onsdag den 1. juli 2009

Gore's Kult

Gore’s Kult
Lettere omskrevet tekst fra den oprindelige af Frank Loesser:

I really can't stay
(but baby it's cold outside)
I've got to go speak
Carbon footprints at peak
(but baby it's cold outside)
(Your lips are so blue)
The earth’s got man made flu
(So why is it cold outside?)
Hvad er en kult?
De fleste opfatter det som en slags pseudo religiøs gruppe såsom Hare Krishna, en variant af ashram (indisk gruppe) Sullivanianere, Amadonianere, Jonestown kulten (se denne artikel) og så den der polygamigruppe fra Texas som blev omtalt sidste år.

Imidlertid kan man også definere en kult som en gruppe med en karismatisk leder der benytter hjernevask for at bedrage, influere og styre.

Nu bliver jeg nok anklaget for at overdrive, men "den falske miljøbevægelse med dens hysteriske doktriner om global opvarmning" er blevet en kult der dækker over mange generationer og på international basis og fra forskellige politiske grupperinger og med blinde efterfølgere der er uimodtagelige for alle videnskabelige beviser og samtidig er modstandere af al debat.

Det begyndte faktisk med 'skrammelvidenskaben' præsenteret af Rachel Carson , miljøtossernes muse, hvis bog Silent Spring, udgivet i 1962 var 'skrammelvidenskabens' første succes, med forkerte statistikker og mediernes medfølgen i bestræbelserne for at knuse en industri. Uanset hvad hendes oprindelige hensigt var benyttede Carson sig af halve sandheder, ringe dokumenterede og anekdotiske "beviser" der skulle antyde at kræft hos mennesker skyldtes pesticider, at fugle og flora ville forsvinde og at langtidsvirkningerne på miljøet ville få indflydelse i kommende generationer. Hendes "kendsgerninger" vedrørende pesticidernes kræftfremkaldende virkninger tog ikke hensyn til risici ved rygning og statistikker om hurtig diagnose. Hun blev alligevel en kultfigur, og gav derved en alvorligt stød til den kemiske industri, hvilket førte til en hoben af lovindgreb og reguleringer.
Det mest oprørende var det dog, at det førte til et forbud mod DDT (et forbud der nu langsomt hæves), hvilket igen førte til at millioner døde af malaria. Til trods for at hendes bog er blevet forkaster undervises der stadig i den som "en bibel for miljøaktivisterne" i offentlige skoler. Hvis du vil læse en omfasttende analyse af hendes bog da læs venligst dette 'Rachel Carson's løgne ' af den anerkendte entomolog dr. J. Gorden Edwards.

Så var der også "Nej til atomvåben" bevægelsen bedre kendt som Clamshell Alliance , hvis anstrengelser fra 1976 til midten af 80'erne tvang atomindustrien til at lægge alle planer for atomkratværker på hylden i 30 år. Til trods for behovet for alternative energikilder som blev aktuel gennem embargoer og den større trussel fra OPEC, da har Clamshell og dens kloner, Palmettos i Sydcalifornien, Sunflowers i Kansas, Oystershelle i Maryland, og Abalones i Californien været i utrolig grad heldig med bestræbelserne, hjulpet godt af medierne, af de tiloversblevne 'guitaraktivister' fra anti-krigsbevægelsen og af de godtroende utoper. Det er almindelig anerkendt, selv af deres modstandere, at uden dem ville vi have en meget stærk national atomkraftforsyning i Amarika, der ville være i stand til at opvarme og give energi til hele landet ....som det sker i Frankrig og enkelte andre lande i Europa.

Endnu en "succes" for "miljøaktivisternes" kult er forbudet mod biomodificerede fødevarer, hvilket ellers gav et realistisk løfte om at kunne afslutte hungersnøden der ødelægger nationer i Afrika.

Dr. Norman E. Borlaug, der stadig er aktiv og som snart fejrer sin 95 års fødselsdag vandt faktisk en Nobel Fredspris i 1970 for sin forskning og udvikling af højt ydende, sygdomsresistent hvede i Mexico, Afrika, Nær og Mellemøsten, Indien og Pakistan.

For sine bestræbelser for at aflsutte sulten i verden er han blevet hyldet af Jimmy Carter, Kofi Annan, George McGovern og også af førende amerikanske lovgivere og skribenter. Dr. Borlaug har klargjort at biomodificerede fødevarer ikke er så meget forskellig fra de krydsningssorter der forekommer i naturen. I 2003 fastslog han:

"Bioteknologi er nøglen til at brødføde verden.... I dag er vi bekymrede for terrorisme. Er der noget bedre og mere frugtbart såbed for terrorisme end sult og menneskelig elendighed? Det er en tidsindstillet bombe at vi har så mange mennesker der lever forfærdeligt i dagens verden...Vi burde benyttet nye varianter af afgrøder der er langt bedre end det vi allerede benytter.....Da jeg blev født i 1914 var der 1,6 milliarder mennesker i verden. I dag er vi 6,2 milliarder med en forøgelse på 80 millioner hvert år. Ved at benytte den forbedrede teknologi har vi kunne brødføde verden med 660 millioner hektarer jord. Hvis vi benyttede de samme metoder som vi brugte i 1950'erne da ville måtte have yderligere 1,1 milliard hektarer under ploven."
Nu følger det helt ironisk skøre. Råben af uinformerede medlemmer af "miljøbevægelsens" kult er gået i krig mod genetiske afgrøder med den forkerte påstand, at det er usundt, skadeligt for miljøet og i almindelighed bare dårligt for alt muligt, uden de har det ringeste videnskabelige grundlag i orden.

De første Græsrødder "Gathering on Biodevastation: genetisk virksomhed " fandt sted i St. Louis, USA i dagene 17-19 juli, 1998, med det erklærede formål at få forbudt alle genetisk fremstillede fødevarer og afgrøder; at afslutte "biopirateriet," sige fra overfor projektet om gendiversitet og afslutte indsamlingen af gener fra oprindelige folkeslag (hvad fanden det så end er?); forbyde støtte til forskning og udvikling og opmuntre til havebrug i hjemmene og til at gendanne økosystemet, og være modstander af store korporationer og landbrug der kun har en afgrøde og disses afhængighed af genetisk forskning og giftige herbicider og insekticider. Ja alt det og så lidt til.

De har haft succes ud over alt hvad de turde håbe på og genetisk modificerede afgrøder er nu forbudt over hele verden. For at føje tyngde til kulten har medlem af Repræsentanternes Hus (Demokrat, Ohio), Dennis Kucinich introduceret tre love i juli 2008 for at udstikke rammerne for et omfattende sæt af reguleringer rettet mod genetisk modificerede organismer (GMO'er) De tre love har titlerne HR 6636, Lov om ret til oplysning om genetisk fremstillede fødevarer, HR 6635, Lov om sikkerhed ved genetisk fremstillede fødevarer og HR 6637, Lov om beskyttelse for landmænd ved genetisk fremstillede fødevarer.

Alt det nævnte fører os nu frem til Albert Gore, løgnenes mester, guruen hos miljøkulten... den menneskskabte globale opvarmning. Gore vandt Nobels Fredspris i 2007 sammen med FN Klimapanel. Denne pris var mere i slægt med de priser der blev givet til den svindelagtige Rigoberta Mencu og den afskyelige Jimmy Carter, end prisen som yderst fortjent gik til Dr. Borlaug.

Der er nu flere navnkundige videnskabsfolk der siger fra overfor teorien om den menneskeskabte globale opvarming end det antal der stadig forsvarer teorien, men det får ikke denne Gore'ske kult og dens medlemmer, herunder statsleder, lovgivere, industrifolk ´, skribenter, jounalister, klimatologer og selv tidligere præsidenter og nuværende, til at vakle. Oops, jeg glemte vist videnskabsforskeren Meryl Streep, hvis bestræbelser grundlagt på falske vurderinger næsten ruinerede æbleplantage industrien i Amerika.

Støtte til til den Gore'sk teori om menneskeskabt global opvarmning går virkelig to veje, og i januar 2009 fik Gore overtalt Senatets Komite om Oversøiske Forhold til at arbejde for en tvungen handel med CO2 og give et skub fremad for en ny global klimapagt inden årets afslutning med den hensigt at undgå den "katastrofale" globale opvarmning. Netop på den dag var temperaturen i Florida faldet til et hidtil uset niveua.

Gore fortæller beskidte løgne om kuls forurening, men undgår fuldstændig at nævne den rene og sikre atomkraft, og bliver nærmest apoplektisk når talen drejer sig om at bore efter olie.

Blandt lovgiverne er den kun Guvernør Sarah Palin og James Inhofe, republikaner fra Oklahoma der virkelig har udfordret Gore's teori om menneskeskabt global opvarmning. Helt tilbage i 2003, vurderede senator Inhofe: "Meget af debatten om global opvarmning er under forudsætningen af frygt, snarere end videnskab. Jeg kalder truslen om den katastrofale globale opvarmning det største fupnummer der er ramlet ind over det amerikanske folk," en udtalelse der, mildt sagt, gjorde Gore'anerne stiktossede.

Nuvel, jeg værdsætter miljøet og hilser bestræbelserne hos de der ønsker renere floder og søer, beskyttelse af den vilde natur og floraen, bevarelsen af Nationalparkerne og beskyttelse af truede dyrearter, velkommen. Jeg er en lidenskablig og ihærdig havedyrker og jeg benytter biologisk bekæmpelse i form af biller i den stedse igangværende kamp for at undgå enhver mistænkelig pesticid og jeg river udgaver af New York Times i småbidder i stedet for plastic for at få gang i komposten.

I bogen 'Den Ustoppelige Klima Opvarmning hvert 1500 år', oplister forfatterner S. Fred Singer og Dennis T Avery, dokumenter om naturens cyklus med klimaforandring og katalogiserer de falkse "undersøgelser" der har ført til dynger af ændrede statistikker.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor en isfyldt og nøgen ø nu kaldes Grønland? Undersøg det. Der var engang grønne enge, og hjorde med kvæg i det landskab indtil en istid nærmede sig ... og nej....den var ikke forårsaget eller fremskyndet af noget som menneskene eller kvæget gjorde.

Ydermere, i deres bog The Coercive Utopians (Regenery 1980) udstiller forfatterne Rael Jean og Erich Issac den dystre dagsorden bag miljøbevægelseskulten, hvilket drejer sig om afindustrialisering af Vesten. Med andre ord: Mennesket er slem, industrierne endnu værre; kapitalismen er dog det værste og den skal ødelægges.

Den Store Løgn er nu blevet indarbejdet de steder hvor den gør mest skade .. i vor økonomi, i vor såkaldte energipolitik og i vor udenrigspolitik, hvor det at være "grøn" har fået prioritet over at rydde op i menneskerettighedskrænkelser og andre globale trusler.

Jeg tvivler på om Gore er klar over at han er Fløjtespilleren for en bevægelse der truer selve grundlaget for vor nation. De tåbelige, blinde rotter der følger ham har ingen løsning og ønsker ikke at se sandheden i øjnene.

Således er det tydeligt .... det er en kult.

Forresten er sangen "Baby It's Cold Outside" "udødeliggjort" i et hovedafsnit fra The America I Have Seen, en bog fra 1951 af den indflydelsesrige ægyptiske islamist Sayiid Qutb, som et eksempel på vestligt fordærv. Han beskrev scenen da sangen blev spillet ved en kirkesammenkomst med dans i byen Greeley, Colorado : ""Dansebulen svang sig i rytmiske bevægelser til tonerne fra grammofonen og var stopfyldt af bumpende fødder og forførende ben ....Arme cirklede rundt om livet, læber mødte læber, bryst mødte bryst, og hele atmosfæren var fuld af lidenskab."
Hold fast. Jeg ville gerne have været tilstede..
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Ruth S. King is a freelance writer who writes a monthly column in OUTPOST, the publication of Americans for a Safe Israel. Feedback: editorialdirector@familysecuritymatters.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails