torsdag den 10. december 2015

Sveriges Löfven: "Knivangreb mod israelere er ikke terrorisme."

Sveriges Stefan Löfven: Knivangreb i Israel er ikke terrorisme


Israels premierminister Benjamin Nethanyahus problemer med præsident Obama er godt dokumenteret. Men Obama er ikke den eneste af verdens ledere som Nethanyahu har problemer med.

Sveriges premierminister Stefan Löfven slog i et interview fast, at de
seneste knivangreb i Israel, ikke er terrorisme. Löfven argumenterede med, at knivangreb ikke lever op til den “internationale klassifikation” for terrorisme.

Nuvel, der findes ingen international definition på terrorisme. Men hvis ultraortodokse jødiske israelere helt umotiveret dolkede palæstinensere tror du så at Löfven ville afholde sig fra at karakterisere sådanne angreb som terrorisme?

Löfven forsøgte så senere at klargøre sine bemærkninger. Men hans udtalelse kom i kølvandet på hans udenrigsminister Margot Wallströms beskyldning om at Israels behandling af palæstinenserne er årsagen til terrorangrebene i Paris (som udførligt

Som i hele Europa har Sverige oplevet en omfattende muslimsk indvandring og den er ikke fulgt op af assimilation. Som en konsekvens heraf synes Sveriges Socialdemokrater gerne at ville forsone sig med muslimerne i Malmö der skriger “Slagt Jøderne!!!”

Dette forsøg på at formilde giver sig udtryk i at man lægger skylden på Israel for terrorismen og man benægter terrorisme når det er Israel der er offer for den.

Endnu engang legitimiserer og nærer Venstrefløjen muslimsk anti-semitisme.
http://spectator.org/blog/64893/swedish-pm-knife-attacks-israel-arent-terrorism

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails