lørdag den 5. december 2015

Obama udnævner Hamas sympatisør i kampen mod ISIS

Obama udnævner Hamas sympatisør som ny ISIS zar

Præsident Obama har udnævnt en udenrigspolitisk rådgiver kendt for at være ven med terroristgruppen Hamas til at være administrationens nye zar og chef mod ISIS. Den udnævnte, Robert Malley, er kendt for i lang tid at sympatisere med islamister, hvilket gør udnævnelsen endnu mere frastødende.
Ifølge Judicial Watch, der holder skaprt øje med regeringen har Det Hvide Hus nedtonet den kontroversielle udnævnelse ved “at skjule den langt inde pressemeddelelse givet på et hotel i Paris under det seneste klimatopmøde.” 
EU’s udenrigspolitiske- og sikkerhedspolitiske kommissær Federica Mogherini, (th), og  John Kerry, (midten) og U.S. Robert Malley, (tv) Seniror direktør for Iran, Irak og Gulf staterne, National Security Council under en pause udenfor hotellet Beau Rivage Palace Hotel da atomaftalerne med Iran pågik i Lausanne, Schweiz 1. april 2015. (AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron)
Præsidenten har for nylig forfremmet Rob Malley, the NSC [National Security Council] Coordinator for Mellemøsten og Nordafrika til at tjene nu som Senior Advisor for the President for the Counter-ISIL Campaign i Iraq og Syrien,” sagde Det Hvide Hus’ pressesekretær Josh Earnest under briefingen på Marriott Rive Gauche Hotel og Konference Center. Før man gik videre til næste emne, sagde Earnest at præsidenten havde instrueret Malley om “at støtte vor ihærdige, genoptagne diplomatiske strategi for en politisk forandring i Syrien.....”
Obama gav anledning til forundring sidste år da han gjorde Malley til senior direktør for National Security Council, men ifølge den arabisksprogede avis Al-Hayat, har han faktisk hele tiden været inde i Obamas inderkreds.
Robert Malleys far var en endog meget marxistisk indstillet journalist der sympatiserede med Algeriets terroristgruppe FNL, og Egyptens diktator Gamel Abdul Nasser, de afrikanske diktatorer Kwame Nkrumah og Ahmed Sékou Touré, Fidel Castro, og naturligvis, Yasser Arafat, som han var særlig glad for. Der er vel knap brug for at oplyse at Simon Malley også havde et udtalt had mod Israel, og som bekendt falder æblet ikke langt fra stammen.
Judicial Watch har faktisk berettet om at “Malley har udgivet en artikel i en førende avis, hvor der erklæres at Israel var ansvarlig for at det ikke lykkedes med Bill Clintons fredsforhandlinger med palæstinenserne.”  
Malley var Obamas rådgiver på udenrigspolitik under 2008 præsidentkampagnen indtil hans nære relation med Hamas, der længe er blevet klassificeret som en terrorist organisation af U.S. Udenrigsministeriet kom frem i lyset.
Israelske sikkerhedsfolk havde udtrykt “bekymring” om Malley for at gå ind for forhandlinger med Hamas og give international assistance til terrorist gruppen. Dette fulgte samtidig med en reportage om at Trinity United Church of Christ, Obama's radikale kirke i Chicago, havde genoptrykt et manifest fra Hamas i et nyhedsbrev. Manifestet forsvarede terrorisme som værende lovlig modstand, nægtede at anerkende Israels ret til at eksistere, og sammenlignede terrorgruppens officielle charter - der går ind for mord på jøder - med Amerikas Declaration of Independence.
Af frygt for at miste stemmer fra jøderne afbrød Obama båndene til Malley i maj 2008, da det blev afsløret at han havde haft møder med Hamas. Kampagnen havde ellers sagt til pro-Israel publikum, at Obama ikke ville tale med Hamas medmindre organisationen frasagde sig terror, anerkendte Israel, og opfyldte de tidligere aftaler palæstinenserne havde indgået med Israel.
Dagen efter valget blev det meddelt, at Malley var blevet udsendt til Mellemøsten for at arbejde med Obamas løfte om at “forbedre båndene til Egypten og Syrien.”
Det gik jo så aldeles storartet og han er så blevet forfremmet som Obamas ISIS zar.
Debra Heine
https://pjmedia.com/trending/2015/12/3/obama-names-hamas-sympathizer-as-new-isis-czar

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails