onsdag den 29. juli 2009

Forbudt indrejse i England, hvorfor?

Bandlyst i England. Årsagen? Han siger sin mening

Lisa Richards

I sidste uge skrev jeg en klumme med titlen "Den ufølsomme Behandling af Savage," hvori jeg diskuterede at tale-radio værten Dr. Michael Savage er blevet nægtet indrejse i Storbritannien, og den kendsgerning at Savage, manden der opfandte udtrykket "medfølende konservatisme" i 1994 behandles som en forbryder af den britiske indenrigsminister Jacqui Smith, og at republikanske politikere har undsagt ham selvom de konstant benytter hans udtryk til egne personlig fordel.

Smith der er indblandet i skandalerne om parlamentsmedlemmers misbrug af offentlige penge til personlige formål (hendes mands, betaling af 'voksen-film' som blev sendt videre til offentligheden), skabte større ydmygelse for det britiske Parlament ved at påstå, at Michaels Savages syn på homoseksuelle, islam og ulovlig immigration er yderligtgående. Smith påstår Savage er "en person der er kommet i kategorien af at opildne til had, med sådanne ekstreme synspunkter og ved at fremkomme med dem på en sådan måde, at det er højst sandsynligt at de ville forårsage spændinger i samfundet eller måske vold, hvis denne person blev givet indrejsetilladelse i landet."

Savage har lagt sag an mod Smith på 100000 £ for bagvaskelse.

Jeg er en af Savages mange lyttere og jeg ved, at skønt han ikke går ind for homoseksuel livsstile da er han dog aldrig gået ind for had eller vold mod bøsser. Savage går hårdt imod mishandling af kvinder, og fastslår åbenlyst, at islamiske kvinder der tvinges til at bære burka er en reminiscens af nazismen. Hans stejle holdning til immigration er, at mennesker skal komme ind i Amerika på lovlig vis.

Venstreorienterede betragter hans holdninger som yderligtgående At tale nedsættende om kirkesamfund i San Francisco er et udtryk for ytringsfrihed.
Smith fortalte pressen: "Det er vigtigt at mennesker forstår de værdier og de standarder som vi har her, at det er et privilegium at komme her, og at de er klar over de ting der betyder de ikke er velkommen i dette land...Hvis man ikke kan følge reglerne som vi lever efter, de standarder og værdier vi lever efter, da bør man udelukkes."

Amerikanerne levede engang efter britiske regler, men besluttede at forkaste disse regler og smide dem i havnen .
Talk Radio Network værten Rusty Humphries sagde: “Som en vært der på første hånd har været vidne til at hadtale ikke kun tolereres, men nærmest opmuntres i UK, bliver jeg forarget og kan kun more mig over forslaget om, at Michael Savage forbydes adgang til UK for at holde tale."

Skygge Indenrigsminister Christopher Grayling havde et anderledes argument: “Det vi har brug for fra Regeringen er ikke en slags gimmick liste med 'fy skamme dig, navne' men en vedvarende strategi om hvem der kan og ikke kan komme ind i landet.

Indenrigsministereen står imidlertid fast overfor kritikken: “…han [Savage] blev udelukket fordi han var engageret i uacceptabelt opførsel ved at komme med bemærkninger der kunne provokere andre til at begå alvorlige forbrydelser og kan fostre had der kunne føre til vold indenfor samfundgrupper."
Hvad mon det kunne være? Kræve at de italienske restauranter lavede større frikadeller ellers vil de svenske overtage markedet?
Tidligere i år, da tropper vendte hjem til UK, og demonstrerede muslimer og kaldte dem "slagterne fra Basra." Der blev ikke indledt arrestationer førend en moddemonstration dukkede op.
Selvom Storbritannien ikke har en skreven godkendt, ratificeret og kodificeret forfatning og ingen fungerende rettighedslove, har nationens love af "afvikling-gennem udvikling" givet nutidens kritikere og besøgende ytringsfrihed. Imidlertid nægter UK disse rettigheder til Michael Savage mens man tillader kriminelle og terrorister adgang.

Jacqui Smith synes at ignorere denne antagonismes virkelige syndere. Londons konservative borgmester Boris Johnson gav anledning til chock da han erklærede at få i Parlamentet "forsvarer de elementære principper ved ytringsfrihed."

Dr. Savage’s navn er på listen over 'hvidt overherredømme' tilhængere, Hamas og nazister: "Det er interessant for mig, at her er jeg en radiovært der ikke går ind for vold, der går ind for patriotiske traditionelle værdier, faste grænser, sprog, kultur, og som nu er bandlyst på en liste i England. Hvad siger det om regeringen i England? Det siger mere om dem end det siger om mig.?"

Savage sagde til pressen: “For hende [Smith] at forbinde mig med skinheads der dræber mennesker i Rusland, at sætte mig i bås med massemordere der dræber jøder i busser, det er bagvaskelse."

Savage har ikke ansøgt om et UK pas, derfor spørgsmålet om at nægte indrejse. Ingen anden amerikansk radiovært eller klummeskriver er bandlyst i UK.

Media Matters gik så langt som at opsplitte og redigere Savages radioprogram i småbidder for at få det til at lyde som ekstrem retorik. Amerikanerne må spørge, hvorfor Media Matters tog Savages ord ud af sammenhæng, hvorfor han skulle lyde så radikal? Hvorfor rette skytset mod een konservativ, hvorfor ikke allesammen?

Savage spurgte: “Hvorfor mig, jeg er ikke terrorist....måske hentede Jacqui Smith mit navn op af en hat fordi jeg er kontroversiel.. for... at få en modvægt til alle araberne på hendes liste."
Benytter Smith Salvage for at redde sin karriere? Smiths angreb på Savage og den efterfølgende retssag har bragt mere skandale til parlamentet. Speakeren Michael Martin trådte tilbage i maj måned. Det har ingen speaker gjort i 300 år. MP'erne er blevet afsløret i at bruge 40000 £ til personlige udgifter. Gordon Browns Labour Parti mister fodfæste til oppositionen ved hvert valg.

Borgmester Johnson sagde til London’s Guardian at Smiths 'udnævnelse og smæderi mod Savage er en "yderst tåbelig beslutning..for at dække over al balladen ved indenrigsministerens skatteyderbetalte badeværelse."

Kriminelle i Storbritannien har beskyttelse under borgerrrettgihedsloven "Rettighed til familieliv:" Rockstjerne Gary Glitter: Fængslet i Vietnam for sexforbrydelser mod unge piger. Han blev arresteret i UK for besiddelse af børneporno og fik kun to måneders fængsel.

Learco Chindano: Myrdede rektoren Stephen Lawrence i 1995 men kan ikke deporteres fordi det vil "krænke hans Ret til Familieliv."
Ashan Sabri, illegal pakistaner kørte sin bil ind i en UK borger og dræbte vedkommende: Han er fri, på garantien om "Retten til familieliv."

Indenrigsministeren nægter at offentliggøre seks navne på listen fordi "det ikke er i offentlighedes interesse." Michael Savage er imidlertid åbenbart en grum voldsmand: Han læser Bibelen i sit radioprgram; han er for livet og støtter traditionelle værdier og Amerika.

Michael Savage benyttes som et eksempel mod konservatismen: "Medfølende" konservative burde forsvare ham.
At angribe Michael Savage er et anslag mod ytringsfriheden og borgerrettighederne, at sætte ham i samme liga som Geert Wilders, der også blev forment adgang til Storbritannien for hans tale mod radikal islam. At placere Savages navn på en liste med mordere, at komme med falske anklager mod ham - det krænker hans rettigheder.

Demokraterne og venstreorienterede lægger pres på for at få indført 'Fairness Doktrinen' og lægge bånd på konservative og taleradio. Konservative har brug for at stå sammen op imod de der vil springe Amerikas First Amendment over.

Lisa Richards Copyright © July 8, 2009 All Rights
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Lisa Richards blogs at Lisa-Richards.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails