Dræb isbjørnene, drik cola og frels Planeten

Alle og enhver ved at den globale opvarmning er en realitet. Debatten er slut. Ingen med blot almindelig sund fornuft vil vove at stille spørgsmål til om den menneskeskabte CO2 udledning har direkte relation til temperaturstigningerne. At frelse Jorden fra en omfattende katastrofe, ja så skal vi altså gøre noget NU.

Heldigvis har vi Vor Store Leder og hans folk i Washington til at passe på os, fattige, dårligt uddannede masser, og de har derfor igangsat 'handel med kvoter.' Hedningene og de anti-intellektuelle" vil kynisk påpege at "denne handel" er en skat, en metode til mere magt til regeringen, en måde at kontrollere opførsel og en metode der vil gavne Demokratiske støtter og lobbyister. De af os der vælger at følge "den smarte magt" ved dog bedre.

De frelser Planeten.

Handel med Kvoter er ikke nok. Jeg har brugt nogle minutter på at vandre i kundskabens haller (dvs. internettet, Wikipedia og Huffington Post især) for at fremlægge nogle flere ting som du kan gøre for at standse den strøste trussel mod vor planet lige nu.

1) Drik langt mere CO2 holdige drikkevarer. Jo, det er rigtigt, nyd den dejlige Coke. Diæt Coke eller A&W Root øl. Se på boblerne i sodanvandsprodukterne, de er som skabt til dig....af den dødsesnfarlige CO2. Når du drikker det, opsuger din krop CO2'en, og derved udledes langt mindre CO2, end indholdet i sodavanden. Din krop er som en lille CO2 ødelæggende fabrik. Så drik løs. Men bemærk venligst. Du skal ikke drikke flere Pepsi produkter. Det er fordi jeg selv har aktier i Coke og ikke Pepsi. Jeg mener ikke Pepsi kommer ligeså meget CO2 i deres drikkevarer som Coke. Jo, den er god nok. Pepsi har 5/10 mindre CO2 biprodukter i en enhed end Coke, Så husk drik Coke.

2) Stands vegetarerne. Mennesker indånder ilt og udleder CO2. Planter indånder CO2 og udleder ilt. Dyr udleder CO2 og indånder ilt. Når vi spiser dyrene gør vi altså noget godt for vor CO2. Når jeg nyder en dejlig saftig filet mignon ja så fjerner jeg endnu en ækel CO2 udledende ko fra jorden. Vegetarerne ødelægger dette. De spiser ikke dyrene, hvilket igen betyder at flere dyr udleder CO2, og tilmed har de den frækhed at spise planterne, der jo fjerner CO2'en fra atmosfæren. Udover at mennesker jo er kødædere, og at være vegetar det er altså bare for mærkeligt. Jeg mener, enhver vegetar og veganer jeg kender er altid syg. Er der mon nogen der har foretaget en analyse om dette emne for at se om ikke belastningen af vort sundhedssystem skyldes disse sygelige vegetarer? Eller måske er de altid syge, fordi de eneste vegetarer jeg kender er hypoondriske skuespillere og modeller der lukker en masse gas ud.

3) Lad arter uddø. Vi er nok i forvejen. Jeg har allerede påpeget, hvordan dyr udleder CO2. Faktisk udleder en gennemsnitsisbjørn cirke 365 k/g CO2 om året. Isbjørne kan blive op til 30 år gamle, og lige nu er der ca. 25000 isbjørne på Planeten. Det betyder at isbjørne udleder 250 millioner k/g CO2!!! FN siger at med den nuværende globale opvarmningstendens vil mindst 2/3 dele af isbjørnebestanden uddø inden 2050. Jeg mener det ikke går hurtigt nok. Disse bjørne er årsag til orkaner, smeltende ismasser og en trussel overfor Florida som vil ende under seks fods vand inden afslutningen af næste årti. De skal stoppes. Ved at dræbe enhver isbjørn vil altså svare til at fjerne 80000 biler fra vejene.

Die!  Die!  Die!

Dø, dø, for Planeten skyld - dø!

4) Kvinder skal iføre sig mindre tøj. En undersøgelse fra 2007 , jeg kan desværre ikke finde linket lige nu, indikerer at der var en direkte forbindelse mellem produktionen af dametøj og den farlige CO2 udledning. Rapporten anbefalede at kvinder bar tøj der krævede mindre stof. Baseret på modetrends har unge piger en tendens til at købe langt farligere tøj og derfor bør de reducere deres stofforbrug. Hvis yngre kvinder dog bare ville iføre sig kortere kjoler, uden ærmer og mindre bukser og shorts, så ville de effektivt kunne reducere den farlige CO2 udlending svarende til at fjerne 80000 biler fra vejene (eller de 25000 isbjørne).

5) Gå først på arbejde efter nogle cocktails. En undersøgelse fra 2008, jeg skal altså igen til at finde linket frem, fremhævede at spiritusdistillerierne giver en værdsat service ved at konvertere CO2 til de mindre farlige "minoxkulstoffer" (hvilket groft sagt svarer til 1/7 del a k/g pr gram CO2) når de fremstiller alkohol. Forøget alkoholindtaglese ville på virkelig dramatisk vis reducere den farlige CO2. At drikke efter arbejdet og i weekender er bare ikke nok. Hvis alle begynder tidligt på dagen, lad os sige, med at få en eller flere mimosas eller bloody marys så ville vi allesammen blive for berusede til at køre på arbejde. Vi ville derfor blive tvunget til offentlig transport. Når vi så endelig lander på arbejde vil vi være mindre produktive og vælge at tale højt med hinanden, lege druklege, se TV, danse eller snuppe en lur i stedet for vore farlige arbejdsopgaver der jo giver udledninger af CO2. En FN-rapport fra 2008 indikerede at hvis et gennemsnitskontor i USA blot forlangte at alle deres arbejdere var fulde så ville det reducere CO2 fodaftrykket på kontoret med 90%, eller det samme som at fjerne 80000 biler fra vejene elller henrette 25000 isbjørne. Som en sidegevinst, kan jeg kun anbefale Segrams produkter. De fremstiller næsten dobbelt så mange "minoxkulstoffer" som deres konkurrenter, og jeg har aktier i selskabet.

Forekommer mine beregninger pudsige eller upassende? Er mine løsninger latterlige? Kan du gennemskue den egoistiske agenda? Meget fint! Nuvel, så gå i gang med at undersøge, hvad politikerne i Washington, FN og alle de "Grønne" grupper derude foretager sig. Kom så tilbage og fortæl mig om du kan se forskellen på dem og mig. Jeg kan overhovedet ikke.

Hallo, hvis nu alt er af lige værdi, ville du så ikke langt hellere leve i min verden? Den er ikke som den rigtige verden hvor Al Gore blivere rigere, middelklassen lider, og vi står overfor regulering af reguleringerne, der vil begrænse de moderne bekvemmeligheder og vor måde at leve på. Jeg vil gå ind for en verden hvor vi alle møder skidefulde op på arbejde, pigerne er letpåklædte, diætcolaer i en lind strøm på køkkenbordet og vi spiser allesammen store bøffer.

Hvad i alverden skal vi ellers gøre for at frelse Planeten.

Leigh Scott