mandag den 14. december 2015

Dhimmitude og Donald Trump

Dhimmitude og TrumpSelvom denne journalist ikke er fan af Donald Trump så er mandens sidste forslag om at forbyde at muslimer kommer ind i USA bare helt i plet. Den hysteriske reaktion hos amerikanere af forskellig observans er bevis på det, men også den forfærdende virkelighed: At dhimmitude er på triumferende fremmarch i United States.

Ordet blev opfundet af den lærde Bat Ye’or, en europæisk jøde, der voksede op i Egypten, som nu bor i Schweiz og er ekspert om Islams historie især om, hvordan ikke-muslimer skal styres, og især jøder og kristne.
.

Det arabiske ord dhimma betyder “beskyttet” og henviser til den status en ikke-muslim i et muslimsk samfund lever under. Muslimer praler almindeligvis af at de har været gode over for de minoriteter som de har “beskyttet,” men aldrig nævnes grunden til at de har brug for beskyttelse, og hvem de skal beskyttes imod.

Svaret ligger hos almindelige muslimer der sådan set ingen begrænsninger pålægges i forbindelse med misbrug af dhimmi, de “beskyttede” folk, må man godt at kaste sten mod blot for morskabens skyld, stjæle fra dem, forulempe deres døtre og hustruer. Tænk blot på livet af negrene i Syden under de frygtelige “JIm Crow tider, da enhver hvid idiot kaldte hver mandlig Neger “boy.”

Muslimske regeringer “beskyttede” deres jøder, fordi - ikke som deres egne Troende der var i det store og hele analfabeter - de kunne yde tjenester som regimet havde brug. De kunne holde optegnelser, holde øje med handlen, tale fremmedsprog. De blev beskyttet indtil mishandlingen af dem blev for undertrykkende og det jødiske samfund flygtede. For eksempel, i Yemen i 1679, blev hele det jødiske samfund forvist til ørkenen for at dø, al deres ejendom blev plyndret, men da det stod klart at regimet ikke kunne fungere uden dem, blev de inviteret tilbage.

Når det gælder Sharia lov fik jøderne som dhimmis lov til at praktisere deres religion, men kun under forudsætning af, at de betalte en enorm fællesskat hvert år kaldet jizya.  Sædvanligvis skulle overrabbineren aflevere beløbet i kontanter til den lokale Pasha, der tog imod mønterne, og ved disse meget offentlige ceremonier rituelt slog ham i ansigtet som en meget håndfast manifestation af budet fra Koranen om, at “undertrykke og ydmyge” dhimmi og straffe dem for ikke at konvertere til Islam. I 14 hundrede år, på daglig basis, blev jøderne i Islam krænket således.

Den lærde Bat Ye’or studerede ikke kun livets gang og historie for dhimmi, men observerer, hvordan europæerne i vor tid har forandret deres reaktion over for den massive indflydelse muslimer udøver, muslimer der helt klart ikke kommer til Europa for at blive europæere, men kun for at nyde den høje levestandard. Målet for disse indvandrere er ikke at lade sig assimilere til europæisk kultur, men at få europæerne til at adoptere deres.  

Dhimmitude, sagde hun fik ikke tag i Europa før europæerne begyndte at bøje sig og trække sig over for muslimernes krav. Europæerne havde gradvist forvandlet sig til en status som Middelalderens jøder og kristne under Islam, da ikke-troende holdt hovederne bøjet og bukkede sig under Den Eneste Sande Tros overlegenhed.

Nu er den hysteriske reaktion på Donald Trumps ganske fornuftige forslag bevis på at processen er meget fremskreden også i Amerika.

Det eneste Trump gjorde var at henvise til 2. Verdenskrig, hvor ingen turister, forretningsfolk eller studerende fra Tyskland, Italien og Japan fik lov at komme ind i USA, og da slet ikke fik Grønne Kort som muslimer får i dag, muslimer hvis ideologi/religion ikke er mindre voldelig og totalitær end nazismen og fascismen. Trump stillede blot sammenligningen op mellem 2. Verdenskrig og den nutidige krise, men over hele Amerika rystede man på hovedet af hans “hykleriske” ide.

Dette er dhimmitude. Dhimmis får ikke lov til at være kritisk indstillet over for Islam. Hans kritikere, både fra venstre som højrefløjen ved også, at det at kritisere Islam - ja så bliver man selv målet for muslimer der mener de har licens til at slå enhver kritiker ihjel, såsom tegnerne ved Charlie Hebdo i Paris fandt ud af.

I Holland er Geert Wilders “fange” hos sine livvagter. På samme vis i Staterne er to amerikanske Helte, Pamela Geller og hendes partner Robert Spencer på lignende vis begrænset i deres levevis, og hvem ønsker da at leve på den måde?

Det er betegnende for dhimmitude at ikke en eneste kendt eller politiker husker den berømte amerikanske historie om Mormonerne, der begyndte som polygamister og derfor blev fordrevet, undertiden ganske voldeligt fra by til by i Øst, indtil de flygtede ud i Vestens ødemarker. De slog sig ved Salt Lake, Utah, og deres samfund blomstrede, og da deres antal nåede tilstrækkeligt mange til at indfri kravet om statsborgerskab ansøgte de, men det blev dem nægtet af Kongressen - på grund af polygami - da den levevis var ulovlig i alle stater og stadig er.

I løbet af den næste bibelske generation - 40 år, ansøgte Mormonerne igen og igen og blev afvist hver gang indtil 1890, da de ændrede deres doktrin, forbød polygami og kom ind i Unionen i 1896.

På samme juridiske grundlag skal Islam erklæres ulovlig i United States, og alle deres moskeer lukke ved domsafsigelse. Polygami er en hovedårsag til mange af Islams dårligdomme. Den er oprindeligt knyttet til deres mishandling af kvinder, barsk vold, indavl, udbredt mandlig sodomi, og at der fødes alt for mange børn af samme far til at deres økonomi kan klare det.

Således var det eneste sande chokerende aspekt ved Trumps analogi ikke ideen om at forbyde muslimer, men det kujonagtige modsvar hos amerikanere, og ikke kun Demokrater, men mange Republikanere og Konservative der helt åbenbart er blevet lydige dhimmier for den politiske korrekte kliche om at alle religioner er af lige stor værdi.

Nej - det er de så sandelig ikke!

Den jødisk-kristne civilisation er Islam langt overlegen. Der er 56 officielle muslimske stater og ikke en eneste er et liberalt demokrati som amerikanerne kunne ønske sig at leve i.

Europa er nu i færd med at begå selvmord ved at lade Islam vokse sig stor inden for, og det som er sket i Europa er ved at ske i USA.
Obama lovede en “fundamental forandring” og det er dette: Islamisering af United States.

I hans tid i Det Hvide Hus har han tilladt at 680000 muslimer er kommet ind i landet og har gentagne gange nægtet at sige noget negativt om denne kultur der er så fremmed for det jødisk-kristne Amerika.  

Dhimmitude er det samme som mangel og fiasko på mod og stolthed i ens eget liv og tanke, i religion, samfund og civilisation.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails