tirsdag den 22. januar 2013

Influenza - Islam - hvad eller hvem slår flest ihjel

Hvad slår flest ihjel: Islam eller influenzavirus?

Bernie Planck

Af og til giver en læser en kommentar, hvori der fortælles at jeg er spadedum når jeg bekymrer mig om terrorister når der er 100 gange større sandsynlighed for, at jeg kan dø af influenza, end ved et muslimsk angreb.

OK, så lad os se på influenza. CDC anslår at influenzarelaterede dødsfald i de sidste årtier rangerer fra så lavt som 3000 til så højt som cirka 49000 mennesker i USA. Mens de 49000 kan forekomme højt, så er det lavt sammenlignet med, hvad det ville være hvis vi blot stak hovedet i busken og ignorerede den trussel som virus udgør. 
 


I løbet af de sidste 1400 år har influenzaepedimier slået timillionvis af mennesker ihjel. En konstant påpasselighed har sænket dødstallet ved influenza her i moderne tid. I løbet af de sidste 1400 år har tilhængere af Islam dræbt hundredvis af millioner mennesker.

Heldigvis var vantro i stand til at smide muslimerne ud af det sydlige Europa i det som blev kaldt Reconquista (en periode fra 722 til 1492), hvilket igangsatte en hidtil uset fremkomst i forskning og opdagelser, og sænkede dødstallet blandt vantro ved muslimers mellemkomst.

Hvis vi sænker paraderne overfor faren ved Islam da vil hundreder af millioner, måske milliarder blive berørt.

Dette lands tragedie er at de fleste mennesker tydeligt ser det gavnlige ved at inddæmme influenza virus, men kun meget få ser behovet for at inddæmme Islam. Hvad udgør den største fare? Influenzavirus kræver ikke at vi laver om på vor kultur eller at vi lever under dhimmtitude, eller at vil tvinges til at antage Sharia som lov i vort land. Influenza kommer og går. De den ikke dræber forbliver fire mennesker, der kan leve som hidtil.

Islam kræver imidlertid forandring blandt alle de den inficerer.

Det Indiske subkontinent var engang et enkelt Hindu land, nu er det splittet i tre lande, hvor de to er næsten udelukkende muslimske.

Irak, Libanon, Syrien og Tyrkiet var engang fyldt med flest kristne. Nu er de fyldt med flest muslimer.

Den Arabiske Halvø (nu Saudiarabien) var engang fyldt med kristne, jøder og hedenske arabere. Ved Profetens sidste bud (Lad der ikke være to religioner i arabernes land) er der ikke en eneste vantro tilbage.

For at besvare spørgsmålet, “Hvem slår flest mennesker ihjel: Islam eller influenza virus?”  Historisk Islam har slået flest ihjel. En dag vil vi have udslettet influenzavirus ligesom det skete med koppevirus. Man kan kun håbe på at vi en dag kan gøre det samme med Islam.

NoterCDC anslår af fra 1976-1977 sæsonen til  2006-2007 influenzasæsosne, var antallet af dødsfald med relation til influenza fra så lavt som 3000 til så højt som cirka 49000. Dødsattester og information om de ugentlige opgørelse om influenza blev benyttet til at vurdere hvor mange influenzarelaterede dødsfald der indtraf blandt mennesker hvor den afgørende dødsårsag var angivet som åndedrætsbesvær, eller lungebetændelse.

(2):

  • India 14.6% Muslim
  • Pakistan 96.4% Muslim
  • Bangladesh 80.4% Muslim
(3):

  • Iraq 98.9% Muslim
  • Lebanon 59.7% Muslim
  • Syria 92.8% Muslim
  • Turkey 98.6
(4):
Yahya fortalt til mig af Malik gennem Ismail ibn Abi Hakim at han hørte Umar ibn Abd al-Aziz sige, "Noget af det sidste som Allahs Budbringer, må Allah velsigne ham og give ham fred, sagde var, *Må Allah bekæmpe jøderne og de kristne. De tog profeternes grave og vanhelligede dem. To trosretninger skal ikke være sammen i arabernes land.”

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha, ha, ha.!! Jeg hoster videre.

Olsen sagde ...

God Bedring

Related Posts with Thumbnails