se den samme grad af apati som muslimer viser overfor ISIS?

Det er gennemført hykleri. Hvis Trump skulle waterboarde en islamisk terrorist så ville han give anledning til mere vrede end halshugningen af hundrede muslimer ved ISIS. Årsage? At en
meget sotr del af det islamiske samfund støtter ISIS.

I det ‘moderate’ moderne Tyrkiet støtter 29% af befolkningen ISIS eller hævder ikke at mene noget. Jeg mener ikke at det er muligt ikke at “have en mening” om ISIS, og det er vel fair at sige at de fleste af de som ikke vil svare så muligvis støtter terroristerne.

Talet i Nigeria er 34%, 36% i Malaysia, og chokerende 71% i Pakistan, hvor 62% hævder de ikke har en mening om ISIS. Mon det er fordi de aldrig har hørt om ISIS - næppe!

Det kan se ud til at rigtig mange muslimer er mere sympatisk indstillet over for radikale massemyrdende muslimer end en amerikansk politiker der støtter et midlertidigt indrejseforbud som modsvar. Det er disse muslimer vi kan frygte er imod os.

Måske vil skulle være lidt mindre angst for at de er mod os, og så bekymre os lidt mere om hvad der er bedst for vor nationale sikkerhed. Måke vil vi gøre mere indtryk på dem ved at vise ægte styrke frem for svaghed.  


This article was written by Ed Straker, senior writer of NewsMachete.com, the conservative news site.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/12/which_do_muslims_find_mo

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails