lørdag den 26. januar 2013

Fuphistorie der sælger - sandhed er uden betydning

Manti Te`o med kæreste fup: Er det århundredets fupnummer?

Bernie Planck


Mange spørger hvordan journalister er faldet for hele fupnummeret med Manti Te’o kæresten; det er jo ikke fordi der kun er nogle få dusin nyhedsformidlere i landet - man anslår at der er flere end 90000.
CBS News displayed this false photo of Kekua
Photo Credit: MamaPop

Ja, jeg er ikke overrasket. Næsten alle de førende medier er spækket med venstreorienterede tåber der med stor glæde gentager det de får serveret. Det viser sig i deres rapporter om Global Opvarmning (fup og løgn), i deres rapporter om Obamas økonomiske succeser (yderst grinagtigt fup), i deres gentagelse af anti-våben-lobbyens vurdering af at jo flere våben des mindre er USA blevet (faktisk det modsatte), og så alle de andre løgnehistorier, forfalskninger og fupnumre.

Jeg har gemt den sidste journalistiske fiasko, fordi den er århundredets værste og største fupnummer: Mediernes manglende erkendelse af at Islam er en ond ideologi der er en direkte trussel mod Vesten civilisation, se min artikel Why So Many People Mistakenly Believe that Islam is a Religion. Hvor dumme og blinde kan de dog være?

Note


(1):
Manti Te'o mistede faktisk sin bedstemor i efteråret. Annette Santiago døde den 11.09.2012 i en alder af 72, ifølge Social Security Administrations optegnelser i Nexis. Men der er ingen SSA optegnelse af Lennay Marie Kekuas død den dag eller nogen anden. Hendes bortgang, genfortalt så mange gange i de nationale medier, har ikke givet nogen mindeord eller begravelsesomtale i Nexis, og er ikke nævnt i Stanford studenteravisen.

Der er heller ingen rapporter om en alvorlig bilulykke hvor Lennay Kekua skulle være impliceret. Baggrunds undersøgelser viser ingenting. Stanford Registrerings kontoret har ingen optegnelse om at en Lennay Kekua nogensinde har haft tilknytning. Der er ingen optegnelse om hendes fødested i nyhederne. Udover nogle få Twitter og Instagram konti, er der ingen konkrete beviser på at Lennay Kekua nogensinde har eksisteret.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails