onsdag den 16. december 2015

De fleste kvinder er biseksuelle eller lesbiske

Undersøgelse: De fleste kvinder er biseksuelle eller lesbiske

Hvis du som kvinde læser dette, så er der en reel chance for at du er biseksuel eller lesbisk.


Det siger videnskaben nemlig, og så må det jo være sandt.


Hvis du som mand læser dette, jamen så har du jo forklaringen på at det der stævnemøde der virkede så lovende alligevel gik galt. Svaret på begge forhold, får vi at vide, er altså gansk enkel: De fleste kvinder er biseksuelle eller lesbiske.


Forskning har fundet frem til at de fleste kvinder der siger de er hetero- faktisk bliver ophidset af både nøgne mænd og af nøgne kvinder. Undersøgelsen under ledelse af Dr. Gerulf Rieger fra Department of Psychologi ved University of Essex, omfattede 345 kvinder hvis reaktioner på de viste videoer af nøgne mænd og kvinder blev analyseret.


Resultaterne, der blev baseret på om deres pupiller udvidede sig når de så seksuel stimuli, viste at 82% af de testede kvinder blev stimuleret af begge køn.


Dr. Rieger sagde: “Skønt flertallet af kvinderne mener de er hetero- viser vor forskning ganske tydeligt at når det drejer sig om hvad der ‘tænder’ dem så er de enten biseksuelle eller lesbiske, men aldrig hetero.”


Se det forklarer jo en hel del:


  1. Hvis kvinder er venner så holder de meget at af kramme hinanden intenst og se ind i hinandens øjne når de mødes. Det gør mænd ikke. Jeg har altid troet at der var en slags borderline erotik forbundet hermed.
  2. Mænd kalder deres venner for “venner” men kvinder kalder deres venner for “veninder.” Er det der den der seksuelle ingrediens så træder til?
  3. Det er derfor skilsmisseraten er så høj. Kvinder, sådan ser det ud, har brug for både chokolade og jordbær, men de får kun chokolade. Måske, på basis af denne undersøgelse vil Anthony Kennedy kunne finde en Forfatningsbegrundet ret til at 3 personer kan gifte sig: Een mand, og to kvinder. Manden kan så tilfredsstille kvinderne og kvinder kan tilfredsstille hinanden.


Hvis du derfor tager en hvilken som helst kvinde - lad os sige Rachel Maddow, Rosie O’Donnell eller Hillary Clinton - statistisk set, så er de hver for sig med stor sandsynlighed biseksuelle eller lesbiske. Jamen, hvilken øjenåbnende forskning!


Lad os nu lægge alle drillerierne væk - men denne fup “forskning” minder mig om global opvarmning “forskningen.” Blot fordi en prøveperson får udvidede pupiller så betyder det vel ikke at vedkommende bliver seksuelt ophidset. En pupil kan udvide sig blot ved synet af en bilulykke.
Two men dressed as dogs role play in the street during the Folsom Street Fair in San Francisco, Calif. on September 21, 2014. Photo: Ian C. Bates, Special To The Chronicle
Photo: Ian C. Bates, Special To The Chronicle


Eller ved synet af mænd iført Doberman masker - der spanker hinanden. Det betyder altså ikke at der er noget seksuelt med i det. Det kan være ren chok eller dyb overraskelse.


Man kan lave forskning der kommer til at sige næsten hvad som helst. Husk forskningen der sagde at kvinder bliver lesbiske dersom der ikke er adgang til tilstrækkeligt med mænd!

This article was written by Ed Straker, senior writer of NewsMachete.com, the conservative news site.

http://www.americanthinker.com/blog/2015/11/study_most_women_are_bisexual_or_lesbians.html#ixzz3r4mYVFbu

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails