onsdag den 10. oktober 2012

Republikanere er Nazister og Fascister


Sammenligne Republikanere med Nazister - hvem begyndte?

Larry Elder


Måske begyndte denne sammenligning af Republikanere med Nazister ved 1964 Goldwater/Johnson præsidentvalget.
Den Republikanske præsidentkandidat Barry Goldwater tog imod en invitation til at besøge en amerikansk militærforlægning i Bayern, Tyskland. På “CBS Evening News” med værten Walter Cronkite, sagde korrespondenten Daniel Schorr: “Det er tydeligt at Senator Goldwaters interview med Der Spiegel, med sin hårde tone der appellerer til højrefløjselementer i Tyskland blot var begyndelsen på at være knyttet til de som er med ham i Tyskland.” Reaktionen - da kameraerne vendte tilbage til Cronkite - viste den allermest ‘troværdige mand i Amerika der gravalvorligt rystede på hovedet. (læs endelig denne om Cronkite på synopsis)


Eller måske begyndte det da Goldwater accepterede Republikanernes nominering, og den Demokratiske Guvernør for Californien, Pat Brown sagde at “stanken af fascisme er i luften.”

Eller kanske fik fortællingen om Republikanere som fascister sit helt store spring under 1968 præsidentkampagnen. Til at kommentere de politiske konventer det år, ansatte ABC den venstreorienterede Gore Vidal, og satte ham sammen med den konservative William F. Buckley. Hvis stationen gerne ville have fyrværkeri, så blev de ikke skuffet. I skænderier med Buckley over påvirkningen af anti-Vietnam krigens dissidenter kaldte Gore Buckley en “krypto-Nazist.” Opildnet skød Buckley tilbage: “Lyt nu godt efter din bøsse, hold op med at kalde mig krypto-nazist, eller jeg skal give dig en i fjæset så du må forbindes.”  

Sådan mere her i vor tid, sagde vicepræsident Al Gore: (George W. Bush) har gjort det til en praksis at forsøge at kontrollere og intimidere nyhedsorganisationerne, fra PBS til CBS til Newsweek...Og hver dag sender de bataljoner af digitale ‘brunskjorter’ ud for at genere og plage enhver journalist der er kritisk over for præsidenten.”

Sangeren og den venstreorienterede aktivist Harry Belafonte sagde da han blev spurgt om, hvor vidt antallet og vigtigheden af sorte i Bush administrationen lod formode en mangel på racisme, “Hitler havde en masse jøder i hierarkiet i Det Tredje Rige.”

Så trak NAACP formand Julian Bond Nazikortet i 2004, da han kritiserede Kongressens Republikanere og Det Hvide Hus: “De prædiker racelighed men praktiserer raceopdeling...deres forestilling om lige rettigheder er det amerikanske flag og Confederate flagets hagekors der flagrer side om side.”

Bond klargjorde senere hvem han mente med “de.” Idet han talte ved det historisk sorte Fayetteville State University i North Carolina i 2006, sagde Bond. “Det republikanske parti ville have det amerikanske flag og Hagekorset til at flagre side ved side.”

Guvernøren for Wisconsin, Scott Walker, der vovede at gå ind i de overdrevne lønkompensationer til offentlige ansatte modtog den fulde og hele Nazi behandling.

Den venstredrejede blog Libcom.org skrev. “Scott Walker er fascist, måske ikke i den klassiske forstand da han ikke opererer på gaderne, men en fascist under alle omstændigheder....Han er fascist for hans program har direkt og øjeblikkeligt sigte mod (en sektor) af arbejderklassen....”

Dette fører os til den nyligt afsluttede Republican National Convention. Partiformanden for Demokraterne i Californien, John Burton tilbød denne analyse: “Republikanerne lyver, og de er ligeglade med om folk tror de lyver. Så længe man lyver (Nazipropaganda ministeren) Josef Goebbels - den store løgn - og de bliver ved at gentage den.”

I afvisningen af Republikanernes bekymring over muligheden af vælgersvindel fortalte Pat Lehman, et ledende medlem af Kansas delegationen, The Wichita Eagle: “Det er som Hitler der sagde, hvis du skal fortælle en løgn, så lad den være stor, og hvis du fortæller den ofte nok, og siger den højt nok, så vil nogle mennesker tro dig.”

Så har vi formanden for South Carolinas Demokratiske Parti, Dick Harpootlian der sammenlignede statens Republikanske Guvernør (Nikky Haley) med Hitlers elskerinde. Da han erfarede at Republikanerne holdt en pressekonference ved en NASCAR Hall of Fame studie fortalte Harpootlian delegationen fra South Carolina: “(Guvernør Nikky Haley) var nede i bunkeren, ligesom Eva Braun.”
Sådan ser en kvindelig amerikansk nazist altså ud iflg. Demokraterne!

Hvor ofte og belejligt Demokraterne trækker Hitler-Nazi-Fascist referencer for at nedværdige deres politiske modstandere er ganske forbløffende. Ved at kalde politiske modstandere “fascister” på grund af politiske uoverensstemmelser så trivilaliserer Demokraterne et regime der var ansvarlig for udslettelse af 6 millioner jøder i en krig der resulterede i mere end 50 millioner menneskers død.

Hvor fører denne kavaleriets Nazi snak os hen?

I 1994 bragte skolelærere i Oakland, Californien, 70, hovedsageligt sorte high school elever hen for at se “Schindlers Liste.” Nogle af de unge begyndte at le under en scene, hvor en jødisk kvinde uden nåde blev dræbt. I en Los Angeles Times artikel ved navn, “Hvorfor ville nogen dog le af ‘Schindlers Liste’?” skrev en teateransat: “En mere end tre timer lang sort/ hvid film om Holocaust er måske ikke i alles smag, men de som beslutter sig for at se den skal være forberedt og forstå. Jeg finder det ubegribeligt at unge i dag er så ufølsomme overfor vold, at når de ser de mærkelige sammentrækninger hos en person der bliver skudt, så er det første de gør at le. Hvis en af deres venner blev skudt ned på vej hjem ville de så stå der og bryde ud i latter over den måde han/hun døde på?”

Denne misforståelse hos Oakland elever om “Schindler’s Liste” har fået næring af og støtte  af venstreorienterede som Gore, Bond og Burton der skriger ord som “Nazist,” eller “Fascist,” eller “Hitler” mod konservative.

Og nej, det ser ikke ud til de skammer sig.
http://frontpagemag.com/2012/larry-elder/comparing-republicans-to-nazis-who-started-it/2/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hende den amerikanske -Eva Braun- hold da op!!!!!
Sikken et smil!

Related Posts with Thumbnails